***LA REDOUTE (49)***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mie nu-mi mai raspunde nimeni nicaieri, nici pe site, nici pe mail direct. Comanda a zis Andrea cum a facut, a printat cosul si a trimis in plic cecul si printul cosului. Acum putem doar sa speram, eu sincer sunt reticenta ca vom vedea ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Secman mey, dar tu nu urmaresti deloc discutiile noastre

II poti scrie lui Sabine. Cecul il poti pune intr-o scrisoare cu cosul printat si-l trimiti la "La redoute 59081 Roubaix Cedex 2 France"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

aissa, decat sa ma chinui 2 zile sa brodesc pretul cat mai apropiat de cec la preturile astea marite.... Una luam atunci cu 50 de euro si alta iau azi, sa pun la posta recomandata cu confirmare de prmire - pe banii mei...
si sa fiu la cheremul postei (in prima faza)- daca nu ajunge plicul la ei, ce faci? crezi ca iti retrimit aia cecul?!- apoi la cheremul LR sa-mi trimita produsele care intre timp au toate sansele sa nu mai fie - pentru ca, bineinteles iau chestii reduse si ieftine care se vand primele...si iarasi s-o iau de la capat cu uite produseul nu e produsul....

Daca nu se rezolva cu chargeback-ul ma duc si incasez cecurile si 3-6 euro cat imi ia banca comision, tot ii plateam ca sa trimit plicul in Franta si cu banii iau ce vreau la momentul ala...

Va admir pe cele care ati avut curaj si rabdare sa trimiteti cecurile, sincer. Mie mi se pare prea complicat si riscurile prea mari.

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

[quote]Originally posted by felicia74

Secman mey, dar tu nu urmaresti deloc discutiile noastre

II poti scrie lui Sabine. Cecul il poti pune intr-o scrisoare cu cosul printat si-l trimiti la "La redoute 59081 Roubaix Cedex 2 France"

sghysels@redoute.fr am trimis mail pe aceasta adresa si nu-mi raspunde nimeni mai este valabila?

hm daca lucrez 12 ore in fiecare zi nu prea am timp sa citesc chiar tot ce resiti sa faceti voi.

Oricum va multumesc,

Cecul este pe numele meu dar banii nu sunt ai mei ci ai sefei mele care inca este in concediu si cand se intoarce o sa-i dau banii din buzunarul mei si incerc sa vad ce fac si eu cu cecul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Scuza-ma ca ma bag...dar de ce sa-i dai banii din buzunar? Comanda ei, riscul ei, pierderea ei...

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Secman spune:

da stiu dar nici macar nu o intereseaza i-am zis ca pentru a incasa cecul costa foarte mult acele comisioane dar pur si simplu nu o intereseaza .

astia sunt oamenii decat sa-mi ia din salariu stiu eu daca se duce pe la HR mai bine las de la mine.

macar sa reusesc sa-mi cumpar si eu ce va de cecul ala sa nu pierd chiar tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am avut la un moment dat azi tentatia, de fapt chiar i-am spus Andreei, ca cecurile mele sa le depuna, dar pt ca ea a ales calea asta cu posta, pt ca cecurile erau pe numele ei si ar fi tb sa se duca pt mine pe la banca (daca facea si cu al ei la fel era altceva) am decis sa facem la fel amandoua. Sper sa fie ok, sincer, ca am 100 de euro acolo si pt mine asta e mult. O sa vedem ce va fi, imi doresc mult sa imi vina comenzile astea dar sincer nu imi fac sperante. Era altceva daca imi raspundea cineva la mailuri (si stiam daca a primit cecul...)dar...nici la intrebarile pe site puse sapt trecuta nici la alea directe nu am nici un fel de raspuns...si nu stiu de ce. Plicurile sunt puse cumva cu confirmare, nu stiu exact, oricum a platit andreap 53 ron pe cele 3 plicuri. Speram sa ajunga la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

aissa am sunat la infopost si mi-a zis sa trimti ca scrisoare cu valoare declarata. Pana in Franta costa cam 5-6 roni. Sper sa fi inteles bine. Maine chiar vreau sa scap de cec

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

deci...nici eu n-am primit un cec pt comanda din 27 iulie in valoare de 167euro...asta pentru daniela scriu ca stiu ca nici tu nu ai primit cecurile

pe urma ...nici eu n-am primit mail cu reluarea livrarilor,scuze si alte d-astea

nici mie nu-mi raspunde nimeni la mailuri cu toate ca le-am scris la toate mandrele astea cum sa procedez ci cecul si nici de pe site n-am raspuns ...asta scriu pentru aissa

am in schimb la suivi cei 20 euroi pe care ii datorez doar lui saddie ca ea s-a chinuit sa le scrie

din punctul meu de vedere cea mai buna varianta pentru noi acum este urmatoarea: care aveti bani si vreti neaparat sa comandati de pe site comandati si platiti normal cu cardul(asa ca mine)

asteptati chargebackul ca mult nu mai dureaza poate pe la sf acestei luni incep sa apara raspunsurile,,,in caz de e negativ duceti cecurile la banca pentru incasare...la bcr si brd sunt cele mai mici comisioane deci e cel mai convenabil

cam asta e...

eu n-as indrazni sa trimit cecul cu comanda prin posta din 2 motive:
1. s-ar putea pierde scrisoarea pe drum fie ea si recomandata,cu confirmare de primire , cu valoare declarata sau cum vreti voi...

2.produsele pe care voi le bagati in cos se termina cateodata de pe o zi pe alta daramite peste o saptamana cat face scrisoarea pana in franta....si pe urma iar mailuiala cu sabine cristine si alta fufa(care oricum nu pricepe nik) sa va puna altceva in colet....

si inca ceva: fiecare procedeaza cum vrea nu inteleg de ce apar discutii intre noi ...ca aia a depus cec ca ailalta a trimis scrisoare si cealalta a dat mail

noapte buna fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello,

io sunt curioasa daca cele care ati trimis cec-ul mai vedeti ceva...ca io am trimis cec-ul si asta a fost tot, au trecut de atunci 2 luni si nici bani n-am in cont, nici nu mi se raspunde la email- uri.

Cine are adresa de email a lui musiu Obala? ca i-as scrie un email sa-i povestesc ce operative sunt domnitzele de la client service.

Clau, esti sigura ca e doar 3 eur comisionul la BRD? eu banuiesc ca e un comision la valoare dar nu mai putin de 3 eur, deci daca ai un cec de 100 eur e putin probabil sa fie doar 3 eur comisionul.
Cel putin asa e la Raiffeisen, doar ca aici com minim e 10 eur.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput