***LA REDOUTE (49)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai v-am zis ca nici eu nu prea cred sa vad ceva dar asta e...acum deja sunt puse plicurile. Era altceva daca eram in conversatie cu ele dar acum....Si la rambursari n-am decat cecul de anulare a comenzii nu si cei 20 euro (pe care nici nu i-as revendica in caz ca nu apar).
O sa incerc totusi, probabil diseara, sa scriu din nou pe site si la adresa cristinei si a sabinei sa le anunt ca am trimis plicurile. Chiar o sfatuisem pe Andreap sa scaneze si chitantele de la posta si azi sa le trimitem pe mail si pe alea plus cosurile. O sa vad ce va fi, acum oricum e tardiv.
Ella si eu cred ca e minim 3 euro pt ca repet, tocmai a incasat sotul meu cecul din vara la BRD si din cca 56 i-au oprit vreo 10, e adevarat, aici intra si comision retragere si altele. Ei cand zic cat e comisionul de incasare nu te anunta si de celelalte taxe.
Apropo cu posta cu 5-6 ron, cum spunea Felicia: Andreap a dat 53 ron pe 3 plicuri, deci peste 15 de bucata, asa ca ce ti-au zis ei 5-6 ron e putin. Asa socotisem eu sambata cand am pus coletul quelle, conform siteului posta-romana, la greutatea de 2 kg tb sa platesc 3 ron. Numai ca pe langa cei 3 ron, adevarat socotit, pe chitanta mai am si declararea valorii (ca am pus valoare fiind haine de 200 ron in el) si faptul ca am prezentat coletul sambata! Asa ca cei 3 ron au devenit 7,6. Deci Feli sa nu te miri daca cei 5-6 ron pe care ti i-au zis la tel sunt de fapt mai multi. Ei ii dau cea mai mica valoare cand iti zic cat costa.

Se face saptamana de la primele comenzi??? Vin si colete oare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Neata!
In legatura cu comisioanele: sunt comisioane la valoare, dar nu mai mici e x Euro. La BRD mie mi-a calculat un comision de 6% si mi-a zis ca la retragere imi mai opreste 0.5%, deci din 270E am calculat ca voi ramane cu vreo 235E.
Edit: am preferat BRD pentru ca are actionar o banca franceza - SOciete Generale - si am sperat ca recuperez banii mai repede. Tipul de la banca mi-a zis ca dureaza cam 40 zile dar ca as putea incerca si mai repede, in doua-trei sapatamani.

Italia 2007
Portugalia 2006
Brussels 2006
Barcelona 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

ella, eu, mada si feli am sunat la BRD la nr gratuit si ne-au spus acelasi lucru: pana in 100 euro e 3 euro/fila cece. Pe mine nu ma intereseaza comisioane de retragere si alte taxe. Eu am cont la ei, in euro.

Imi pare rau de cecul ala pentru care nu ai nici un raspuns.

Iar taxele postale daca vrei ca plicul ala sa fie cat de cat in siguranta, recomandat, cu confirmare de primire si valoare declarata...COSTA!

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aissa..ce ma enervezi..pai daca voiai sa depun CEC-urile,de ce nu ai zis asa?Nu era nici o problema sa le depun fata pe ale tale.Eu am avut CEC de 'doar'56E,pe care nu speram sa-i mai recuperez oricum,asa ca,am riscat.Tu insa puteai sa nu risti..off fata,de ce naiba suntem prietene daca nu ne ajutam?acum imi pare rau ca am trimis si CEC-urile tale.
Stiu ca am sanse 5% sa fie totul OK,numai ca bani acum nu am,imi doream la nebunie ceva ptr.Mariuca..asa ca...o sa vad azi poate reusesc sa trimit fax la ei,sau macar un mail la Christine...

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

ziua buna tuturor,
Am fost cu cecurile in manutza la mai multe banci, BRD mi le-a luat, s-a dus si a intrebat la insistentele mele, concluzia este 10 euro/cec, unul era de 56E altul de 97E.....am intebat de 3 ori, si mi-a zis iritata ca nu e prima data cand primeste asa ceva!!!Eu le-am deluas spre incasare acum o sapt.la o alta banca mai mica, mi-au spus ca in max 3 sapt.vin banii, iar comisionul mi-a zis ca este 5E/cec, dar nu era sigura operatoarea ca nu mai vine o alta taxa de oprit....!!!!!Cel mai scump mi s-a parut la HVB-Tiriac = 20 E/cec.
Cat despre cei 20E cadou, eu cred ca-i vor primi doar fetele care-au reclamat pe la ei, ceea ce mi se pare si corect!!!!!Pana la urma ele au pierdut timp si au avut curaj.....

si Matei(2.aug2004)

Mergi la inceput

Ciudat cu BRD-ul, mie mi s-a spus la info-line ca e 3 euro si fac scandal! Serios!

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

fetelor, nici pana acum nu am primit nici un cec!

Nushu, nici tu?

Croco, multumesc mult pentru traducere, am trimis mesajul! sa vedem ce raspund si cand raspund!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

iata ce am primit acum doua minute dupa ce in urma cu 15 min am trimis raspunsul (IN ENGLLEZA) tradus de croco, in care le spuneam ca nu am primit nici un cec:

"Bonjour Mme Daniela Costea,
La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.
Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 29 août 2007.
Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.
Cordialement,
Julie Areski,
Responsable relation client
du site www.laredoute.fr "

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

daniela nici eu n-am primit 1cec pentru comanda din 27.07.2007-167 euro...le-am scris la toate inclusiv pe site si n-am niciun raspuns....acum ma gandesc si eu ca paranoia ca poate au vazut ca-s pe lista celor care i-au reclamat la opc si se razbuna pe mine si-mi trimit cecul peste o luna

Mergi la inceput

nushu, da ai cec de 20 euro

Eforie-august

Mergi la inceput