***LA REDOUTE (49)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by claujro

nushu, da ai cec de 20 euro

Eforie-august

chiar asa

fetelor nu ar trebui sa inceapa sa apara comenzile alea de test date de voi saptamana trecuta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu am dat comanda de test pe 4 septembrie,deci e prea devreme sa incep sa pazesc cutia de scrisori.

Mi se pare mie sau de cand ne-au anuntat ca au reluat livrarile nu mai primim oferte pe mail?Inainte primeam zilnic cate ceva,iar in ultima saptamana n-am nici un mail cu oferte,pe nici unul dintre cele 3 conturi ale mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello,

mai, io cred ca LR ne citeste forumul, ca tocmai ce spuneam asnoapte ca nu am nici un raspuns de atat timp, desi am scris la ei de mai multe ori referitor la cec-ul returnat; astazi dimineata tocmai mi-a scris Sabine sa-mi spuna ca nu mi-a trimis banii prin transfer bancar ca nu intelege daca "Agentia Piata Romana" este numele orasului; sanchi, auzi la ea, i-a luat 2 luni sa lamureasca treaba asta; si nici n-o cred fiindca i-am scris ca asta e numele branch-ului, ca asa mi-a cerut sa-i spuna sucursala si ca orasul este Bucuresti.

Ma sigura ca mi-a trimis restul cec-urilor si la randul meu o asigur ca n-am primit decat 2 din cele 3 cec-uri si ca n-am de gand sa comand cu ele, cum ma invita ea mieros, si ca am initiat procedura de charge back si astept.

Clau, cec-ul a fost trimis cu confirmare de primire, a costat 18 ron

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ciudat dar si eu cred ca ne citesc forumulsi eu ma plang de cateva zile ca nu am primit un cec si ca nu-mi raspunde nimeni si tocmai ce mi-a raspuns christine am lamurit-o si cu cecul...cica sa-i dau adresa corecta din nouma rog i-am zis ca celelalte cecuri au ajuns pe adresa care e scrisa si pe siteul lor si le-am mai dat-o o datasa vedem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Cu ceva timp in urma cand eram "bulversate", unul dintre binevoitorii (pe bune) care ne sfatuiau cum sa ne recuperam banii, zicea ca daca suntem asa multi romani care comandam, iar LR ar fi o firma serioasa, ar trebui sa angajeze o fufa care stie limba romana pentru a ne raspunde solicitarilor de pe mail. Or fi angajat-o si pentru ca nu ne inghesuim sa-i scriem "se da pe net" toata ziua inclusiv pe DC.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alian spune:

In legatura cu charge back: am inteles ca la Visa nu se accepta dar la Mastercard are cineva facut charge back?
Eu am initiat procedura de 2 sapt si nu am primit nici un raspuns.
Am trimis si cec-urile inapoi, am confirmare de primire de la posta si tot nimic...
Ei chiar isi bat joc de noi sau sunt incapabili?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

am primit mail de la Melinda Gyorgy, secretar economic

Biroul de Promovare Comercial - Economica a României - Paris

Ambasada României ... e trimis catre mine, si inca 3 fete de aici... Monica bratu l-ai primit?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

pai nu ne zici si noua ce scrie in mailul ala ???

Mergi la inceput

iata:

"Stimate Doamne,

Pentru a putea continua demersurile pe langa compania La Redoute, va adresam rugamintea de a ne transmite cateva informatii, pentru completarea dosarului dvs..

Iata informatiile de care avem nevoie:

· Dna O.M.– numarul comenzii(lor)

· Dna G.M. – numar client

· Dna Daniela Costea - numarul comenzii(lor)

· Dna M.B. - numarul comenzii(lor)

In asteptarea raspunsurilor dvs. ,
Cu stima,

Melinda GYÖRGY
secretar economic

Biroul de Promovare Comercial - Economica a României - Paris
Ambasada României
tel: +33.1.47.05.12.74
fax: +33.1.45.50.33.20
melinda@amb-roumanie.fr
bce@amb-roumanie.fr :

am inlocuit numele doamnelor cu initiale, ca poate nu vor sa le apara numele intreg aici...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">

Petitia online:

Mergi la inceput

ce ziceti de articolul asta?
www.laredoute.com à 100%
http://www.ciao.fr/Les_Aubaines_de_la_RedouteAvis_1050547

epublicat pe 8 septembrie...

Petitia online:

Mergi la inceput