***LA REDOUTE (49)***
Raspunsuri - Pagina 30
andreap spune:
Eu am primit mail-ul,Daniela si am trimis nr.comenzii.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by danielac
ce ziceti de articolul asta?
www.laredoute.com à 100%
http://www.ciao.fr/Les_Aubaines_de_la_RedouteAvis_1050547
epublicat pe 8 septembrie...
daaaa...mi-a placut mult...mai ales "service client impeccable" !
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
ancatrana spune:

sunt in aceeasi situatie cu voi 
si va urmaresc din umbra.. nu prea am timp sa scriu, de citit incerc sa citesc tot.
vreau sa trimit cec-urile (2) insotite de o comanda, dar mi-e frica sa nu se epuizeze stocul pana ajunge scrisoarea. asa ca inainte sa trimit scrisoarea vreau sa scanez cec + comanda si sa le trmit pe mail cristinei si sabinei dar nu mai stiu adresele de mail
va rog, dati-mi si mie adresele de mail ale sabinei si cristinei, please

andreap spune:
cvancoil@redoute.fr
asta e adresa de la care am primit eu mailul,o cheama Christine van Coillie.pe al sabinei nu-l stiu.eu o sa incerc sa trimti pe fax maine comanda;din pacate sunt iremediabil idioata
:am uitat sa fac o copie dupa CEC-uri ieri,deci ....

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
ancatrana spune:
nushulica, andreep, merci mult

andreeap, tu ai trimis cu posta rom plicurile/ citisem ceva de valoare declarata... in cat timp ajung?
merci again
claujro spune:
Fetelor mi-am luat un extras de cont si in el apare o suma asemanatoare cu una dintre sumele datorate de LR. E posibil sa-mi fi deblocat banii?! Pentru ca altfel nu am de unde sa am acea suma de bani disponibila...
Eforie-august
karfe spune:
Nu mai tin minte,cum era:pe un cont poti plati cu 2 carduri maxim,si cu un card pe cate conturi poti plati cu el,ptr ca inainte de sistare livrare(de acum asa o sa fie inainte si dupa revolutie),mi-am facut card nou special ptr LR,si pe contul meu nu l-au acceptat,a trebuit sa fac alt cont,acum le-am scris ptr ca vreau sa comand pe contul vechi,si le-am cerut explicatii,uitati ce mi-au raspuns
Votre carte de crédit n'est pas accepté sur ce n° de client.
Pour des raisons de sécurité, une carte bancaire ne peut être utilisée sur différents n° de client.
Afin de régulariser la situation, je vous invite à nous contacter au 00 33 892 350 355.
Je vous conseille de ne pas communiquer vos coordonnées bancaires par le biais de cette messagerie, elle n'est pas sécurisée.
Cordialement.
Stéphanie,
Relation Client du site www.laredoute.fr
claujro spune:
Inainte de revolutie
aveam 2 conturi cu nume si adrese diferite si plateam cu 1 sg card.
Bey, care mi-ati bagat 34 euro in cardul meu...ca-mi storc creierii si nu-mi dau seama de unde sunt acolo...
Eforie-august