***LA REDOUTE (49)***
Raspunsuri - Pagina 25
danielac spune:
fetelor, eu nu mai inteleg nimic,azi am primit raspuns la mailul meu in care spuneam ca nu vreau sa imi trimita cec si vreau banii in cont:
cine il traduce mot-a mot va rog?
" Dear Madam,
I suppose that you received the cheques of reimbursement in the meantime.
I inform you that the technical problem is solved and that you can place orders again. You can join the cheques to a next orderform.
I remind that we do no reimburse to a credit card. However, if you wish a reimbursement by banktransfer, then send back the cheques with the coordinates of your bank and bankaccount to La Redoute 59081 Roubaix.
I apologize once again for all the inconveniences and I thank you for your understanding and patience.
Cordialement.
Christine,
Relation Client du site www.laredoute.fr"
eu nu am primit nici macar un cec pana acum pentru cele 3 comenzi desi la mes rambursements imi apare REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE...la fiecare din 23 august...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
andre_ea spune:
Daniela, am tradus:
"Presupun ca ati primit cecurile intre timp.
Va informez ca problemele tehnice s-au rezolvat si ca puteti plasa din nou comenzi. Puteti atasa cecurile la o comanda urmatoare.
Va reamintesc ca nu rambursam pe card de credit. Totusi, daca doriti rambursarea prin transfer bancar, trimiteti cecurile impreuna cu coordonatele bancii si contul la La Redoute 59081 Roubaix.
Imi cer inca o data scuze pentru toate inconvenientele si va multumesc pentru intelegere si rabdare."
Trebuie sa-i scrii din nou si sa-i spui ca n-ai primit cecurile nici acum.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
andreap spune:
Acina,eu una nu am primit catalog
..sau a coincis cu perioada mutarii,noul proprietar nu m-a anuntat ca am aviz..etc.Eu am printat 'cosul' cu produse,sa se vada suma,apoi am validat si am printat si pagina aceea unde apare totalul(inclusiv transport..sau alte taxe),adresa de livrare,am pus intr-un plic paginile asteamCEC-ul,o 'scrisoare' ptr.Christine..si gata,am trimsi cu confirmare de primire.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
danielac spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Daniela, am tradus:
"Presupun ca ati primit cecurile intre timp.
Va informez ca problemele tehnice s-au rezolvat si ca puteti plasa din nou comenzi. Puteti atasa cecurile la o comanda urmatoare.
Va reamintesc ca nu rambursam pe card de credit. Totusi, daca doriti rambursarea prin transfer bancar, trimiteti cecurile impreuna cu coordonatele bancii si contul la La Redoute 59081 Roubaix.
Imi cer inca o data scuze pentru toate inconvenientele si va multumesc pentru intelegere si rabdare."
Trebuie sa-i scrii din nou si sa-i spui ca n-ai primit cecurile nici acum.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
saru-mana!
mapoti ajuta sa traduc cateva randuri din romana in engleza pentru a le raspunde? daca ai vreme...
"Va informez ca eu nu am primit pana acum nici un cec pentru vreuna din comenzile plasate la dvs. pe 16,25 si 26 iulie.
Cum pot proceda in continuare?"
cum comandati catalog fetelor???
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
croco21 spune:
Incerc sa-ti traduc eu:
"I inform you that I haven’t received yet any cheques of reimbursement for my orders placed on your site on 16, 25 and 26th of July. What should I do next?"
Catalogul l-am primit fara sa-l cer, chiar m-a enervat ca speram sa priumesc un colet.
Italia 2007
Portugalia 2006
Brussels 2006
Barcelona 2005
acina spune:
quote:
Originally posted by andreap
Acina,eu una nu am primit catalog..sau a coincis cu perioada mutarii,noul proprietar nu m-a anuntat ca am aviz..etc.Eu am printat 'cosul' cu produse,sa se vada suma,apoi am validat si am printat si pagina aceea unde apare totalul(inclusiv transport..sau alte taxe),adresa de livrare,am pus intr-un plic paginile asteamCEC-ul,o 'scrisoare' ptr.Christine..si gata,am trimsi cu confirmare de primire.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Aha,nu pricepeam .Merci

Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
aissa spune:
La multi ani Addya!!
Asa cum v-a zis Andrea, azi a trimis prin posta comenzile noastre, om vedea ce va fi, eu cam 80% cred ca vom pierde cecurile dar am zis sa risc...ce o fi o fi (desi mor de nervi daca pierd ce am comandat...). Ma rog, ideea e ca ma enervez ca pe nici unul din conturi nu am mail nici cu reluarea comenzilor nici cu cei 20 euro de care nici nu ma agit, numai asa ca chestie, ma surprinde ca desi unele primiti mesajele altele nu...
claujro spune:
La multi ani, addya!!!! 

Eu am ramas singura care astept raspunsul de la chargeback?
Nimic interesant pe la mine...cod de 15/60 euro si cam atat.
Eforie-august
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
La multi ani, addya!!!!![]()
Eu am ramas singura care astept raspunsul de la chargeback?![]()
nici eu n-am un raspuns la cererile de chargeback.
am facut cereri la ING si la BancPost.
cristinacsa spune:
Si eu astept charge backu'. Am fost la BT, si cica in 20 oct primesc raspuns. Eu nu am mail cu reluarea comenzilor, nici oferte nu mai primesc...
La multi ani, Addya!
Cristina
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/