***LA REDOUTE (49)***
Raspunsuri - Pagina 24
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by croco21
Mie mi s-ar parea corect sa primeasca cei 20E doar cei care au facut reclamatii, altfel ce diferenta ar mai fi intre cei care muncesc si cei care stau?
Mie mi se pare normal sa primeasca 20E toti cei care au fost nedreptatiti, carora li s-au anulat comenzile si au primit cec.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by andreap
Am vazut si eu ca apare la rambursari acel 'cadou' de 20E.
Andre_ea,eu sunt pe 'val' cu o comanda,astept sa vb cu Aissa sa vad daca vrea pana la urma,si ce produse mai scoate din cos ca depaseste valoarea cec-ului.Apoi trimit prin posta recomandat/confirmare de primire comanda(adica cosul de produse) printat+cec-ul in original.Sper sa nu-l faca disparut.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
Eu speram ca se poate face comanda prin fax. Ca vorba fetelor, daca pana ajunge scrisoarea la ei unele produse nu mai sunt disponibile?
Si apoi de ce va chinuiti sa faceti comanda mai mica decat cecul? Mi s-ar fi parut normal sa faci comanda mai mare si diferenta s-o platesti cu cardul. Desi nu stiu cum se poate face asta cu adevarat. Asa pierzi din nou ceva bani si nu e corect.
Delu Prichindelu'
Bratu Monica spune:
Recitind mesajul care ma instiinteaza ca s-a rezolvat problema si vor livra iar ,cred ca cei 20 de euro vor veni itradevar doar cele 6 persoane care au facut plangere.
Ma intreb acum:facem iar scandal pentru 20 de euro?
Eu ii cedez pe-ai mei cui vreti voi,numai hai sa terminam balciul odata.Lasa-i Doamne iarta-ma de 20 de euro si hai sa fim oameni seriosi.Ma gandesc de azi incolo sa-mi vad de treaba fiindca vad ca ne agatam de orice numai scandal sa iasa.
Pana la urma ce faceati daca va dadeau 20 de euro si nu mai faceam comenzi?Ce dracu nu suntem copii;mie mi-a dat tie nu...

Chiar nici acum nu sunteti multumite,cand o mare parte n-a mai dat pe aici 2 luni decat sa citeasca cum merg treburile?
Monikka
andreap spune:
Aissa asa a facut data trecuta,s-a conversat cu Sabine si a trimis pe fax.Numai ca eu am intrebat ieri si Christine mi-a spus ca-mi va rasp.printr-o scrisoare 'personalizata'.Numai ca nu vreau sa mai astept 100 ani.Si mie mi-e putin teama sa trimit CEC-ul original..ma risc.Pana la fazele cu 'nu mai livram in RO"..eu nu am avut probleme cu ei,am fost destul de norocoasa
..sper sa ma tina norocul si de data asta.O s avad cum pot trimite o scrisoare cel mai repede in FR.
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Recitind mesajul care ma instiinteaza ca s-a rezolvat problema si vor livra iar ,cred ca cei 20 de euro vor veni itradevar doar cele 6 persoane care au facut plangere.
Ma intreb acum:facem iar scandal pentru 20 de euro?
Eu ii cedez pe-ai mei cui vreti voi,numai hai sa terminam balciul odata.Lasa-i Doamne iarta-ma de 20 de euro si hai sa fim oameni seriosi.Ma gandesc de azi incolo sa-mi vad de treaba fiindca vad ca ne agatam de orice numai scandal sa iasa.
Pana la urma ce faceati daca va dadeau 20 de euro si nu mai faceam comenzi?Ce dracu nu suntem copii;mie mi-a dat tie nu...
Chiar nici acum nu sunteti multumite,cand o mare parte n-a mai dat pe aici 2 luni decat sa citeasca cum merg treburile?
Monikka
Reactia mea era la postul lui Croco care zicea ca ei i se pare corect sa primeasca 20euro doar cele 6 persoane care au facut reclamatie.
Personal nu mi se pare corect. Asta spuneam. Nu ca ma apuc sa fac scandal. Dealtfel ma aflu printre acele persoane care vor primi cei 20euro
Delu Prichindelu'
madau spune:
Hai ma da-i incolo de 20 euro...cine ii primeste sa-i foloseasca cu placere, cine nu...ce-am avut si ce-am pierdut?
Nu mai conteaza acum cine s-a zbatut, cine a dat mailuri cine a aparut prin ziare sau la tv, importanta e, zic eu, finalitatea, si faptul ca am reusit sa ne facem dreptate. IMPREUNA! Asta conteaza cel mai mult, sunt sigura ca si cele care din anumite motive nu s-au implicat activ, au fost alaturi de noi, macar cu gandul
In alta ordine de idei...ce mai redoutati?![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by madau
Hai ma da-i incolo de 20 euro...cine ii primeste sa-i foloseasca cu placere, cine nu...ce-am avut si ce-am pierdut?
Asta asa e. Dar comentam si noi.
Delu Prichindelu'
acina spune:
Buna gagici,
Addya La Multi Ani!
Vad ca si-au schimbat tactica cei de la LR .
Deci imi zice si mie cineva ...am facut comanda test pe 5.09 cand ar trebui sa o primesc?
Clau felicitari pt reusita cu sofatul .Tine-o tot asa.Succes.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
andreap spune:
Oficial sunt prima 'nebuna' care a trimis comanda prin posta cu cec-ul original in plic!
..3plicuri,50 ron..ajung cam in 7 zile.Acum am facut-o!sa vedem,sper sa-mi inregistreze comanda,sa primesc produsele si..sa traim fericiti.
Pup
Poze 2007
acina spune:
Andreea tu ai comandat din catalog?Si ai adaugat cec-ul in comanda?
Ca sunt cam nelamurita...
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/