***LA REDOUTE (49)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Nu este vorba de parut rau pentru ceva.....pentru ca de neimplicat chiar nu e cazul in ceea ce ma priveste si Monica poate confirma asta.......eu am insistat foarte mult sa nu se incaseze cecurile sa ramanem de izbeliste ...si altele .....care nu cred ca trebuie mentionate ca sunt scrise pagini in urma.........
Este vorba ca ei se scot spunand ca au trimis cecuri la toti cand de fapt POATE trimit doar la cei de pe acea plangere ....este poate un raspuns la intrebarea - De ce unii primesc cecuri si altii nu? - ......dar poate ma insel si va primii toata lumea.
Era o constatare , eu una sunt multumita ca s-au reluat vanzarile si nu mai stau noaptea pe mesenger cu Monica creand strategii de comenzi prin alte tari.......putem sta si discuta dar linkuri si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

In primul rand vreau sa-i urez Addyei la multi ani, sa fii sanatoasa si iubita!!!!!. Azi bem

Sincer si eu ma gandeam exact la acelasi lucru aseara, ca vor primi voucherele de 20 euro doar cele care au trimis acea scrisoare la OPC. Hai sa vedem. Corect ar fi sa primeasca toti clientii din RO, ca au fost prejudiciati toti, chiar daca numai unii au semnalat problema.

Ma duc sa mai stau nitel in pat, m-am trezit cu asa o starea proasta, de panica..nush de naiba am iar

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Addya, LA MULTI ANI!
Sa fii sanatoasa si iubita si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!

Fetelor, sa inteleg ca s-a dat drumu la treaba cu LR??? Va urmaresc de ceva timp si ma intereseaza si pe mine sa bag o comanda ceva!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetele care ziceti ca n-ati primit cei 20euro, v-ati uitat pe site la "mes remboursements"? Acolo apare ca au emis acele cecuri cu data de 10.09, deci inca n-avea cum sa soseasca deja.

Si eu am primit acea scrisoare de la opc-ul francez. Cred ca am sa le raspund.
In schimb n-am primit mail in care sa-mi spuna ca au reluat livrarile, nici mail care sa ma instiinteze de cei 20euro. Mai primesc cate o oferta.
Eu as vrea sa dau comanda si sa platesc cu cec-ul, dar va astept pe voi sa vad cum fac.
Atata timp cat au reluat livrarile in RO pe mine nu ma deranjeaza f. tare ca "se scot" cu plata cu cecul. Numai sa nu se razgandeasca iar peste 2 luni.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

nici eu n-am primit nici un mail de raspuns la mesajele mele de protest.
Nimeni nu mi-a raspuns.

Am verificat si acum si nu am cei 20 euro,de care chiar nu-mi pasa.Sa se spele cu ei pe cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Addya , multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!!

Eu am trimis datele atunci la Saddie, ea s-a ocupat de scrisoarea comuna catre protectia consumatorului din franta.
Pe aceasta cale ii mai multumesc inca odata ca s-a ocupat de tot.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

addya la multi ani si multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

LA MULTI ANI ADDYA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Adya, la multi ani si multa sanatate!
Multe multumiri tuturor fetelor care s-au implicat in povestea cu LR, si de pe urma carora beneficiez si eu, care n-am facut nimic in afara unor mailuri catre LR. Dar incerc sa-mi gasesc scuze prin faptul ca am fost plecata din tara cand s-au intamplat lucrurile importante. La intoarcere am gasit si mail de la Claudia cu emisiunea la ProTV (chiar, o poate povesti cineva, cum a fost? am citit din urma si nu am gasit nimic). Mie mi s-ar parea corect sa primeasca cei 20E doar cei care au facut reclamatii, altfel ce diferenta ar mai fi intre cei care muncesc si cei care stau?

Italia 2007
Portugalia 2006
Brussels 2006
Barcelona 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Am vazut si eu ca apare la rambursari acel 'cadou' de 20E.
Andre_ea,eu sunt pe 'val' cu o comanda,astept sa vb cu Aissa sa vad daca vrea pana la urma,si ce produse mai scoate din cos ca depaseste valoarea cec-ului.Apoi trimit prin posta recomandat/confirmare de primire comanda(adica cosul de produse) printat+cec-ul in original.Sper sa nu-l faca disparut.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput