***LA REDOUTE (49)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

rall,

eu am trimis cec-ul inapoi in luna iunie, cu confirmare de primire si nu mi-au virat nici un ban.
De atunci tot i-am sris lui sabine vreo 5 mailuri si nici nu-mi raspunde.

niste nesimtiti!

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

eu n-am primit cec de 20 eur ci o oferta speciala cu 15 eur reducere fara conditii+ foen-ul+ fdp 0

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by ella_74

eu n-am primit cec de 20 eur ci o oferta speciala cu 15 eur reducere fara conditii+ foen-ul+ fdp 0

Ella, mamica de David (24.04.2007)
poze David

pai e mai misto oferta asta cu -15 euro decat cecul lor de 20 euro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica
FETELOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AJUTOR!!!!!!!!IMI SPUNE SI MIE CINEVA CE SCRIE AICI?eU NU STIU FRANCEZA.VA ROG TRADUCERE!!!!!!!!!!!!
FACETI SI VOI UN GEST MARET....CARE STITI FRANCEZA.
VA IMPLOR!!!!!!!!!!!!!!!

Foloseste http://babelfish.altavista.com/
Iti traduce instant din franceza in engleza (sau in alte limbi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

quote:
Originally posted by ella_74

rall,
eu am trimis cec-ul inapoi in luna iunie, cu confirmare de primire si nu mi-au virat nici un ban.
De atunci tot i-am sris lui sabine vreo 5 mailuri si nici nu-mi raspunde.
niste nesimtiti!

Multumesc frumos pentru raspuns.

Astia de la banca mea mi-au spus sa mai astept pana pe 1 octombrie, ca in caz ca LaRedoute nu raspunde, imi pun ei in cont suma datorata. Daca raspund si nu vor sa ii ramburseze... mai naspa

Pana la urma o sa le dau mail cu cecul taiat si fotografiat (deci clar nu mai poate fi incasat) si le zic sa imi puna banii in cont... ca alta solutie chiar nu mai e. Iar sa cumpar de la ei... momentan mi-e cam sila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Neata, fetelor!

Imi fac mea culpa ca am uitat sa multumesc fetelor care au facut posibila continuarea acestui subiect si reluarea livrarilor!

Eu am primit saptamana trecuta coletul din 4 iulie (dupa 2 luni si), dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Faza tare a fost ca am primit avizul cu "scrisoare". Si ma intrebam cum naiba intra in punga o pereche de adidasi, foenul ala moka, 2 pulovere si 5 bluze? Raspunsul l-am primit la posta. Scrisoarea mea era sub forma de ditai coletul....
Ieri am returnat si eu cecul, impreuna cu bonul de comanda din catalog. Nu l-am trimis recomandat. Cum a ajuns de la ei la mine, asa sper sa ajunga si invers. Sper....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Uitati ce am gasit eu pe mail,probabil s-a mai primit acest mail si de cateva dintre voi:
"Dear Ladies,
We received a letter from La Redoute on 7th of September 2007 confirming they got your complaint.
In their letter, they explain that your orders on the Internet could not be delivered because of a technical problem and they apologize for it: they do all they can to solve the problem; the customers would be able to order again as soon as possible.
Therefore since the 22nd of August 2007, they told us that they have reimbursed customers with cheque payment letters for the orders which were not delivered. If you want, you can use these cheque payment letters to pay your next order.
But if you prefer another way of refund, you can contact their services. The contact details of La Redoute are the following:

Secteur Elite
Direction Clients de LA REDOUTE
110, rue de Blanchemaille
59082 Roubaix cedex 2
France
Besides, they would like to make you aware they are really sorry about this situation and want to apologize by offering you a 20€ gift voucher.
As soon as you will get reimbursement and the gift voucher, could please you inform us?
Sincères salutations
Mit freundlichen Grüssen
Yours faithfully
Elphège Tignel
Juriste / Legal Advisor"

le voi trimite mail ca am primit cec-ul,dar nu si 'cadoul' de 20 Euro(oricum nu-mi pasa de 'recompensele'lor..vine,e bine,nu vine..ce-am avut si ce-am pierdut).Azi cred ca voi da comanda printand cosul si trimitand scrisoare.Asa zice si Aissa aseara,cec-urile ei sunt oricum pe numele meu.

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Addya sa inteleg ca este ziua ta??????????????
fetelor sa cantam Multi ani traiasca!!!!!
Addya La multi ani! sa fii fericita,sanatoasa ,tot ce-ti dorecti tu si multe reduceri LR.

daca am inteles gresit ,nu dati cu rosii...

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

daca tineti minte sa trimis o scrisoare comuna la protectia consumatorului din Franta.Eu cred ca doar cele de pe acea plangere vor primii cei 20 E ca si cec.Se pare ca le este frica de OPC-ul lor totusi.
La ce adresa sa trimis plangerea si cate persoane erau trecutre pe ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by ionela-roxana

daca tineti minte sa trimis o scrisoare comuna la protectia consumatorului din Franta.Eu cred ca doar cele de pe acea plangere vor primii cei 20 E ca si cec.Se pare ca le este frica de OPC-ul lor totusi.
La ce adresa sa trimis plangerea si cate persoane erau trecutre pe ea?

Roxi - "Dragos Andrei " 11.sept. 2006 si "Rares Stelian" 9. april.2002

Eu nu cred asta. Dar daca ar fi asa, macar acum sa va para rau ca nu v-ati implicat Ce rea sunt!

Eforie-august

Mergi la inceput