***LA REDOUTE (49)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V@lly spune:

quote:
Originally posted by nushulica

quote:
Originally posted by V@lly

eu intrebam de visa electron.am bagat si cifrele lipite si tot nu merge:"Certaines informations que vous avez fournies sont incorrectes. Merci de les corriger.
Ce numéro de carte est incorrect. Merci de le saisir à nouveau."
bani am suficienti.ma disperanu stiu ce altceva sa fac

incearca sa schimbi numarul de telefon si la noi au fost probleme cu el...acolo unde iti faci contul...trebuie trecut cu 06 in loc de 07

sper sa fie asta

nu am completat deloc nr de tel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns horel2003 spune:

Giova spune-mi te rog unde iti apare,ca eu nu vad... si inca ceva..
ce e cu codurile acelea cu FDP ? ce inseamna ? adica fara de plata.. faire de payer sau ceva de genul..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu nu am nici un cec de 20 euro, vom vedea daca vine, pana nu vad, nu cred

Claudia nu cred ca se umileste nimeni, in fond din cauza asta am si facut toata tevatura asta, ca sa vada ca nu suntem vai de capul nostru si nici nu acceptam sa fim tavalite prin noroi. Eu am spus doar ca nu ma mai zbat si ptr acesti 20 euro, nu consider ca mi se cuvin, nu am nevoie de mila si recunostinta lor, ca sa aiba pe urma cum sa-mi scoata ochii. Scopul meu personal a fost sa se reia livrarile, lucru care s-a produs.....so...i rest my case

Sper sa nu mai apara probleme

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

mada, sunt de acord. Nici eu nu plang dupa 20 euro, vin bine, nu vin...iarasi bine. Mi-a fost teama ca au mintit si nu trimit nimic. Iata ca unele au deja la rabursari, foarte bine!

Dar daca nu eram incisive nu obtineam nimic, asta incerc sa va spun.

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nici eu nu am nici un mail, nici raspuns de pe site, nici de a cristine, nici atat cu 20 de euro. Am asezat cat de cat cosurile si as fi super fericita daca as reusi sa comand asa, adica sa trimit prin posta cosul plus cecul dar in conditiile in care astea nu imi raspund deloc la mailuri ma tem sa nu raman si fara cec ca daca il pun la posta aleluia....
Acum om vedea ce va fi, incerc asa, Madau inteleg ca tu deja ai facut operatiunea asta????
Am dat acum mail Andreei sa imi prnteze si mie maine cosurile si sper sa le poata ea trimite la ei, om vedea ce va fi, dar pana nu o sa vad inregistrata comanda nu o sa am incredere....
Cum a spus si ea azi, eu am dat atunci comanda pe fax dar vorbisem cu sabine si mi-a inregistrat-o fara sa ii trimit inapoi cecul si aproape instant in contul meu aparea inregistrata comanda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ups acum am realizat, eu am asezat cosul sa fie sub valoarea cecului dar n-am tinut cont de pasul urmator, unde se mai adaugau niste taxe. Madau tu cum ai facut???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V@lly spune:

quote:
Originally posted by addya

imi cer scuze, nush cine intreba de card VISA ELECTON.. Eu am din acela, l-am folosit cu succes pe LR si pe orice site am mai vrut eu. Numerele trebuiesc bagate legat, nu cu pauza cum e pe card.

eu intrebam de visa electron.nu reusesc sa dau comanda.am completat si asa cum spui tu si tot nu merge.e foarte ciudat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

N-am avut net pana acum 10 minute.

Stati usurel ca n-am zis sa ne umilim.Nicidecum.Daca as fi gandit asa ma resemnam de la inceput si nu mai trimiteam atatea mailuri de protest in stanga si in dreapta.

Ideea era ca acesti 20 euro practic nu ni-i datorau,nu erau obligati sa ni-i dea.In dupa-amiaza asta mie mi s-a parut ca va pregatiti sa tabarati pe ei cu mailuri de genul "am auzit ca ati promis ca ne dati cate 20 euro;unde sunt banii",si mi s-a parut aiurea.

Intru si eu acum sa vad daca am mail.

Edit : n-am mail si nu scrie nicaieri de bonul ala de 20 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

aissa, sincer mie mi se pare aiurea sa ma chinui sa comand de o suma cat mai aproape, sa platesc 10 euro sau cat o fi recomandata pana in Franta, cu confirmare de primire neaparat!!! Si apoi sa astept! Daca nu mai au produsele in stoc o iau de la capat cu mailuri, faxuri etc.

Mai bine, in cel mai rau caz, daca nu se rezolva refuzul la plata, incasez cecul si cumpar cu banii de la concurenta! Glumesc! Dar mi se pare f complicat cu cecul ala...succes cine are intentia!

Jasmine, si eu sper sa nu ajunga cineva sa trimita cineva mail "am auzit ca dati 20 euro, ai mei unde sunt".

Cine afla sa ne spuna si noua cat costa trimiterea cecului in Franta, recomandata si cu confirmare de primire...

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Horel am intrat pe site-ul laredoute, la suivi de commande, de acolo la mes remboursements.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput