Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)
Raspunsuri - Pagina 8
bb_yasmi spune:
vasari nu ma doare intr-una, vine si trece durerea, e de scurta durata. oricum ma pun in pat acuma la nani. noapte buna!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
31+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!

roxx spune:
neata!
bb cum iti mai e?
noi ne-am trezit de dimi ca nu mai putem dormi 
bble meu e treaz de ceva timp si ma bumbaceste.....
va 
o duminica placuta!
vine
Luca Teodor
Roxana
27+
dany26 spune:
anacami...felicitari pt vestile bune de la eco!!!!!!!!!!!
BByasmi esti ok azi??!!
Creem capul sus daca era ceva f grav (din cauza analizelor) iti zicea dr!!!Ia ce vitamine iti zice el in continuare si totul va fi ok!!!
Uau, ca weekendul asta nu cred ca a mai fost niciodata....sa scriem noi asa putine pagini de vineri pana azi...![]()
Or fi fetele pe la munte?!
28+
ANDREI
laura1713 spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Sa stii ca si a mea a avut o zi mai linistita azi, am tot chitait-o si tot nu s-a manifestat, pana cand a pus ta-su mana rece pe burta si a sarit ca din arc...
Ma abtin cu greu sa nu o ciocanesc nonstop...29s +
Sophia
Neatza!
Se pare ca ieri a fost ziua in care bbii au stat linistiti... Si al meu, dupa o saptamana in care am crezut ca vrea sa iasa prin burta, a tacut malc ieri. Pe la pranz deja ma speriasem. Insa am fost la mama in vizita si a facut putina galagie langa noi cu niste vase (din greseala) si a sarit bebele intr-o parte ca ars. Deci poate au si ei zile mai bune si zile mai rele, cand se odihnesc.
Pupici la toate burticile.
Laura
30+
laura1713 spune:
quote:
Originally posted by creem
Sunt varza!la capitolul analize: anemie, hemoglobina mica, leucocite marite (16 mii) si nu stiu de ce ca nu am fost racita. Abia pe 18 merg la control..offf, offf
Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Imi fac si mustrari de constiinta ca nu am luat vitamine in fiecare zi, nici macar fierul. Saptaman trecuta nu am luat nici o pastila, ca ma si constip de la ele![]()
De acum le iau in fiecare zi pana merg la medic, dar ma nelinisteste nr. leucocitelor. Sper sa nu il afecteze pe BB.Si asa eram eu nelinistita ca nu se mai misca la fel ca zilele trecute, asta mai imi trebuia acum
Creem, si mie mi-au iesit la analize leucocitele marite. Am 13900, si drept urmare am facut si o urocultura, dar nu a iesit nimic. Cei de la laborator au spus ca e normal in sarcina. Oricum, maine merg la nenea doctoru' si daca imi spune mai multe iti scriu.
Pupici
Laura
30+
slimatei spune:
bine v-am regasit!
am revenit sanatoase ..cel putin asa ne place sa credem...![]()
la toate fetele!
Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
ancadragoman spune:
Buna fetele
BB si eu am dureri ca la CM si azi-oapte aveam burta pietroi ,am bagat repede un no-spa ca sigur erau contractii.
Stefania bine ati revenit

anca
31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
ellis spune:
Cand aveti contractii dureroase e bine sa puneti si un supozitor - scopantil, uscosin. Eu deocamdata sunt la faza de contractii nedureroase, rare, sper sa o tin cat mai mult asa, desi vad de la voi ce ne asteapta...
Ellis
29+

Si asa eram eu nelinistita ca nu se mai misca la fel ca zilele trecute, asta mai imi trebuia acum