Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata, fete frumoase cu burtici! Multumesc de incurajari. Azi m-am trezit mai optimista.
Laura, chiar te rog, daca iti zice ceva dr. tau sa scrii si aici, pentru ca eu abia pe 18 merg la medic, deci mai am de asteptat o saptamana si putin.

La noi e cam innorat afara si e frig, cred ca o sa stau in paturica azi, cuminte.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata fetele dragutele!!!!
azi ne simtim mai bine, sau cel putin pana acuma !!!
stefania, bine ai revenit!!! ce vesti ne aduci>??/ cum a fost in concediu??
creem, la fel mi-au iesit si mie analizele, exact cum a spus laura .
voi ce faceti azi??
la noi e friggg afara.....10-12 grade....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Sigur ca scriu, ca pana in 18 mai e ceva timp.
Si la noi la Deva e urat, frig si ploua.
Eu facusem planul ca odata ce intru in prenatal sa ies la cumparaturi ca am impresia ca sunt putin in urma cu hainutzele fata de voi. Dar cu vremea asta....ma simt ca in .
Pupicei

Laura 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii

si noi suntem pe aici... Cu dureri de daca stau in picioare, ieri am avut si presiune in burtica! Asa ca am trecut la program de pat! Miercuri merg la dr. ... mi-e frica pt. col!

Tot am vrut sa va intreb, banii de indemnizatie si de alocatie ii primim prin posta? Nu se pot primi pe card?

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

laura eu am o gramada de hainute si tot am impresia ca imi ajung....
mergem sa papam si revenim, sper sa avem cu cine vb azi....

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

inainte sa plec: pussi se pot primi si pe card, doar ca trebuie sa completezi pe hartia aia si numarul de cont si banca. cred ca iti av trebui un extras de cont (sau asa ceva...) daca ai deja card.

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

Pussi, in legatura cu banii, ar fi bine sa te interesezi la cineva care a optat pentru primirea banilor pe card, pentru ca desi e perfect legal si normal, am auzit unele persoane spunand ca nici dupa cateva luni nu le intrasera in cont. Nu stiu mai multe, ca nu am intrat in amanunte atunci. Poate a fost doar o intamplare.
BB, si eu am cumparat hainutze, dar acuma cu frigul asta ma gandesc sa ii cumpar si hainutze mai groase, ca i-o fi frig copilului!
Oricum, mai trebe sa cumpar o sumedenie de alte cele de care cred ca vom avea nevoie: pijamale pentru mine, etc.
Abia astept sa schimb maine semnatura!!!

Laura 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

BB, cum te simti?

Stefania, bine ai revenit! Povesteste-ne de cum a fost in concediu!!! Ce face Stefania cea mica?

Si mie mi-au iesit leucocitele crescute, ceea ce este si normal, asa stiam si tocmai am recitit undeva, scrie ca in timpul sarcinii pot creste pana la 15.000.

Si la noi e urat afaa, iar eu ma simt somnoroasa si obosita, dar nu-mi place sa dorm ziua, am impresia ca-mi scapa ceva! :-))

Adina 25+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Adina, mie imi place sa dorm ziua, mai ales cand ploua afara sau e innorat...simt ca ma odihnesc....numai sa nu ma trezeasca vreun telefon, ca ieri, ca ma trezesc atat de aiurea, parca tremura carnea pe mine.

Mergi la inceput

Creem, si eu ma simt nasol daca ma trezeste cineva din somnul de peste zi. Culmea este ca dimineatza nu ma deranjeaza daca suna ceasul, si chiar ma trezesc fara "stimulent" pe la 7 si ceva.
Iau o pauza sa ma pregatesc, ca mergem la socrela la pranz.
Duminica caldutza sa aveti!

Laura 30+

Mergi la inceput