Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)
Raspunsuri - Pagina 7
adra_bell spune:
Creem, e normal ca analizele sa nu iasa tocmai ok, in sarcina.Si mie mi-a iesit hemoglobina la limita de jos, hematocritul mic desi am luat fier zilnic. Peste Elevit am mai sarit, il iau 6 zile pe sapt, dar de Fe m-am tinut ca sa nu ma anemiez. Leucocitele sunt un pic mari si la mine. Cum sunt analizele de urina? Nu e obligatoriu sa fie mari de la raceala, poate fi o alta infectie..
adra_bell
30+ cu
Eva-Elena
creem spune:
Urina mi-a iesit bine....macar atat! fara leucocite, fara nimic, totul ok... Pe mine ma ingrijoreaza leucocitele din sange...oare se pot mari de la o durere usoara de masea? ca mi-am aduc aminte ca asta ma durea putin cand am facut analizele
g24hit spune:
hello
Creem nu te nelinisti chiar asa.....leucocitele oricum in sarcina sunt mai crescute decat in rest....poate ca in cazul tau mai e si ceva infectie....cu urina cum e ?
incearca sa iei fierul zilnic si cu vitamina C care favorizeaza absorbtia lui.
ENI 29+
IULIA
ellis spune:
quote:
Originally posted by creem
Sunt varza!la capitolul analize: anemie, hemoglobina mica, leucocite marite (16 mii) si nu stiu de ce ca nu am fost racita. Abia pe 18 merg la control..offf, offf
Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Imi fac si mustrari de constiinta ca nu am luat vitamine in fiecare zi, nici macar fierul. Saptaman trecuta nu am luat nici o pastila, ca ma si constip de la ele![]()
De acum le iau in fiecare zi pana merg la medic, dar ma nelinisteste nr. leucocitelor. Sper sa nu il afecteze pe BB.Si asa eram eu nelinistita ca nu se mai misca la fel ca zilele trecute, asta mai imi trebuia acum
mie mi-au iesit leucocitele mari(dar, doar 11,..) de la streptococul b din secretie; cred ca ies leucocitele marite de la infectii, eu asa am citit cand m-a interesat pe mine;
Ellis
28+
ancadragoman spune:
Buna fetele
La multi ani ptr toate Mariile !!!!!!!!
Mai este cineva pe aici?
anca
31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
cellu spune:
Buna fetelor,
indraznesc sa va intrerup. As vrea sa intreb si eu fetele gravidute, care sunt pacientele doctoritei LAURA DRACEA, cateva referinte despre dumneaei. Eventual prin PM. Ma tem ca va trebui sa imi schimb dr. si tb. sa caut pe altcineva.
Multumesc anticipat.
Sarcina usoara in continuare si nasterea asemenea!
Cellu
21+
George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
bb_yasmi spune:
buna seara fetele!
la multi ani tuturor Mariilor!!!!!
Roxana, cuscro, LA MULTI ANI!!!!! relaxare placuta la munte!!!!
eu nu ma simt prea bine, azi nu am putut manca aproape nimik, decat cioco...
si am slabit vreo 2 kg....o fi de rau ???
mai e cineva pe aici???? yuhuuuuu
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
31+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!

Vasari spune:
yee! merge din nou forumul! :)
bb, de ce nu te simti bine? nu te ingrijora, ca nu se intampla nimic daca ai slabit astazi, o sa-si revina corpul.
Si eu am slabit 0.5 kg sapt asta, dar tot asa - am avut vreo 2 zile in care nu m-am simtit prea grozav si am stat si pe drumuri. Am incercat sa mananc sanatos cand am putut si multe lichide. 
32+ 
bb_yasmi spune:
vasari, ma simt asa slabita, mie greata, ma doare stomacul de foame si nu pot manca (decat cioco..
) si asta mica ma tupaie intr-o veselie, non-stop (si-a revenit la vechiurile obiceiuri) si plus de asta am niste dureri de burta ca la ciclu, care vin si trec!! sunt sigura ca sunt contractii ca ma doare si spatele in acelasi timp...![]()
sper sa imi revin pana maine ca m-am saturat!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
31+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!

Vasari spune:
bb, sigur sunt contractii. Ia un nospa si daca in 30 min nu trece mai ai unul. Nu este bine sa stai asa. Bine ar fi sa faci un dus cald si sa te intinzi in pat, pe partea stanga.
Astea sunt instructiuni de la dr mea pt situatii de genul asta. Daca nu merge nimic trebuie sa o sun.
32+ 

Si asa eram eu nelinistita ca nu se mai misca la fel ca zilele trecute, asta mai imi trebuia acum