Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Sa stii ca si a mea a avut o zi mai linistita azi, am tot chitait-o si tot nu s-a manifestat, pana cand a pus ta-su mana rece pe burta si a sarit ca din arc...

Ma abtin cu greu sa nu o ciocanesc nonstop...

29s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Cami, felicitari pentru bebelusha grasunica si sanatoasa si gata de start! Nasti natural?
Si 16kg pe mine nu ma sperie, doar ai deja cam 30 de saptamani, nu?

Eu nu stiu cum sa ma opresc din mancat, sunt chiar culmea! Mai ales am ce am cu dulciurile, nu ma pot stapani deloc!

Claudia, felicitari pentru hainute! Lasa, ca nu mai e mult, da?

Se cunoaste ca-i week-end, nu e nimeni pe aici... Va doresc somn usor, eu inca nu-s asa obosita, numai ziua ma ia oboseala, cand nu pot dormi :-))

Adina 24+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna dimineatza.
in primul rand, la multi ani sarbatoritelor de azi!multa sanatate, fericire si noroc!
eu nu am noutati despre bb, luni merg la control.de cantarit nu am mai apucat ca nu mai am baterie la cantar si nu m-am invrednicit sa-mi cumpar!asa ca ...poate e mai bine sa nu stiu, sa nu ma enervez...ma cantaresc luni la dr!
am intrat sa va spun ca ma mut...in sfarsit...dupa lupte seculare...
asa ca nu voi avea net o perioada!
sper sa va gasesc tot aici...
sarcini usoare in continuare si sa auzim numai de bine!
va pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna dimineata,nu avem somn,ma trezit mandra asta,ca da din picioare numai la ore din astea fericite,e matinala rau ca tasu ,asa ca am coborat in sufragerie ca sa vad daca mai cineva asa de matinala ca mine,mi-am luat si niste struguri sa pap,poate ma apuca ceva mai tarziu ,in rest toata noaptea m-am batut cu niste valuri puternice,eram pe un vas,dar am supravietuit !!
Azi nu stiu ce planuri avem,dar ptr cine pleaca pe la munte,distractie placuta si cat mai mult aer curat,sa nu va uitati umbrela in cz de surprize,pupici!!!
Cred ca imi pun un film,mai plictisitor,poate asa ma puca somnul din nou ,buna dimineata la toata lumea!!!

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata! si La multi ani tuturor Mariilor!!

Eu astazi nu am calc, trebuie sa-i reinstalez windows-ul, dar o sa ma mai strecor la calculatorul sotului ;).

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

neata!
la multi ani tuturor mariilor, sanatate, fericire si bb sanatosi!
ce fac fetele?

vine Luca Teodor

Roxana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

LA MULTI ANI! de Sf. Maria va doresc multa sanatate, bucurii si Bebei sanatosi si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by pussi

noi acum ne-am trezit, am bagat 2 inghetate
de adalia nu stie nimeni nimic?

simonicutza eu daca sunt in forma m-as duce duminica la happyclau la spital ... sa vedem ce zice si Ank! BB tu ce faci?

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

pussi, abia azi am reusit sa intru. cand am vazut ca suntet i la cap. 72, nu mi-a venit sa cred. eu nu mai intrasem de la 68 sau 69 asa ca o sa am ce citi. sunt ok, doar ca am fost f ocupata la munca si nu am reusit sa intru deloc pe DC.

noutati nu prea am, decat 10 kg in plus la 30+ sapt, si o durere surda de cand calc pe piciorul drept. si se pare ca bebe s-a intors din pozitia craniana de acum o sapt jumate in transversala..sper sa se intoarca din nou cum trebuie ca mi=e groaza de ceza!!

merg sa citesc din spate.
pupici

Lavinia 29+ Carisa Adalia

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

LA MULTI ANI MARIILOR!!!

noi, trei fete suntem gata de plecare sa vedem mobila.. si-l asteptam pe tati .. care vb la tel. de 3/4 ore... as vrea sa va pun si poze dupa masa!

pupici!

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Sunt varza! la capitolul analize: anemie, hemoglobina mica, leucocite marite (16 mii) si nu stiu de ce ca nu am fost racita. Abia pe 18 merg la control..offf, offf
Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Imi fac si mustrari de constiinta ca nu am luat vitamine in fiecare zi, nici macar fierul. Saptaman trecuta nu am luat nici o pastila, ca ma si constip de la ele
De acum le iau in fiecare zi pana merg la medic, dar ma nelinisteste nr. leucocitelor. Sper sa nu il afecteze pe BB. Si asa eram eu nelinistita ca nu se mai misca la fel ca zilele trecute, asta mai imi trebuia acum

Mergi la inceput