Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)
Raspunsuri - Pagina 5
adinag spune:
Buna fetelor,
Vasari, imi pare rau ca n-ai vazut bb cum trebuie... data viitoare! Dar bine ca-i bine si sanatos bb, nu?
A propos de , eu stiu ca daca nu sunt probleme /interdictii explicite, nu este nici o problema. Si recunosc ca eu eram aia la 41 de saptamani care facea in fiecare zi sex in speranta ca ar incepe contractiile si... nimic! Deci noi facem linistiti , eu sper pana la sfarsit, doar sa nu se sature al meu de slanina mea!
Tot vorbiti de kg, si eu sunt ingrozita, am pus sigur deja 12kg, insa sunt in plus cu 15-16kg fata de greutatea mea normala... (ma ingrasasem inainte de a ramane, de aia diferenta...) - si am abia 24 saptamani!!!
Roxana, felicitari pentru bb si mami "perfecti"! Si sejur placut la munte, si iti doresc sa aiparte si de... ce vrei tu!
Azi era cat pe ce sa-miuit copila la gradinita, ca vineri ei inchid mai repede si eu uitasem, ramasesera numai 3 copii, saracuta!
Adina 24+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pussi spune:
noi acum ne-am trezit, am bagat 2 inghetate
de adalia nu stie nimeni nimic?
simonicutza eu daca sunt in forma m-as duce duminica la happyclau la spital ... sa vedem ce zice si Ank! BB tu ce faci?
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
loub_erika spune:
Buna seara fetelor,acum am ajuns si noi acsa,am fost sa vedem o comedie si am ras mult,am papat ceva bun si acasa cu noi,acum am intrat un pic sa vad ce au mai facut burticutele,ati fost harnicute,ati deschis si capitol nou,sa ne fie cu noroc!
Simonicutza,ce haioasa ai fost ,am ras cand am citit,sa sti ca eu asa sunt de felul meu,rad non-stop si sunt o fire foarte pozitiva si vesela,imi place sa organizez petreceri,imi plac oamenii si sa am oameni injurul meu,dar mai sti ,poate in limonada au pus un ingredient secret de data asta,de ma prins in poza cu zambetul pana la urechiuse!
30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
loub_erika spune:
eu va las ca ma duc sa imi fac niste cartofi copti in coaja cu branza razuita ,unt si sunculita,in caz de aveti nevoie de idei noi ptr papa bun ,eu am pus deja 18kg,dar merg inainte bebe sa fie bine,mananc ce simt si ce imi cere asta mica,o sa dam jos dupa!!
30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
mihuta spune:
eu ma gandeam azi, ce-ar fi daca nu m-as mai cantari pana dupa ce nasc ? Si la spital ma urc pe cantar inchid ochii si ii rog sa nu-mi spuna....ca nu ma pot obliga sa aflu, nu ?
29s + Sophia
claudia1178 spune:
Buna seara viitoare mamici,
Hop si eu.......dupa ceva timp....avem zile bune si zile rele, dar in final am fost si noi la cumparaturi pentru printesa lui mami! Asa ca suntem si noi in rand cu lmea!
Am vazut ca ati vorbit de un salariu bonus dat de firm pe baza CMM! Ma intrebam daca eu, bogata bugetara.....pot accede la acest salar bonus sau nu! Voi ce stiti?
Claudia, mami de Teodora Victoria
30
anacami spune:
Alfa_anca, nu stiu pe nimeni care sa fi comandat; arata insa tare bine, sunt produse in Italia (de fapt RGE a dat prima linkul, m-am indragostit de produsele lor...sunt super-frumoase); am sunat la ei,o tipa mi-a spus ca pot merge sa le vad (nu imi mai amintesc daca nu aspus cumva chiar si de un showromm); la pretul la care sunt, cu siguranta iti dau si certificat de garantie...I-am intrebat daca nu vin la BabyExpo, mi-au spus ca nu pot deoarece produsele lor sunt destul de voluminoase...iar spatiul aici este limitat
Eu intentionez sa merg la ei (sunt la mama-naibii, la marginea Bucurestiului, pe langa Gara Catelu- nu au program de weekend, sa vad cand ajung...) sau sa comand on-line-este adevarat ca eu nu vreau decat lenjerii si saltea...
Am fost si eu la eco: bbelusha are aprox. 1,5 kg (cateva zeci peste, dar este si mara de eroare), situata cu capul in jos (cica nu crede ca s-ar mai putea intoarce...), nu mai are cordonul in jurul gatului - sa tot nasc natural- iuhu...
IRurile ok, placenta grad de maturitate 2-3, totul in grafic.
Mi-a spus ca m-am dolofanit cam tare (ca si cum m-ar fi recunoascut- ce-i drept am fost de vreo 4 ori la el numai in ultimele luni..), m-a intrebat cate am luat (16!!!asa ca,va rog, premiul este al meu- nu va mai plangeti...asta in conditiile in care nu am abuzat de paine si dulciuri ); mi-a zis sa am gria totusi si sa incerc sa nu mai iau prea multe (in ultimele 2-3 saptaamni chiar parca am mai incetinit la acest cap. ).Am ras si am discutat lejer...
Mi-a dat vreo 5 pagini de masuratori si grafice, pozele nu sunt cum as fi vrut eu...deci nu am ce va arata!
Va pupam, ma duc la somnic!
Weekend placut!
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
ellis spune:
quote:
Originally posted by claudia1178
Buna seara viitoare mamici,
Hop si eu.......dupa ceva timp....avem zile bune si zile rele, dar in final am fost si noi la cumparaturi pentru printesa lui mami! Asa ca suntem si noi in rand cu lmea!
Am vazut ca ati vorbit de un salariu bonus dat de firm pe baza CMM! Ma intrebam daca eu, bogata bugetara.....pot accede la acest salar bonus sau nu! Voi ce stiti?
Claudia, mami de Teodora Victoria
30
Felicitari pt hainutze! Deci tot fata mea e in fundu' gol...
CCM se aplica astfel: pentru toti salariatii incadrati in unitatile din tara, indiferent de forma de capital social (de stat sau privat, roman sau strain/mixt), in cazul contractelor colective de munca la nivel national;, doar ca la functionarii publici mai este si legea 188/1999 si sa nu fie interdictii in sensul asta...desi nu cred, dar nu te duce sa intrebi, du-te direct cu cererea la juridic sau resurse umane, inregistreaz-o, ca sa fie obligati sa-ti dea raspuns justificat si documentat.
Ellis28+
ellis spune:
ROXANA, DISTRACTIE PLACUTA LA MUNTE...SI VEZI SA NU UITI SA MANANCI, NU DE ALTA, DAR SA NU TE PRIVEZI DE CEVA...AI VAZUT CA BEBE-I BINE SI IN GRAFIC!? FELICITARI!
Eu va las ca spal covoare si pe urma sper la nani, ca de mult n-am mai dormit.
Ellis28+
creem spune:
Bua...am intrat si eu...azi am fost la un targ pentru bbei, am vazut patuturi si carucioare o gramada.
Dar sunt un pic trista ca nu am simtit-o pe bebelina la fel ca zielel trecute. si ma cam nelinisteste.
Am dat si eu in boala lu BB Yasmi...parca nu mai "tupaie" ca de obicei. BB, pe Yasmi cate zile a tinut-o? Sper sa isi revina repede. Poate si-a schimbat pozitia...si la echo am fost luni si era totul ok, urmatoarea este abia peste 2 saptamani.
Va pupic si va spun noapte buna!