Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

"Neatza" fetelor!

Am fost azi la dr de fam si: m-a cantarit si am luat deja 11 kg adica 4 kg in ultima luna, burta are 94 cm...(pare cam putin zic eu...) , si mi-a dat sa imi fac Hemoleucograma si atat ....Voua vad ca dr-ii va pun sa factei mai multe analize in per asta 30-32 nu?!

Pussi eu am facut eco la 27 sapt si bb avea 950 gr +/- 50.

Urez succes fetelor care merg azi la eco!!!!!!!!!!!Parca sunt vreo 3...

28+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

Victo mersi. si mie imi place dar mai ales sotului.....

ENI 29+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sheri bravo mama ...gata treaba?
Pussi a mea la 28 de saptamani avea 1220 de grame.

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Dany, in afara de hemoleucograma ar trebui sa iti faci si sumarul de urina, ca e destul de relevant in sarcina, si nicinu costa mult, chiar daca il faci cu bani. Chiar ma mir ca nu ti l-a dat.
In afara de astea mie dr. de familie mi-a mai dat calcemia si glicemia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..imi pare rau ca am aruncat bonul dar va pot spune vineri cand le ridic ce analize am facut...oricum destul de multe ca am dat 5 mil pe ele .,.si mi-a luat 5 eprubete de sange...plus secretie si sumar de urina ...

ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by laura1713

quote:
Originally posted by mihuta

Eu am dormit in sfarsit bine in naptile de week-end dupa o saptamana cu maxim 2-3 ore pe noapte. Probabil pentru ca a fost racoare si am fost extrem de obosita ca m-a apucat avantul gospodaresc de toamna, sambata am cpot ardei si vinete si le-am pus la congelator si ieri am facut niste zacusca de vinete si de ciuperci si am pus si niste muraturi (sa vedem cum ies ca e prima oara). A fost mai degraba munca de creatie decat de rutina...

Puiul meu nu prea misca azi, ce n-as da sa vad ce se intampla pe acolo... dar mai am pana vineri la control...

30s + Sophia

Mihuta, felicitari pentru "activitatea gospodareasca". Dat fiind faptul ca a fost pentru prima data, probabil ca vor iesi grozave. Eu asa am patit la prima dulceatza (si singura pana acum): am pus-o dupa ureche si a iesit super.

Laura 31+

Hmm, mie mi se pare ca n-au iesit pe masura efortului depus... Maica-mea a fost de-a dreptul oripilata ca n-am sterilizat borcanele de zacusca, dar am preferat sa le bag asa la frigider...

30s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

wow RGE mama...iti innoiesti sangele sau ce?
mie dc mi-ar lua 5 eprubete cred ca 2 zile as sta lesinata in pat...:(:(
eu nu am mai facut analize..decat alea de la guvern.ginec mea nu mi-a recomandat nimic.
continui cu elevit si fier.
voi luati si iod???

32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by RGE

..imi pare rau ca am aruncat bonul dar va pot spune vineri cand le ridic ce analize am facut...oricum destul de multe ca am dat 5 mil pe ele .,.si mi-a luat 5 eprubete de sange...plus secretie si sumar de urina ...

ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Aoleu, Roxana, dar ce analize ai facut asa scumpe? Poate ti-ai refacut unele din alea de virusologie (toxoplasmoza, citomegalovirus, listeria? ca alea costau mult, parca) Oricum, sa ne spui si noua ce analize sunt astea.
Mie mi-a zis dr. ca mai spre sfarsitul sarcinii o sa imi zica sa fac niste analize de coagularea sangelui, in caz de cezariana sa stie lumea la ce sa se astepte.
Chiar m-ai facut curioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ce harnicute suntetiiiiiiiiii...

noi am fost la cumparaturi, imi era frica ca nasc si n-am cu ce imbraca fetele si am luat:
- costumas spital
- body lung
- salopeta de scos din spital.. din catifea roz cu gluga
- prosop cu gluga
- 2 paturici
- 5 prosoape finet
- 3 caciulite
- 4 sosetute
totul X 2 desigur!

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ancuta mersi, si mie imi trec de No-spa!
dany deci cam asa sa ma astept si eu! de caciula

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput