Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)
Raspunsuri - Pagina 23
RGE spune:
VICTO eu nu iau decat Elevit..fara altceva..un no-spa seara ca fac nani bine si cand imi mai aduc aminte sau am carcei cate un Magne b6...si eu am crezut ca mi se face rau insa nu fosta asa ..chiar am venit singura de la spital am condus eu..bine in masina tot drumul am bagat mar cu biscuiti, ciocolata, suc
..de frica dar nu am avut nimic...cat despre analize ce sa-ti spun ...mi le-a dat sa le fac si le-am facut..a insistat chiar sa repet sifilis si HIV si mi-a spus fara suparare ca ei ca doctori au vazut prea multe la viata lor si au avut destule experiente neplacute asa ca le-am facut...sunt o gramada de chestii de care nu auzisem ...inclusiv timp de coagulare a sangelui, tot felul de tampenii, in caz de cezariana de urgenta, sa aibe absolut toate informatiile legate de sangele meu
..bine 50% or fi si la vrajeala doar ca sa mai dau niste bani...asta e macar stau impacata ca le-am facut...
ROXANA
33+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
mihuta spune:
mie mi-a zis doctorul de familie sa suplimentez elevit-ul cu fier calciu vitamina C dar am zis sa vad ce zice si ginecologul totusi...
Sper sa-mi dea si ceva analize de facut ca n-am facut de mult.
30s +
Sophia
RGE spune:
PUSSI sa le poarte sanatoase!!!..dar cat mai aproape de termen nu mai devreme!!

..3 pupici ca voi sunteti multe![]()
..promit cand am analizele sa vi le spun pe toate ..am aruncat bonul din pacate...
ROXANA
33+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
ancadragoman spune:
Pussi hai ca ai facut ceva cumparaturi...tot ai iesit din casa
anca
31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
creem spune:
quote:
Originally posted by mihuta
mie mi-a zis doctorul de familie sa suplimentez elevit-ul cu fier calciu vitamina C dar am zis sa vad ce zice si ginecologul totusi...
Sper sa-mi dea si ceva analize de facut ca n-am facut de mult.30s +
Sophia
Pai ar fi bine sa faci analize inainte sa iei suplimentar alte pastile. Daca iti ies limite normale n-are rost sa iei prea multe, elevitul are necearul de vitamine bine dozat, din cate stiu. In functie de rez analizelor o sa iti spuna ginecologul daca mai trebe ceva sau nu.
laura1713 spune:
Pussi, mi-ai facut pofta cu cumparaturile pentru bebei.Cand ies de la control si eco, merg si eu ...![]()
Laura
31+ 
creem spune:
Pussi...ce de cumparaturi! Sper sa le placa la fetite ce le-ai luat si sa se bucure de ele impreuna cu mami!
Roxxy80 spune:
Lunea viitoare merg si eu la dr. Atunci o sa-mi spuna ce analize sa fac. Din cate mi-a dat de inteles data trecuta, voi face cam toate analizele pe care le-am facut la inceputul sarcinii. Adica o gramada. cand mi-au iesit rezultatele, erau vreo 3 pagini.
Dany, la mine Matei avea 900 de grame la inceputul sapt 26, cu marja aferenta.Insa mi-au spus greutatea la un eco normal. Voi face din nou 4 D la 31 de saptamani. De abia astept sa-mi vad din nou bebele.
Roxxy
27+
Rares Matei
creem spune:
quote:
Originally posted by laura1713
Pussi, mi-ai facut pofta cu cumparaturile pentru bebei.Cand ies de la control si eco, merg si eu ...
Laura31+
Mult succes la echo, Laura. Sa vii cu veasti bune..si cu cumparaturi!
laura1713 spune:
Multzumesc de urari!
Eu sper sa fie totul bine si sa imi spuna si greutatea bebelicului. Mie nu mi-a spus niciodata pana acum cat cantareste...
Are vreo importanta daca eu nu m-am ingrasat prea mult? O fi micut si de-aia nu imi spune?
Laura
31+