Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(72)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai dar harnicute mai sunteti!!!!!
Eu nu fac nimic,o lalai

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mai fetelor, ce harnicute sunteti. Puneti muraturi, faceti dulceturi. Noi suntem tare lenesi. Primim de la soacra si de la mama si tata.
Nu stiu ce sa ma fac pentru ca am inceput sa fac pipi foarte des. Problema e ca atunci cand ma apuca de abia mai pot tine. Poate o sa fac pe mine intr-o buna zi, la cat umblu . In plus, de o saptamana am inceput sa am o scurgere albicioasa, nemirositoare. E normal? Trebuie sa-mi schimb chiloteii de cel putnin 2 ori pe zi. Ma gandesc ca daca nu am mancarimi, usturimi sau alte alea, o fi normal, de la sarcina. Voi ce parare aveti?

Roxxy 27+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai, pe mine m-a ajutat soacra la chestii din astea pt iarna..da mi se pare ca am prea putine...
pai ce fac eu cu 5 pungi de vinete???si cu 8 borcane de castraveti??
dar nu cred ca ma apuca pe mine harnicia ca sa completez...sau mai stii...

32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Ancutza, si ce daca o lalai? Daca asa ai tu chef...? Esti in concediu...ai vreme pentru toate cele...nu trebuie sa te agiti, trebuie sa te odihnesti. Si daca te vei simti in stare, vei face si tu treaba prin casa.

Laura 31+

Mergi la inceput

eu mai trag un pic si sapt asta cu un concediu medical..apoi de lunea viit intru in prenatal, deci la aproape 33 de sapt implinite

32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Roxxy eu am scurgerea de care spui tu de la inceputul sarcinii si am facut analioze pana acum si nu mi-a iesit nimic rau.
Laura nici nu am voie sa fac nimic,trebuie sa stau la patut

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Mai fetelor, ce harnicute sunteti. Puneti muraturi, faceti dulceturi. Noi suntem tare lenesi. Primim de la soacra si de la mama si tata.
Nu stiu ce sa ma fac pentru ca am inceput sa fac pipi foarte des. Problema e ca atunci cand ma apuca de abia mai pot tine. Poate o sa fac pe mine intr-o buna zi, la cat umblu . In plus, de o saptamana am inceput sa am o scurgere albicioasa, nemirositoare. E normal? Trebuie sa-mi schimb chiloteii de cel putnin 2 ori pe zi. Ma gandesc ca daca nu am mancarimi, usturimi sau alte alea, o fi normal, de la sarcina. Voi ce parare aveti?

Roxxy 27+Rares Matei

Roxxy draga, nu te gandi ca asa facem tot timpul (cel putin eu cu tati)...
Avem si noi momente (zile) in care nu facem nimic in casa si mergem la parinti sa mancam. Am si denumit respectiva actiune. Se cheama "A PADUCHII". Ca facem ca paduchii, mergem, papam si plecam
In legatura cu scurgerile, am inteles ca sunt normale in sarcina.
Pupici

Laura 31+

Mergi la inceput

roxxy, cred ca e normal cu chiloteii...problema e ca eu tot imi cumpar pe noile dimensiuni..dar nu-mi sunt comozi toti..
cred ca am in total vreo 50-60 de perechi de chiloti...
eni, ce-mi place numele Iulia..:)

32+ piticul Stefanut
AMR 8 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc, fetelor. Atunci nu am de ce sa-mi fac griji cu scurgerea aia. Eu aveam inainte de sarcina. De cand am ramas insarcinata nu am mai avut nici un fel de scurgere pana acum o sapt.
Laura, si noua ne place sa "paduchim". E o activitate tare placuta

Roxxy 27+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Roxy, eu toata sarcina am purtat tampoane din cauza scurgerilor, si tot nu s-au terminat.

Mi-a mai dat doctora de familie inca doua sapt de concediu medical sunt super incantata! Apoi mai am doua de odihna, si gata intru si eu in prenatal.

Mai am saptamana aceasta si termin renovarea !

Shery 32+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput