Mamici de septembrie - octombrie 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

In schimb cezariana e horror dupa......

quote:
Originally posted by carpatina

Io' nu vreau sa trec prin chinuri din astea
Io' vreau cezariana...

35+ cu Ioana

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Annisia daca mai esti acasa arunc cu macaroana in tine...
Ce naiba cand e sa te apuci de proiestul tau cel mai tareeeeeee te dai la fund...

Ali33si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Annisia,stiu ca esti o fire tare,si abia astepti sa il vezi pe bb Yanis,imi amintesc ca acum cateva luni,cand eram pe la 7 luni,erai tare nerabdatoare.Sunt sigura ca si acum esti la fel de nerabdatoare dar si emotionata,si abia astepti sa ii vezi pe bb care cu siguranta va fi un super gagiu,care va semana cu mami a lui.Iti tin pumni fato!!!!Si te asteptam cu povesti.
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Fetelor,

am vrea sa ne inscriem si noi in listuta , macar in al 12-lea ceas:

UM 27dec 2006 , DPN 3oct 2007 , baietel Sebastian

multumim

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sa vina Sabina din spital sa iti spuna de cezariana, ca sigur te potolesti. Iote la mine ce bine sunt acum, si pe cuvant ca a doua zi eram fresh. De fapt si dupa nastere imediat mi-am revenit, sotul meu era uimit in ce verva eram, fata de data trecuta cu hemoragia si lesinul. Am mancat, am baut, am ras. Pe cuvant! Iar poza ai de la Sabina este imediat dupa nastere, primul supt al lui BB.

Eeee, auzi la ele cezariana asa de frica!

Eu am dat drumul la teava cu mesaje, sa termin tot de citit si raspuns. Ca zapp e pe duca si net nu am.

SabinaY, de la 2 sapt scrie pe ceaiurile pentru colici, insa mie mi-a zis pediatra ca ii pot da o lingurita si acum. Insa stii ce fac, beau eu ceai de colici pentru bebelusi, cate 2 litri pe zi.

Alinus, imi pare rau ca treci prin asa ceva, cred ca muream sa aud atatea probleme. Eu zic sa fii optimista si sa mergi pe ceea ce simti tu ca e mai bine.

Deci voi chiar nu stiati de Pinacolada?

Feliciatri Pinacolada, sa iti traiasca BB Rares, sa fie sanatos si norocos si sa se impace bine cu Luca!

Va rog sa ii completati si ei la listuta detaliile, dar si la noi intaltimea bb = 53.5 cm si APGAR 10.

Felicitari Ramonaiani, sa va traiasca Eliza si sa fie sanatoasa, sa va aduca numai bucurii!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Carpatina scumpo, nu cred ca ai vrea s iti povestesc cum a fost noaptea de dupa cezariana. Cert este ca am avut cele mai mari dureri din viata mea, si pot sa spun ca am avut destule operatii pana acum. Cateterul de epidurala care il aveam montat si pe care s-a injectat anestezic a fost frectie, ba chiar ma durea cand imi injecta anestezicul, asa ca dupa o doza am refuzat si am cerut ceva calmante prin perfuzie. Oricum cand am vazut ca nimic nu ma ajuta....nu am mai cerut nimic. Ideea este ca a doua zi in schimb nu am mai avut nimic, ba din contra am tropait prin holul spitalului de nu le venea asistentelor sa-si creada ochilor. La un moment dat m-au trimis in pat...ca ar fi prea mare efortul pe care il fac.

Nu stiu ce sa zic...daca este mai bine sa faci cezariana sau sa astepti nasterea spontana....dar eu una as fi preferat nasterea spontana....cum spuneam sunt cu totul altele sentimentele pe care le dezvolta o mama in momentul in care isi vede copilul la nastere normala fata de cezariana. In momentul ala mi-am dorit sa il strang in brate si sa plang, dar nu am reusit si chair am facut o criza de calciu si am inceput sa tremur si sa mi s-a inclestat si maxilarul....
Afibebe si eu am afcut cezariana dar nu mi-au zis nimic de burtiera...oricum o sa mai astept pana pe 14
Moldoveanca merci frumos pentru in formatie..dar inca se pare ca nu am voie sa port...cezariana. Asa ca mai rabd si mai astept faze de genul aleia care mi s-a intamplat deja. "Cand vine urmatorul?". Cand ma uit in oglinda nu ma mai suport, imi vine sa urlu si mai grav este ca am o pofta de mancare de nu imi vine sa cred, mai rau decat inainte.
Betty78 de bebe Mario-Alexandru

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da, mai sunt acasa... A trebuit sa ii aleg alte haine lui bebe... Alea care erau pregatite, erau mult prea subtiri... Acum ma imbrac si fug. Sa fiti cumintele, bine???? Ne revedem curand!!!! Paaa!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Annisia multa bafta!!!! Nu iti pun majoretele, dupa cum ai spus ca iti poarta ghinion!!! Cum a zis Nana ziua de 7 e zi cu noroc, asa ca....

betty78 cu bebe Mario-Alexandru

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

CEAMICA bine ai venit...mai bine mai tarziu decat niciodata

Carpatino stai linistita ca esti fata mare...acu la sfarsit vrei sa te impotmolesti...fiecare corp sau persoana pot receptiona durerea in altfel...cele care nu aveau dureri nici la ciclu e clar ca nu vor nik.

Ali33si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Baftaaaaaaaa Annisia!!!

Ali33si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput