Mamici de septembrie - octombrie 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana_G spune:
Sa trec la probleme de BB. Acum a reusit sa aiba 2 scaune singu, neajutat, si parca e mai linistit. Pana sa intru pe forum a plans vreo 3 ore si miracol, dupa ce a facut KK s-a linistit. De aceea bantui eu pe aici.
Ana, multumesc pentru dozaj de Debridat. Nu ii dau deocamdata, oricum voiam sa sun pediatra, dar voiam sa stiu in caz de urgenta. Ma uitam acum cand a venit doctorita acasa, nu mi se parea nimic nou in ce a zis sa fac si sa ii dau lui BB.
Apropos de alaptat, eu tot pe mixt sunt. Nu pare sa se sature la sani. Aseara am rontait o lingurita de Galactogil si noaptea am udat patul, curgea rau un san. Insa laptele e cam apos si BB nu goleste sanul.
Voi tineti vreun regim? Pe mine asta ma omoara. Auzi la ei, carne fiarta. Pai asa eu una nu o sa fac nicicum lapte, ca urasc asa ceva. Carne fiarta si legume fierte...bleah.
Betty, tu mai alimentezi mixt?
Afibebe, nu am suficienta exeprienta personala cu Espumisan inca, am auzit si eu la 3 dintre prietenele mele. Bonisan e cam apa de ploaie oricum. De ieri i-am dat Espumisan o singura data, dar la noi probema nu sunt numai gazele ci si kk, la ala e mai scandalagiu. Cu termometrul trebuie insistat, si il ajuti apasandu-i genunchii indoiti pe burtica. Dar finut. Nu baga termometrul adanc, pe al meu l-au ranit in spital. Usurel, e nevoie doar de un masaj. Poti inssita si 5 min, insa dai termometrul cu o crema. Eu folosesc baneocin sa ii vindece si rana din poponica de la spital. Pozitia cu genunchii il ajuta sa scoata si gazele. Si culca-l pe burtica daca vrea sa stea.
Ramasesem datoare cu instructiunile de alaptat de la pediatra. Lichide multe, adica ceai, lapte, compot de mere (nu inteleg de ce doar de mere), apa. Multe de tot. La papa mi-a scris carne fiarte, bleah, 1-2 oua fierte, branza, legume (fara fasole, mazare, castraveti, ceapa, usturoi si inca vreo 3 chestii). In fine...o sa mai caut la Alex, acolo imi scrisese 2 pagini de regim.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
andrruzza spune:
Annisia, bafta!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Roxana_G spune:
Annisia, nastere usoara, sunt alaturi de tine si ma gandesc sa fie totul bine! Sper ca ai plecat ca acusa sun la CF2 la camera de garda sa te verific.
Rox ,
Roxana_G spune:
Myral, bine ai revenit! Sa iti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa si norocoasa! Nu iti face griji cu sughitul, cica e normal. Al meu sughite mereu, vai de el. Il tin pe umar si se potoleste usor usor.
Sim, cum ai trecut doar la alimentatie naturala? Ca al meu ar suge continuu si tot mort de foame este. Iar cu burta piftie...mai sunt sperante de imbunatatire.
Gata. Inchid romanele pe ziua de azi, zapp e pe sfarsite, BB s-a trezit si vreau sa o sunt pe Sabina ca a avut o mica problema, cica i s-a facut rau la mersul la baie. Pe maine!
Rox ,
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Carpatino stai linistita ca esti fata mare...acu la sfarsit vrei sa te impotmolesti...fiecare corp sau persoana pot receptiona durerea in altfel...cele care nu aveau dureri nici la ciclu e clar ca nu vor nik.
Pai mie cand imi venea ciclul trebuia sa-mi iau zi libera de la serviciu.. ca nu ma puteam misca... Plus migrene de nu puteam sa zaresc fir de lumina... Si la serviciul pe care-l aveam, o zi libera insemna 3 de tras dupa aia ca sa ajung la zi.. Offf.. mai bine raman asa, gravida..
35+ cu Ioana
Roxana_G spune:
PS Pentru urgente la mosit, astept sms.
Rox ,
Annisia spune:
Roxule, ia suna, vezi daca am ajuns.... Hihihhihii... Acum ies pe usa... Pupici!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
sim_stoian spune:
Roxana, ce regim neica???? Eu am bobinat de toate, inlusiv niste sarmale in foi de vitza, iar bb n-a avut absolut nimic. Am mancat piersici, pepene galben, banane, gratar, ciorbe, de toateeeee. Bine, si multe lichide: ceai, lapte, apa.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
prisi spune:
buna, acum am reusit sa intru 2 minute, avem o Mirunica nascuta pe 6 septembrie la ora 10 dimineata, cezariana si are 3950g si 53 cm , luni o sa ajung acasa si o sa va povestesc mai multe
va doresc o zi buna si nastere usoara celor care urmeaza
pupici
poze
40+ Miruna
sim_stoian spune:
La alaptatul exclusiv am trecut dupa ce am ajuns acasa. Am baut muuuuult ceai, l-am pus pe bb la san la cerere si vad ca s-a reglat productia de lapte. Acum cred ca are un puseu de crestere, ca vrea des la san, dar trece si asta. Asta-noapte s-a trezit cam la 2 1/2 - 3 ore, fata de 4-5. Acu scriu cu el atarnat la tzitzi, sper sa adoarma dupa ce papa.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze