Mamici de septembrie - octombrie 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 25
isabeluta spune:
Dr meu este Baros Viorel. Poate imi vinzi si mie niste ponturi despre spital pe PM. Mi-ar fi de mare ajutooooooor!
isabeluta37 +
bebita
AMR 20 zile
Piciulika spune:
Vin din urma cu felicitarile - greu de tinut pasul la ritmul asta!
Felicit noile mamici: mada_ele07, sheherezada, adrianaolimpia, myral - ce griji ne-am facut! ce bine ca sunteti bine! - si pe cecilia si baftoasa de annisia!
(...mi-e sa nu fie frustrata annisia de asa nastere fulger - ea parca zicea ca vrea sa sufere, sa simta... bine astea erau acum cateva luni, de atunci s-a mai pisicit si i-a trecut nevoie de auto-flagelare!)
Sa va traiasca bebeii, sanatosi, voiosi si frumosi!
Teo draga, nici aici cu simpla circulara nu-ti fac cezariana; medicii sunt foarte cool si relax. Zicea al meu dr. ca f multzi copii vin asa. Depinde cat de strans e infasurata, dar spuneau ca de fapt e foarte comun si ca iute se remediaza problema la expulzie. Si la eco nu pot sa-si dea seama daca e chiar infasurat sau doar prin fatza gatului, cat e de strans etc. Daca vad dubla, atunci se mai gandesc.
Eu ma las la decizia lui: n-or fi nebuni sa nu ma taie daca e cazul, nici vice-versa!
Piciulika 36+ Michael
isabeluta spune:
Eu una am intrat in fibrilatii. Fac cumparaturi si pregatesc bagaje...
Am tot felul de simptome, altele decat de obicei. Ma gandesc ca or fi pregatitoare. Aseara de exemplu il simteam pe bebe cum isi roteste capul in pubisul meu...Ce nu inteleg eu e cum ii reuseste strulubaticului sa ma bumbaceasca in ficat si pe la zona x in acelasi timp...
Aaa si am niste arsuri crunte. Nu stiu ce sa mai mananc. De la orice ma apuca, chiar si cand nu sunt mancata. Noaptea trecuta m-au trezit din somn arsurile astea! Eiii putin a ramas...
Nu vreau sa par plangacioasa! Sunt foarte curajoasa, da tare as vrea sa nu mai dureze 3 saptamani. Si simt eu ca sa va fi!!!
isabeluta37 +
bebita
AMR 20 zile
isabeluta spune:
Mooama ce liniste e pe aici!!! Cred ca m-am nimerit intre schimburi azi!
isabeluta37 +
bebita
AMR 20 zile
valentina_22 spune:
Felicitari georgiana! Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si frumoasa ca mamica ei! Asteptam cu nerabdare sa ne impartasesti din experienta ta!
34 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)
Piciulika spune:
Uffff, in sfarsit a revenit forumu'... Si eu imi facusem temele asa frumos si s-a blocat...!
Teodora, ref. la Weleda - te felicit de decizie: moasa si drl spun ca sunt printre cele mai bune produse.
Raport de piatza: (Temele complete)
1) Fii atenta ce-i spui verisoarei sa-tzi cumpere, mai bine fa-i lista, ca sunt puzderie de produse! Creme, spume de baie, uleiuri, uleiuri de masaj, de fatza, anti-celulita, pt varice, pt beauty, pt graviduzte, pt bebei, complemente alimentare pt mama+BB, ceai de alaptat ETC.
Daca chiar 'vrei de toate', goleste verisoara ta rafturi si nu-i ajung 200 EUR (Elv. e ceva mai scumpa decat Germ; Weleda e cam tot acolo)
2) ulei de mami (13 EUR, de vergeturi / Schwangerschaftspflegeöl 100 ml) daca vrei dupa - e bun! (Sa nu-tzi ia de masaj perineal (Dammmassage-Öl) ca nu mai ai nevoie. )
Ulei pt masaj burtica baby / Baby-Bäuchleinöl, 50ml e (7 EUR) - cum o fi...?! Cica relaxant etc.. Hmmm?
3) WELEDA-BABY-CALENDULA xyz / de toate, sunt 9 produse): depinde la ce marime de ambalaj iei. Cea mai mare parte pe la 10 EUR, cum spun fetele, Babybad la 500 ml cel mai scump la 18 EUR)
Pretzuri vezi aici, orientativ in CHF (1 EUR = 1.62 CHF)
http://www.bellevue-apotheke.com si bagi stg. sus la Produkt: 'Weleda Baby Calendula '
Cred ca pe la 100 EUR iese cu toate de BB - dar da-i clar verisoarei ce vrei, sa nu ai surpize!
Piciulika 36+ Michael
carpatina spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Ce gura pocita am avut......
Auzi.. sa nu te puna pacatul sa-mi pomenesti numele in urmatoarele 3 saptamani jumate.. ca nu stiu ce-o sa-ti fac! Bineee?
35+ cu Ioana