Mamici de septembrie - octombrie 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 26
carpatina spune:
Va zic noapte buna acum.. ca in ultima vreme de la schimbul 3 s-a plecat la sala de nasteri.. si eu nu sunt inca pregatita!
35+ cu Ioana
Roxana_G spune:
Salutare. Azi nu am reusit sa deschid deloc calculatorul, a fost o zi nebuna. De fapt am avut o noapte grea, BB agitat, vesnicele probleme: gaze si kk. Pe la 6 dimineata am clacat de tot si l-am pasat de tot lui tati sa se ocupe si am dormit cu tot cu Alex pana la 11 astazi. Si acum e gazeifer baiatul, sta aici in scoica langa mine, ocazie cu care eu mai dau o raita pe la voi. Oricum a dormit toata toata ziua, numai cu pauza de masa, asa ca ma asteapta o noapte grea. Dar voi mai profita de tati, ca maine e acasa. Noaptea urmatoare trebuie sa ma sacrific eu, ca el merge la serviciu.
De aseara am reusit sa il mai cazam si in scoica, ca si Alex, acolo se linisteste, da parturi si face KK. Nu inteleg care e efectul laxativ al scoicii, dar oricum e miraculos.
Azi am avut multi multi musafiri de Sf Maria si pentru BB. Cam mare vanzoleala, dar BB a dormit bine mersi in scoica cu o galagie de nedescris. Se adapteaza omul la ritmul alert din familia noastra.
Cat despre adaptare, aseara ne-am descurcat cu amandoi, insa abia la miezul noptii erau ambii spalati, hraniti si culcati. Azi am fost mai bine organizati. Trag sperante ca va fi mai bine in curand. Mai putin ca musteriu Andrei nu prea le are cu somnul noaptea(ptiu, numai de la Triburile alea i se trage) ci trage aghioase la greu numai ziua.
Cu lapticul nu stau stralucit, nu prea pricep. Cand am, cand nu am. Oricum BB primea si biberon. La prima doza de Galactogil curgeau sanii, acum abia ii simt usor plini si azi l-am tinut mai mereu la tzitzi sa stimulez lactatia. Ma rog...nu ma stresez cu asta, desi as fi vrut sa il alaptez macar o luna acolo.
Alex e ok, foarte impacata cu nevoile lui BB legate de mine. Desi dimineata a afirmat ca eu o iubesc pe ea si ea pe mine, si tati sa il iubeasca pe BB ca ei sunt baieti. Ma rog, cel putin pare imapcata, dar este destul de sensibila si plangacioasa la orice observatie, indiferent ca este legata de BB sau nu. Incerc din greu sa ma abtin, am avut o singura iesire azi, in rest am preferat sa ma buseasca pe mine plansul decat sa o mai cert pe ea. Nu inteleg insa ce anume in declanseaza stari depresive cand e vorba de Alex. Nu vreau sa sufere, sunt obsedata de asta, si totusi nu reusesc sa fiu rabdatoare asa cum as dori.
Hai ca iar am scris romane, ia sa vaz care e pulsul vostru, vad ca nu ati scris prea mult.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
tomasa spune:
Mama, ce de actiune pe aici zilele astea! Intru si eu dupa o zi de pauza si gasesc atatea noi mamici.
Felicitari fetelor! Myral, Cecilia, Annisia, Mada sa va traisca, sa aiba mult mult noroc in viata si sa va bucurati de ei!
Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI MARIILOR!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria
Roxana_G spune:
Sim, nici eu nu pot nenica sa tin vreun regim si nici nu am de gand. M-ai amuzat cu 2-3 ore mesele in loc de 4-5. Pai la noi cand il pun la san mesele se cer la 1/2 maxim 1 ora, de aceea ii si dau completare. Auzi le ea...2 ore e des? Hmmmm.
Prisi, sa va traiasca Mirunica, felicitari si refacere rapida. Am tot stat cu gandul la tine, mereu intrebam fetele daca ai nascut.
Carmenita, e greu si cu cezariana, o sa vina Sabina sa va povesteasca. Dar uite, se poate naste si usor, sunt atatea exemple, chiar si eu la Alex. Hai doar nu facem toate copii de 4.8 kg.
Betty, si al meu ar suge cu orele, insa nu trage laptic, se vede la un moment dat ca nu mai inghite. Nu stiu cum e mai bine cu completarea, sa i-o dau dupa fiecare supt, sau sa fie mese numai de bibe. Oricum nu stau prea bine cu lapticul.
Ali, ca formula folosesc Nan HA1. Iar legat de termometru, eu nici nu il infig prea adanc, ca imi e mila. Uite azi de ex ii pusesem termometrul ca parea foarte cald. Nu avea febra, dar a facut ci KK imediat, si fara sa misculez termometrul ala pe acolo.
Dony74, nastere usoara! Asteptam vesti.
Felicitari Sheherezada si Mada_ele pentru bblusi, sa va traiasca, sa fie sanatosi si norocosi!
Moldoveanca, imi pare tare rau pentru bunica ta, dar tu trebuie sa fii tare pentru BB.
Felicitari Adrianaolimpia, sa va traiasca puiul, sa fie sanatos si norocos!
Rox ,
Yaia spune:
Teodora, nu e bai nici daca vine pe 29-30 septembrie, dar imi e mie mai usor sa zic 1.10.2007 sau 5.10.2007. In principiu, mie imi convione sa vina oricand dupa 20 sept. ca sa nu fie prematur, dar nu pe 7 oct. ca atunci vine sora mea si trebuie sa o ia cineva de la aeroport. Iar daca ar veni bebe mai repede, am putea sa-l botezam inainte sa plece sora-mea, pe 28. De, de parca lui bebe ii pasa de planurile mele...dovada Annisia.
Si apropo de ea, eu cred ca reteta nasterii usoare e sa iti vezi de planuri pana in ultimul moment, cu plimbat de caini, coafat dumneaei si altele...
Felicitari Georgiana, refacere rapida si bebe sanatos, cuminte si destept!
Noapte buna, fetelor!
Irina 35+
Roxana_G spune:
Annisia, felicitari gagica, sa va traiasca Yannis, sa aiba parte de sanatate, bucurii si noroc! Noroc cu Nana ca a postat sms-ul tau, ca ma luai la bataie ca azi mi-a ars de musafiri in loc sa scriu pe forum. Ne-ai dat pe spate cu o ora si jumatate, daca alegeai o coafura mai sofisticata nu mai ajungeai la spital.
Felicitari Cecilia! Ma tot perpelisem cu gandul la tine, sper ca decurs totul ok. Sa te refaci rapid si sa va bucurati de baietelul vostru! BB sa fie sanatos, norocos si sa pape bine!
Teodora, ia zii draguta daca vii luni in vizita sau ba? Numai ca nu prea are cine sa te duca, trebuie sa chemam un taxi.
Hai ca de marti vad ca nu mai ai drum pe aici.
Felicitari Georgiana, si bine ai revenit! Sa va traiasca puiul si sa va aduca numai bucurii!
Rox ,
Roxana_G spune:
Gata, ma duc la micutul partzaitor sa vedem ce si cum, poate doarme si el, ca eu sunt franta la cat am stat azi dupa musafiri si am strans, plus copiii pe capul meu.
Voiam sa va spun de Sabina, este ok, era la salon cu BB Gheo care papa tzitzi. Fusese cam necajita ca i-a iesit cateterul si nu a mai primit anestezic, dar e fata curoajoasa si nu s-a dat batuta cu una cu doua. Spera sa se externeze azi, pe la pranz il astepta pe Badiu, insa de atunci nu am mai primit nici o veste si nici eu nu am mai reusit sa o sun. Poate ii dau acusica un sms sa vedem care e treaba. Oricum daca s-a externat sigur nu mai are timp nici sa respire, probabil Sofia o astepta nerabdatoare acasa. Sofia fusese in vizita la bebelus si era terminata dupa el.
Cam asta de la noi, va pupic si va doresc noapte buna. Pe maine!
Rox ,
andrruzza spune:
Felicitari Annisia! Bun venit pe lume Yannis!
Felicitari Cecilia! Bun venit pe lume Cristian Matei!
Felicitari georgi_ana25! Bun venit pe lume Andreea Cristina!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
urmychance spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodoraquote:
Originally posted by urmychance
Teodora...eu cand nasc????
urmychance38baietelul nostru
Eeeeeeeeee,lasati-ma sa-mi vina inspiratia asa,din context,functie de vaicarelile voastre,tu cred ca mai ai maxim 1 saptamina....Nah
Teodora 34 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
hihihi...s-ar putea sa ai dreptate, mi-a zis nea dr. ca s-ar putea sa fac cezariana pe 16 , adica duminica viitoare. Ai avut dreptate! Te mai tin la curent!
urmychance38baietelul nostru