Mamici de septembrie - octombrie 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

Fetelor, vad ca au inceput sa se subtieze randurile. Oare cine mai urmeaza? Eu stiu sigur ca urmez luni...dar in week-end nici un bebelus la orizont? Hai...curaj!!!

Iuli 39+ Kosmas

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Noi am lipsit de la apel in ultimile zile, dar tinem sa felicitam mamicile de fetite:prisi,ramonaiani,madaele07, cat si pe cele de baietei: pinacolada;sabina,annisia si ceciliaL. Sa va traiasca bebelusii, sa creasca mari si frumosi.
LA MULTI ANI, pentru toate fetele care isi sarbatoresc astazi onomastica, cat si celor care au pe cineva drag in familie care sarbatoreste astazi!
NOi nu avem noutati, ar trebui sa mergem sapt viitoare pe la control. Bebe este foarte vioi, putem sa dormim noaptea si chiar f bine- ba chiar mai bagam o tura si dupa-amiaza. Singura neplacere o reprezinta durerile, unele destul de urate de spate si de burtica, dar bebe la rugamintea mamicii lui vrea sa mai sta in burtica, asa ca ele cedeaza in final.
Multe incurajari pentru viitoarele mamici care vor naste in zilele urmatoare, sa aveti nasteri cat mai usoare si copilasi cat mai frumosi si sanatosi.

34 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

Buna viitoare si actuale mamici va spune o mamica fericita!
Astazi este prima zi acasa dupa o aventura pe care abia astept sa vi-o impartasesc.
Pe 4 septembrie 2007 mi-am intampinat minunea ANDREEA CRISTINA la ora 10 fix. Imi pare rau ca nu v-am putut anunta mai devreme despre frumoasa mea printesa dar cred ca ma intelegeti.
Va pupam dulce si abia asteptam sa recuperam capitolele trecute.
Felicitari si celorlalte memici care au nascut intre timp!!

georgiana36+ Andreea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Bine-ai revenit Georgi Ana , iti dorim refacere rapida, sa te bucuri de printesa ta...

Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 8 zile

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun, am nascut natural, iar nasterea a fost cu totul altfel decat m-am asteptat...travaliul a durat 2 ore, deci nu a fost chiar infiorator cum auzisem!
revenim cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Felicitari georgi_ana25!
Sa-ti traiasca minunea de fetitza si sa ne povestesti neaparat cum a fost!

Teodora 34 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Ceciliafelicitari pentru bebe Cristian Matei!!!!!!!
Georgiana felicitari si voua pentru bebelina!!!!
Ce mamici fericite!!!!
Negresit sa povestesti ca si eu mai am vreo 2-3 saptamani pana la marea intalnire...aici in Targoviste...
Teodora nu-mi zici si mie te rog cand? Ca nu mai am rabdareeeeeeeee!

isabeluta37 +
bebita
AMR 20 zile

Mergi la inceput

Isabeluta cine este doctorul care iti urmareste sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

felicitari giorgiana !!!!!!! sa fie sanatoasa si papacioasa micuta !!!!!!!!!!

danielle 37+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

fetelor va multumim pentru urari acum fugim sa ne pregatim pentru baitza si papica! Promit sa intru in curand sa va povestesc! pupici!

Mergi la inceput