Mamici de septembrie - octombrie 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Intrebau cateva fete de bagajul pt spital. Eu mi-am pregatit 2 genti, una pentru travaliu, cealalta pentru dupa nastere.
In cea pentru travaliu am pus asa: dosarul cu toate analizele si ecografiile din timpul sarcinii, adeverinta de la serviciu, trusa epidurala, vata( gata portionata si invelita in tifon peste care voi pune cred comprese sterile), comprese sterile, servetele nazale si umede, medicamente( mi s-a dat o lista cu calmante pentru ca la spital s-ar putea sa nu fie, mai ales daca ma apuca noaptea), 1 camasa de noapte, prosop, papuci, sosete, chilotei,1 aparat de ras( pt orice eventualitate), hartie igienica; am facut o punguta si pt bebe cu: 1 scutec finet, 1 prosopel, 1 caciulita, 2-3 pampersi.
In cealalta geanta, mai mare am pus restul lucrurilor.
Tinand cont de faptul ca m-a chemat la urmatorul control la spital, voi pleca singurica, cu geanta mai mica si daca va fi cazul va veni si sotul dupa mine cu cealalta.

37+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna dimineata si de la mine ramasita nenescuta a Germaniei.cum zicea Carpatina..dar presimt asa ca nu mai este mult nici la noi....e din ce in ce mai greu...noptile sunt fiasco...zilele trec greu...si tot asa...
Am visat-o pe Annisia ..parca eram in spital cu ea... si ma facea in tot felul ca nu poate naste..si eu nu putea sa o ajut cu nimic , ca si eu aveam dureri ingrozitoare....pfuii..vise ..duca-se...
Nici Cecilia nu a dat nici un semn...grea asteptarea asta..
LA MULTI ANI!!! pt toate Mariile si Mariutele. Marianii si Marianele care se sarbatoresc astazi...

carmen 39s Oana Isabella
AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Moldoveanca, sa ne traiasca taticii barladeni! Deci au ceva-ceva in comun bebicii nostrii!

Adriana, felicitari pt voinicul tau! Ce poezioara de prezentare frumoasa... Sa fie sanatos si norocos!

Terrapin, ce sa mai zic de dr. asta, parca nu ar fi femeie. Pacat ca am aflat asa tarziu ca nu prea are suflet. Dar nu e timpul pierdut, un dr mai inimos tot voi gasi.

Bee, draguta, nu am spus ca tu consideri nasterea naturala un moft pt mine, de fapt incercam sa lamuresc pt toate mamicile ca o prefer, insa nu in detrimentul sanatatii copilului meu. Daca e musai cezariana, nu voi risca nimic.

Si totusi, ne tine cineva la curent despre situatia Annisiei?

Foto nashit

Alinus 35s+ Iulius

Mergi la inceput

Ultimele noutati despre noi: am fost joi la control, bebe e intors dar inca nu a coborat. E posibil sa nu se grabeasca sa apara in urmatoarele 2 saptamani.
In ultimele saptamani nu a luat mai mult de 200g in greutate asa ca vom avea de-a face pana la urma cu un bebe micut,care va avea in jur de 3 kg, dar sper ca va fi sanatos...
Placenta ar prezenta "calcifieri" si ar avea gradul 3...
La tuseul vaginal doctora m-a atentionat ca s-ar putea sa sangerez, ceea ce s-a si intamplat in urmatoarele ore, a fost mai mult o pata maronie de sange. Pe fisa de observatie am observat ca a scris: col lung, permite index...
Azi noapte am visat ca mi se rupsese apa, curgea in valuri, iar eu intrasem in panica si nu eram in stare nici macar sa-mi iau bagajul si sa plec...
Astazi cred ca mi-a picat dopul, sau o parte din el: am gasit pe chilot o bucatica gelatinoasa, tot maronie...asta sa fie celebrul dop?

Mergi la inceput

Chiar asa, Annisia, cat ne mai tii in suspans "fratica"???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Adriana, felicitari pentru bebel! Sa iti traisca si sa fie sanatos!
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi! Multa sanatate!
Danuta, am si eu operatie de hernie inghinala, dar facuta la 1 an si 8 luni. Deci eram tare micuta. In schimb, in sarcina si eu am avut momente in care simteam ca se intinde prea mult zona respectiva. Dar nu am patit nimic. Eu zic totusi sa intrebi de operatie medicul, pentru ca in timpul contractiilor si impinsului, s-ar putea sa fie probleme, avand in vedere ca operatia este destul de recenta.
Cred ca avem de asteptat cu Anissia. Sper sa fie bine si acum sa il tina in brate pe Yanis.

Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Felicitari Adrianaolimpia pt grasunel!Carpatina pe scurt motivele, la 36 sapt m-am dus la control si m-a speriat dr. ca e asa jos bebica ca nu ii poate masura capsorul si mai trebuia sa stea macar o sapt ca era prea micuta sub 2500, asa ca m-am ales cu cateva zile tratament de sustinere intensiv in spital(desi eu acum cred ca a exagerat putin dr. ca am nascut la 38 sapt). Apoi am hotarat sa stau la mama o perioada(si ea nu are net) deoarece la noi in bloc se schimbau si tevile , a fost si revizie, nu am avut apa calda. Cam atat, acum imi pare rau ca v-ati facut griji pt mine si nu am avut si eu parte de incuajarile voastre la nastere (chiar am avut nevoie si eu si bebica, am trecut prin destule, ma bucur ca totul s-a terminat cu bine). Nu vreau sa dau mai multe detalii dar am vazut ca discutati despre cezariana si nastere naturala, eu regret nespus ca nu am insistat pe cezariana (bebica a avut circulara si eu am nascut greu ).Myral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Terrapin, s-ar putea ca asta sa fie o parte din dop, dar lichid nu ti-a curs? ziceau fetele ca acest dop se reface, daca cade o parte mai mica din el...

Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Carpatina, bolunda e un regionalism ardelenesc, echivalentul a nebuna, zurlie, adica Annisia. Ce faci? Mai poti?
Myral, eu am inteles ca lohiile dureaza si pana la 6 saptamani, dar cam 3 saptamani, eu inca am.
Annisa, ne gandim la tine!
Adriana Olimpia, felicitari pt grasunul. Sa va traiasca si sa fie sanatos! Refacere rapida!
La Multi Ani, Mariilor!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by myral

Carpatina pe scurt motivele, la 36 sapt m-am dus la control si m-a speriat dr. ca e asa jos bebica ca nu ii poate masura capsorul si mai trebuia sa stea macar o sapt ca era prea micuta sub 2500, asa ca m-am ales cu cateva zile tratament de sustinere intensiv in spital(desi eu acum cred ca a exagerat putin dr. ca am nascut la 38 sapt).
Myral

Myral, ia-te cu mine de manutza. Nici eu nu am ratat un sejur de o saptamana in spital(bb avea 30 sapt), cu tot tratamentul de rigoare, incluzand gynipral perfuzii si buline + antispastice i.m. + diazepam.
As vrea sa stiu in ce sens a exagerat dr?

Foto nashit

Alinus 35s+ Iulius

Mergi la inceput