Mamici de septembrie - octombrie 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 19
Happiness_4_us spune:
Neata si de la noi!
Adrianaolimpia, felicitari ptr bb grasunel. Sa va traiasca si sa fie sanatos!
Acum i-am dat sms Annisiei sa vedem ce si cum, insa ea mi-a zis ieri ca o sa ne anunte vara-sa, ca ajunge la ea acasa si intra ea pe forum. Sper sa fi nascut Annisia si doar sa fie prea ocupata cu bebitoiul Yannis si asta sa fie motivul ptr care a uitat de noi!
Nana, 39+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
myral spune:
Alinus dr. mi-a zis ca e coborat bebe si pot sa nasc in orice clipa (cica dop nu mai aveam deja) dar uite ca am tinut sarcina inca 2 sapt si doar una cu tratament.Teo a avut circulara simpla dar stransa, dupa ce s-a nascut nu a tipat imediat deci iti dai seama ca am avut cateva clipe de groaza care au durat o eternitate pt mine. Totusi am avut noroc ca si-a revenit f repede si am auzit-o tipand de mama focului si multumesc lui Dumnezeu ca suntem f bine si sanatoase.Dar nu treceam prin asta daca mi-as fi ascultat instinctul si faceam cezariana dar dr. a fost total impotriva si m-a convins ca nu e nici o problema si poate ca in majoritatea cazurilor nu este,dar nu se merita riscat.Myral
moldoveanca spune:
Multumesc Myral uite vezi de asta imi e teama si mie ca si bebe al meu are circulara de cordon,desi e simpla si doctoritza mi-a spus ca nu ar trebui sa fie probleme,mi-e teama.Cred ca data viitoare la control ii voi spune ca vreau cezariana
teo
iuli8700 spune:
Annisiooo, da-ne un semn ca ai nascut ca murim aici de grija(si curiozitate). Eu intru din ora-n ora sa verific daca sunt vesti despre zuzu a noastra. Sper sa se fi incheiat totul cu bine si sa fie amandoi sanatosi!
Iuli 39+ Kosmas
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra
danielle02 spune:
myral cel mai important lucru e ca sunteti amandoua bine si ca tot ce a fost greu a trecut.ai nascut la termen o bebelina sanatoasa!refacere rapida iti doresc si bebelina sanatoasa,mancacioasa si fara colicei!
teo iubita,nu iti mai fa atatea griji,daca doctorita a zis ca nu e nimic grav!
nana tu ce faci?cum esti?banuiesc ca nu mai ai rabdare (ca si mine de altfel ) ai pierdut ceva dop pana acum?eu tot urmaresc si nimic deocamdata.
danielle 37+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Alice_ spune:
Terrapin tu vei face cezariana?
Eu ma feresc pe cat se poate de interventie, dar atunci nu inteleg de ce m-a chemat Dr.la data si ora fixa la spital???? iar eu nu l-am intrebat concret, am dedus ca ptr.analize.
DPN-ul ar fi mai incolo cu vreo 5 zile, si probleme nu am de nici un fel, bagaj nu mi-a spus sa am la mine.
Phiiii nush ce sa fac...
38+ Sasha Gabriel
http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj
sim_stoian spune:
Cam liniste pe aici. Vad ca inca nu se stie nimic de Annisia. Intru mai tarziu sa vad ce si cum. Si Cecilia ce o fi facut?
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Roxali spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!
Adrianaolimpia felicitari ptr bebeloi !
Rox esti cu musafirii pe cap...pser macar ca ai reusit sa te odihnesti aseara...sanatate Mariciuci!
Dony folosisem lama de la 2 luni ca mi-a fst rau si acum era nevoie de o defrisare serioasa.
Nana e tare secretoasa Annisia daca nu ti-a raspuns la sms.
Myral aici cu simpla circulara nu-ti fac cezariana...lasa ca probleme n-au fost si macar nu ai ramas cu muschii taiati,uterul indem.
Ali33si Enrico 7ani
poze
Carmenita spune:
Teo si bebe al meu are circulara de pe la 32 de sapt (de fapt atunci am aflat) si nu a reusit sa se desfaca pana acum, si e destul de stransa. Medicul meu mi-a spus ca e riscant, pentru ca el nu are de unde sa stie cat de lung e cordonul meu si daca exista vreun pericol. El a spus ca in SUA nu se mai risca asa ceva, asa a spus el, eu nu am de unde sa stiu. Eu cand am aflat de circulara am intrat pe net si am cercetat problema. Intr-adevar, foarte multe au nascut bebei sanatosi cu o singura circulara, au fost unii mai vineti, altii mai putin vineti, dar au fost si cazuri in care s-a riscat prost si dramatic. Acum stiu ca e vorba si de noroc, dar cand poti sa faci tu ceva sa prevezi lucrul asta, nu are sens sa risti. Este doar parerea mea, fiecare are dreptul la o opinie.
Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png