Mamici de septembrie - octombrie 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by myral

Of nici o veste de la Annisia!

Eh Myral, cam asa ne ziceam si noi despre tine cand ai disparut fara urma.... Btw, daca se poate spune, pana la urma care ti-au fost motivele?

35+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Mai Gabi, ce inseamna "bolunda"?

35+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimpia spune:

Buna mamici cu sau fara burtici

Vrem si noi sa facem cunostinta.
Sunt GABRIEL ALEXANDRU si am "rasarit" pe 3 SEPTEMBRIE la 7:32 AM, sunt incadrat la categoria GREA cu 4,250 kg, am tipat de i-am convins ca merit un 9, si am iesit pe burtica ptr ca pasarica e prea mica.
Cezariana a fost la spitalul Universitar facuta de medicul Cristian Radoi si nu se compara cu prima cezariana (facut in Galati). Am si circulat 250 kg deja pana am ajuns acasa (de la bucuresti la galati)si dupa ce am ajuns cu bine, dormim mult si papam tzitzi.

Felicitam si noi prospetele mamici si pupam bebicii, si uram succes si mult curaj celor care se pregatesc de marea intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

LA MULTI ANI !!!!!!! tuturor MARIILOR !!!!!!!!!!!!!

danielle 37+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimpia spune:

Contribuim si noi la echilibrarea balantei. Sunt mai multe fetite, asa ca trebuie sa compensam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

adrianaolimpia, felicitari, sa vs traiasca voinicelul!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

felicitari andrianaolimpia ptr.grasunel !!! sa va traiasca si sa fie sanatos !!!

danielle 37+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Carpatina, "bolunda" e un cuvant pur ardelenesc si inseamna "nebuna" asa, un pic zurlie... ca Annisia... apropo, cred ca acum isi tine puiul in brate, dar nu da nici un semn de viata...

Felicitari AdrianaOlimpia sa-ti traiasca puiul... sa va bucurati de el.

Pupici

Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

felicitari Adriana! Sa va traiasca micul Gabriel!

O sa trebuiasca sa avem rabdare cu vestile despre Annisia... daca nu a luat nici un nr de telefon, trebuie sa stam in baza lui B ca poate ne scrie vreun mesaj... asta daca si cand s-o trezi din

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Terrapin spune:

Ca de obicei, cum nu intra omul o zi doua, cum ma trezesc cu surprize-surprize.
Cea mai mare e, bineinteles a Annisiei care a pus-o iute de-o nascare. Tinem pumnii fato si sa dea DD sa fi nascut deja cu bine un BB Yannis frumos si papacios!!!

Felicitari noilor mamici si bebicilor lor: Lavinia – Miruna Antonia, Pinacolada – Rares, Sabina – Gheo, Ramonaiani – Eliza, Mada Ele07 – Raisa, Prisi – Mirunica sheherezada –Maria- Iulia, adrianaolimpia – Gabriel Alexandru

LA MULTI ANI!!! tuturor sarbatoritilor de astazi, mari si mici...

Roxana bine ai revenit printre noi, si multumim pentru toate detaliile legate de nastere!

Bernix, bine ai revenit cu Degetica! sa cresteti mari si frumusele! Asteptam povestea nasterii...

Myral, sa-ti traiasca Elisa LAvinia, ma bucur din suflet ca sunteti bine...ne-ai dat ceva emotii...

Moldoveanca te inteleg perfect cu bunica ta, si a mea e la pat de cateva luni si mi-a fost tare frica sa n-o pierd...eu cred ca micutul din burtica iti va da putere sa treci peste tot...

Luy m-am indragostit de Bombonica ta...seamana cumva cu tine? Pot sa imi inscriu si eu feciorul pe lista voastra de pretendenti?

Alinush ce hal de dr ai…brrr…eu mi-as fi cautat altul...cred ca as fi rupt-o la fuga daca imi vorbea asa...eu sunt foarte sensibiloasa...Acum numai cand ma gandesc ca se apropie marele moment ma ia cu rau...de emotii...

Ayumi sa-ti traiasca flacaiasii, am vazut filmuletele, sunt atat de micuti...dragii de ei...

Alice si pe mine m-a chemat dr data viitoare direct la spital, cand e de garda, cu bagajelul in mana. Daca va fi cazul ma va opri atunci direct in spital...Nu cred ca-ti va face vreo analiza.

37+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png

Mergi la inceput