Mamici de septembrie - octombrie 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Am intrat si noi sa dam 'neata tuturor!
Si tot cu gandul la Annisia, sa vad daca a nascut. Dar se pare ca nu sunt vesti.
Eu pap si apoi fac planul de atac la cumparaturi, ca ieri am stat numai in casa si nu-i a bine.
Pe mai tarziu.

Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Myral, Ramonaiani, Shere, Mada felicitati pentru bebei! Sa creasaca mari, sanatosi si norocosi!
Anissia si Cecilia asteptam vesti!

Adhnana 35+ Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Buna dimineatza di de la mine ma simt ceva mai bine azi am tras o sperietura dimineatza bebe care de obicei pe la 6 juca fotbal in burtica nu misca deloc.M-am intors ,l-am necajit, nimic.Cred ca dormea dragul de el ca a fost super agitat aseara.De la 9 a inceput iar,asa ca m-am linistit.Anisia????Alte mamici???

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Moldoveanca scumpa, sper sa fi dormit cat-decat azi noapte. Odihna e sfanta si pt tine dar si pt bebe, drept urmare isi mai schimba si el programul. Gandeste-te ca porti un bebe mic, scump si magic, care reactioneaza la starile tale si fata de care ai responsabilitatea sa-i oferi tot comfortul.

Eu zic "hai sa dam mana cu mana", ca si al meu are program de tumbe, tot de pe la 9.

Am revazut aseara, pe National Geographic, documentarul acela cu gemeni, tripleti, quadrupleti...ce fel interactionau si cum si-au pastrat obiceiurile din burtica si dupa nastere.
Tot l-am pisalogit pe al meu cu faze de genu' ca bebe imi raspunde cand ii vorbesc, ii cant, il mangai, si ca trebuie sa-i vorbeasca si el mai mult, incat aseara dupa documentar, bebe a avut grija sa-i confirme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

He he he ce nazdravani avem noi in burticile noastre cred ca au acelasi program ca se trag din tatici barladeni,nu?Si sotul meu e tot de acolo si cand ii tot povestesc ce se intampla prin spital in oraselul natal, se ingrozeste

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Myral, scumpa bine ai revenit!
Annisia, fata bolunda, tin pumnii strans. Sa dea Domnul sa ai o nstere cat mai usoara! Yuhuuuuuuuuuu!!! Il vezi pe Yannis!

Celor care au devenit mamici, din suflet, felicitari! Sa va bucurati de puii vostri sis a va recuperate rapid!
Mandarinutza, Devyla, Mirella, Piccaflor, Andreea, Aminoreanu, Pinacolada, Prisi, Lavinia, Ramonaiani, Mada Ela inca odata FELICITARI!

Noi sintem bine, ieri ne-a cazut buricul, dar baita generala abia luni, sa se vindece locul. Sara e o cumintica, papa si doarme, rareori face scandal aiurea, doar motovat, papa sau caca. Laptic este, iar ea suge foarte bine, e cea mai buna pompa din cate exista! Daca nu as avea mameloanele ranite, ar fi chiar super! Doarme 3 ore, suge vreo 20 min. E o scumpa!

Ma mai pun la curent cu ce ati scris!

Va pup cu drag!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Of nici o veste de la Annisia! Sper ca a nascut deja si e cu Yannis in brate acum.La multi ani tuturor sarbatoritilor, Mariilor si Marianilor!Gabriela si a mea e cumintica deocamdata dar am inteles ca inca nu a venit perioada colicilor, cica pe la 3,4 sapt incep. Abia astept sa cada buricelul si la noi.Am incercat sa citesc din urma dar mi-e asa greu sa recuperez, am pierdut atatea subiecte interesante si atatea nasteri. Acum sper sa ma lase micuta mea sa intru mai des, ea e cuminte eu nu prea pot dormi ziua, noaptea ma trezeste de cateva ori si apoi adorm greu,dar nu ma plang.Myral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Aveam si eu o intrebare pt mamicute. Mai aveti lohii? Ca eu la 9 zile vad ca nu mai am deloc si pana acum am avut f putin, am luat si ergomet cateva zile, iar dr. mi-a raspuns f evaziv. Multumesc.Myral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Danuta36, hernia inghinala nici neoperata nu e o indicatie de cezariana.. cel putin nu aici unde sunt eu. Stiu ca si adrianaolimpia avea hernie inghinala, destul de mare.. nu stiu cum a nascut/va naste ea.. dar nu am auzit-o pomenind de cezariana.

35+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani tuturor celor ce-si aniverseaza onomastica azi!

35+ cu Ioana

Mergi la inceput