Mamici de septembrie - octombrie 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 15
danuta36 spune:
Venii si eu la schimbul 3,asa un pic,mai inainte m-a apucat foamea..nu degeaba se zice ca moldovenii au inventat sc.3...
Roxali pai doctorul stie de operatia asta a mea,dar n-a zis nimic pentru ca nici eu nu m-am plans de dureri sau alte alea..Data viitoare,pe 17,la control ii spun ce si cum...
Carmenita urata e si hernia de disc,dar eu m-am operat de hernie inghinala si doctorul respectiv mi-a zis ca pot sa fac si 14 copii,linistita...Deci m-am operat inainte sa raman gravida(cu ~1an)ca sa nu am probleme in timpul sarcinii,dar iata ca totusi apar.
Amar cum te mai simti?nu mai ai mult...
Carpatina esti tare simpatica si...cu spirit,ne descretesti fruntile
Dana 35s
danuta36 spune:
Si daca tot am trecut de ora 12,pentru ca maine este Sf.Maria(mica),sa urez LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritelor,multa sanatate si toate cele bune!
Dana 35s
isabeluta spune:
Mai!!
Pai ce se intampla aici? Prea multe mamici si prea multi bebici. Le-am pierdut sirul dupa doar o zi. Mamicilor sa va bucurati de bebelusii vostrii!!! Felicitari Myral, Sheherezada, Cecilia si daca am uitat pe cineva sa ma ierte!!! Eu va doresc tuturor refacere usoara!
Roxana multumesc mult pentru multele sfaturi atat de concise si bine organizate!
Annisia sper ca ai nascut deja! Imi pare rau ca nu am fost alaturi de tine mai devreme. Dar nu conteaza pentru tine asta acum. Tu si bebe Yannis sa fiti bine asta conteaza. Oricum eu zic sa reprogramezi sedinta foto pentru tine si bebe Yannis!!!
Si pentru ca e deja 8 septembrie: Sa ne traiasca Mariile si Marianii!!!!!!!!!!
isabeluta37 +
bebita
AMR 20 zile
dony74 spune:
Multumesc mult Sim, Betty78, Roxali, Carmenita...sunteti tare dragutze.
Am pus in memoria telefonului cateva numere din lista, am dat si mesaj la Carpatina cu nr meu. Asa am inteles ca se paote adauga nr de tel in lista, daca am inteles bine.
Altfel am un nod in gat de emotzie...sper sa iasa bine, dr e f bun, voi naste cu prof Peltecu. Dar emottzii tot sunt, ca nu stiu la ce sa ma astept post operator. E prima operatie, n-am fost taiata niciodat ain viatza mea. Totusi cele mai mari emotzii cred ca vor fi pana aud ca fetitza e bine, sanatoasa.
Roxali eu o singura data m-am dus la cosmetica sa ma epilez, coafez inghinal. A fost cu ghinion...m-am ales cu ceva piele luata si ulterior o iritatie de nu mi-a mai trebuit. Am inceput sa ma fac singura cu crema epilatoare si incet incet am utilizat si epilatorul electric. La fiecare utilizare maream aria, pt ca doare numai prima sau maxim a doua oara...dupa care, e mai mult dect suportabil. Acu pe sarcina m-a facut sotul si totul a fost oki. da eu la cosmetica nu mai merg la epilare.
Carmenita ai mare grija de tine. Si mie mi-a fost teama sa nu se declanseze naterea naturala inainte de programarea cezarienei, pt ca stiu ca prof Peltecu nu vine noaptea si poate nici in we. La ce program infernal are zilnic, daca ar mai veni si noaptea, n-ar mai face fatza fizic. Ideea e sa stai cuminte, cat mai mult in pat, sa nu faci eforturi, nu prea iesiri, plimbari...si bb trebuie sa stea cumnite pana cand e programat. Oricum nastere usoara daca se va intampla pana voi reintra pe forum.
Moldoveanca ai grija de tine si de bb, trebuie sa fi tare daca nu pt tine, neeaparat pt bb. Sigur bunicii tale nu i-ar placea sa stie ca te superi pt dansa si asa ii poti face rau si lui bb.
Sheherezada, felicitari pentru fetitza asa luptatoare si puternica!
Annisia multa bafta, sper din suflet sa scapi ushor
Dony38+Daria Maria
Alice_ spune:
Neata feteleeee.....
Pai ce se intampla pe aici? Unde a fost schimbul 3?
Si acum deja este ora 8 si nimeni nu misca nimic?? Eeeeem e de bine, inseamna ca va odihniti, chiar se poate dormi bine pe vremea asta.
Cel putin aici in Oradea este o ceata si ploua marunt, tocmai potrivit pentru a sta in patutz
Sper ca Annisia este bine, la fel si celelalte care sunteti la rand,
noi mai avem vreo 10-12 zile. Acum mi se pate muuuuult si nu mai am rabdare.
38+ Sasha Gabriel
http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj
andrruzza spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
alehiam spune:
La multi ani Sarbatoritilor de azi!
la multi ani Mario de betty
la multi aniMaria-Teodora de luy
la multi ani Andra Maria de alina.clau
la multi ani Antonia Maria de mandarinutza
Mad cu Robert
kriss79 spune:
buna dimineata
liniste desavarsita..m-am sculat cu gandul ca Anissia deja a nascut..dar vad ca nici o veste..inca..
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!!!
TEODORAN, La Multi Ani Andrei pentru prima lui lunita!!Sa creasca mare si sanatos!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 33+ cu Alessia Stefana
iuli8700 spune:
Buna dimineata, burtici, mamici si bebici!
A facut ce-a facut Annisia si tot mi-a luat-o inainte la nascare Sper sa fi nascut usor si fara probleme iar bebe Yannis sa fie sanatos si frumos cum si la dorit!
Mai am si eu putin pana luni ... si parca nu mai trece timpul asta o data ... vreau sa-mi tin bebelusul in brate si totul sa se termine cu bine.
Iuli 39+ Kosmas
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra