Mamici de septembrie - octombrie 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxali spune:
Dony toate numerele de telefon sant ptr a fi folosite...atfel nu erau date...deci foloseste cu incredere care te avantajeaza mai mult.
M-am dus sa-mi coafez fofeaza si am dat peste o tuta, cu rusine, fricoasa, ma chinuit ce sa mai...cica aici nu-si fac italiencele asa.Am o prietena, cosmeticiana care imi face la ea acasa, dar nu vrea sa se bage la mine ca cica vede cum se misca fata si se impresioneaza.
Ali33si Enrico 7ani
poze
moldoveanca spune:
Tocmai am aflat ca bunica mea care m-a crescut a intrat in coma stie careva ce as putea sa iau sa ma linistesc?Incerc din rasputeri sa ma gandesc la bebe dar tot nu ma pot opri din plans iar burta e ca un pietroi.Va multumesc
teo
Yaia spune:
Vai, moldoveanca mea, intrai sa vad daca a dat Annisia vreun mesaj pe la vreuna din fete si vad mesajul tau. Imi pare tare rau... si nici nu stiu ce sa-ti recomand. Uite un de la noi...fii tare!
Irina 35+
Carmenita spune:
Dony74 nastere usoara si te asteptam cu vesti, trimite sms cui doresti, ca listuta aia pentru asa ceva e.
Si eu toata sarcina m-am gandit la nastere normala, desi medicul mi-a spus la inceput ca e riscant cu soldurile mele deplasate. Acum ca bebe nu vrea sa scoata cordonelul din jurul gatului si avand in vedere faptul ca desi deplasate, soldurile mele sunt foarte inguste, nu are sens sa risc o nastere normala. Mi-e teama doar sa nu se declanseze nasterea inainte de data stabilita, ca eu sunt singura in casa, ca tati pleaca peste o saptamana si jumatate. Si nu stiu daca o sa reactionez asa frumos ca Anissia. Ar insemna sa plec la spital cu al meu cumnat, pentru ca mama nu sta in localitate, sora mea trebuie sa stea cu bebicii lor... Vecinii imi tot spun sa bat in pereti daca am nevoie de ajutor .
Si uite asa am inceput din nou sa ma vait.
Voi cum puteti fi asa curajoase? Ca eu sunt speriata si vaicarita. Abia astept sa nasc, dar in acelasi timp cand va aud ce ati patimit ma apuca groaza.
Ce-o face Anissia? Sper sa nasca usor. Abia astept sa ne trimita vesti ca e bine si il tine pe bebic in brate.
Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
moldoveanca spune:
Multumesc Yaya, esti o scumpa faza urata e ca sunt si singurica sotul vine abia peste o saptamana iar biata mama e cu cu buni dar isi face griji pt mine.Si eu incerc din rasputeri sa fiu tare si pt ea o sa mai stau aici cu voi sa mai uit .Chiar asa biata Anisia se chinuie acum Doamne ajuta sa fie bine
teo
Carmenita spune:
Teo, linisteste-te! Gandeste-te la bebe, ca el are nevoie de tine. Sigur bunica ta nu ar vrea sa treci prin asa ceva tocmai acum, dar asta e viata. Bea un ceai de tei (nu stiu cat te va ajuta, dar pastilute nu cred ca sunt prea indicate) si incearca sa fii tare, pentru bebe. Te pupam!
Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
Alice_ spune:
Buna seara fetelor...mamici si gravidute
Tocmai am sosit de la nene doctor, ultimul control teoretic. Avand multe paciente nu prea ma stie, defapt nu are de ce sa ma fi retinut pentru ca nu am avut nici o problema de-alungul sarcinii; si ma intreaba ca am stabilit cezariana? Eu mirata ii raspund ca nu!
L-am intrebat daca a gasit vreun motiv medical de cezariana, si m0am linistit ca nu. Sasha mic e bine, apa suficienta, si greutate putin peste 3.0 ceea ce e f.bine pentru nastere naturala. Si eu sunt mai subtirica, la fel si bazinul.
O singura nelamurire am si anume de ce m-a chemat pe duminica viitoare la spital (va fi de garda). Ce analize sa-mi faca oare? Sau pentru ce?
Si voi ati fost chemate?
38+ Sasha Gabriel
http://good-times.webshots.com/album/559847818JkNmnj
luy spune:
Teo, fii tare pentru bebe ! As vrea sa te pot incuraja mai mult, dar zau ca nu ma pricep... Fii insa cnvinsa ca fiecare fata care va citi mesajul tau iti va fi cu gandul aproape si va incerca sa-ti transmita un pic de putere sa treci peste aceasta incercare. Suntem toate alaturi de tine
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
sheherezada spune:
Tocmai am sosit acasa din spital si m-am gandit sa va fac si pe voi partase la bucuria mea.Pe 26 iulie,am nascut o fetita de 1,5 kg.Acum avem greutate!!!Suntem de 2,5 kg.
Sheherezada si Maia-Iulia
luy spune:
Sheherezada, felicitari, mamico pentru o fetitza asa luptatoare si puternica ! Sa cresteti mari si sanatoase si sa va bucurati de tot ce e mai bun pe lume !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )