Mamici de septembrie - octombrie 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

alinush nu doar figurez... chiar sunt ... ieri era DNP-ul.
Brava ca ai reusit sa-ti convingi sotul sa mergi la alt dr. Doamne ajuta sa stea baiatul tau in continuare la caldurica

quote:
Originally posted by alinus_25

Voi sunteti convinse ca Annisia nu s-a coafat ea atata ca sa merga pe la studioul foto??? Parca avea in plan, saptamana asta, o sedinta cu un fotograf profesionist...
Doamne, fata asta ar fi in stare...
Eu as zice sa sunati la camera de garda.

la toate burticile, mamicile si bebeii !

da, mai avea azi in plan si asta... dar se pare ca Yannis s-a saturat de pozat numai in burtica

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

prisi Felicitari pentru frumoasa miruna...

noi am tras un pui de somn ca am obosit facand curat prin casa

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Alinush, cum sa zic mai ca nasterea naturala e un moft! Incercam doar sa-ti ridic moralul putin, in caz ca Doamne fereste nu se poate si nu se poate normal, te recuperezi tu si dupa taietura, dai jos si kilogramele, vine si banutzul dupa ce iei baremele (ba chiar le imbunatatesti, ca te va tzine bebe Iulius in priza, de ai sa zici ca nu-ti trebuie regim de slabire). Totul e sa fiti sanatosi. SI bine ca o schimbi pe doctorita aia nebuna.
CArmenita, de ce am lesinat? Slabiciune? MAi stiu eu de ce? E horror cand te ridici prima oara din pat, te trec toate transpiratiile reci, cu durerile esti deja obisunuita, deci nu durerile au fost de vina. Pur si simplu organismul traumatizat reactioneaza cum nu te astepti. Nu mai spun ca faze de genul senzatii de lesin, transpiratii reci, palpitatii, le'am avut vreo 2 saptamani dupa.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Hai ca s-a sunat de iesire si la mine. Poate ne mai vedem si peste weekend, daca nu pe luni!

Aveti grija de voi!

35+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Prisi, felicitari !!!
Chiar ma gandeam la tine si voiam sa te declar nascuta
Sa-ti revii rapid, sa ai o fetitza sanatoasa, papacioasa, norocoasa si cuminte ! E asa delicata !!! Am vazut si eu poza de pe mailul comun... E o scumpa !

Felicitari, Myral !
Sa te bucuri de mica ta printzesa, sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii !

Cred ca Annisia a vrut sa nasca in aceeasi zi cu Cecilia, stiu ca si ea trebuia sa mearga la spital. Chiar, n-a trimis la nimeni SMS ? ORICUM, BAFTA FETELOR ! Sa nasteti usor !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dony74 spune:

Fetelor mi-e clar ca nu pot tine pasul cu voi. Incerc sa mai citesc ce pot din urma.

Roxana, m-a impesionat mult povestea nasterii lui bb Andrei. Esti cu adevarat o eroina. Nu stiu cate dintre noi ar fi avut puterea ta. Bravo tie..

Altfel felicitari tuturor proaspetelor mamici, sa aiva bebeici sanatosi, cuminti si papaciosi.
Bafta Annisia, sa ia o nastere ushoara. M-am amuzat ce figura de fata esti.

O urmaresc din umbra pe Nana sa vad daca a nascut, avem acelasi DNP.

Am citit polemica pe tema nasterilor: naturala versus cezariana. Si eu cred ca e mai bine cum a lasat Dumnezeu, dar asta numai daca totul decurge firesc si normal. Ca daca sunt probleme, eu zic ca mai bine cezariana decat complicatii inutile. Stiu fete programate la cezariana dar care au ajuns la spital cu dilatatie mare, copilul angajat in nastere si totul a fost ok. Au fost f multumite ca lucrurile au decurs asa. Stiu si situatii in care nu s-a putut natural, dr au insistat ca se poate si s-a lasat cu ruptura de col, copilul scos cu forcepsul si rupta mandibula. Si asta nu pe plaiuri mioritice ci in minunata Canada.
O alta poveste trista cu nastere naturala si refuz de a face cezariana din partea medicului s-a derulat la Caritas (nu stiu numele dr dar o sa il aflu si il trec cu rosu la dr de care sa te feresti). A patzit-o soara unei colege de serviciu. 20 de ore de travaliu, fetitza intrata in suferinta dar fara ca dr sa stie ca nu i-a facut nici o monitorizare in tot timpul asta. Dupa tot chinul fetitza se naste cu probleme respiratorii care duc si la alte complicatii. Dupa 3 zile de internare la Grigore Alexandrescu medicii nu o mai pot ajuta cu nimic...F trist...

Parerea mea e ca cel mai bine sa decida medicul cum e mai bine pt fiecare din noi. Ideea e sa mearga pe cezariana daca chiar nu se poate natural, nu sa o recomande din ratiuni de comoditate si onorariu mai mare.

Mie una mi-a recomandat cezariana, pt ca as fi mica in bazin si considera ca as avea o nastere naturala dificila cu posibile complicatii. Nu stiu daca ar fi asa, dar n-am putut sa il contrazic.

Luni pe 10 ar fi marea intalnire, la Filantropia. Vom avea atunci exact 39s si 0 zile.
As vrea sa va anunt si eu cumva, dar nu stiu cum sa fac. Am luat lista de tel de pe mailul comun, nu stiu cui s aimi permit sa dau mesaj, avand in vedere ca nu am fost prea cativa in clubul vostru. Daca cineva imi permite sa ii fol tel, sa imi dea un mesaj pe forum sau pe privat. Daca nu, o sa povestesc cum a fost de indata ce voi putea intra.

Va pup pe toate si sper sa mai intru pana luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Carpatina, sa stii ca il aud noaptea, chiar prea bine Ba uneori ma trezesc singura sa vad ce face.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Dony, cred ca nici una din fetele din lista nu se supara daca trimiti sms. Multa bafta!

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Roxana ai facut bine ca ai urlat...fetelor chiar sa incercati sa urlati sa vocalizati...ca si aici moasele recomand asta, sa fim cat mai degajate , adik fara rusine sa ne gandim la noi si atat.
Ce lapte folosesti??Laptele de mama este mai lung, are alta molecula , dar se digera mai repede si e mai bunnnnnnn.
Nici eu nu cred ca voi avea de ajuns, dar voi insista.
Ptr gaze, kk la noi exista in farmacie un tubulet de plastic sau cu cozi de patrunjel...mi se pare cam gros termometrul si mai tarziu nu mai intra prea adanc.

Prisi sa-ti traiasca bebelina!

Carpatina atunci daca faci epdurala e mai bine...macar mai ai o speranta

Ali33si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Dony74 iti doresc nastere usoara, un bebe sanatos si mancacios!!!! Sa stii ca si eu am vrut sa nasc normal, dar din acelasi motiv ca si al tau doctorul mi-a spus sa fac cezariana avand in vedere ca bebe era destul de mare pentru mine. Cum a spus si Sim nici una dintre noi nu s-ar supara daca ne vei anunta prin SMS.
betty78cu Mario-Alexandru

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput