Mamici de septembrie - octombrie 2007 (76)
Raspunsuri - Pagina 12
Raluca spune:
Felicitari Sheherezada ptr. bebelitza ta, la cate saptaaniai nascut?
Teo, incearca Sedatif de la Boiron, homeopat-funtioneaza, si numai bine bunicii!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
moldoveanca spune:
Off mai fetele, asa suntetzi de dulci toate.Ea e buni a mea scumpa care a venit la nunta bolnavioara tare si a stat toata noaptea pe scaun sa ma vada mireasa si mi-a dat baticutzul ei cand m-a dezgatit nasha.Cate amintiri frumoase iertati-ma nu vreau sa va intristez.
teo
Happiness_4_us spune:
Auzi, Teo, potoleste-te ca m-ai facut si pe mine sa plang. Nu ne face bine. Gandeste-te ca asta e cursul vietii. Stiu ca e usor de spus dar e tare greu de facut. Acum ai alte responsabilitati si trebuie sa te gandesti la bb din burtik.
Incearca sa bei un ceai de tei ca poate te mai calmeaza.
Fir-ar sa fie de treaba, tocmai acum trebuia sa se intample, imi pare tare rau!
Dony, poti da cui vrei sms, oricine va fi tare bucuroasa sa anunte venirea pe lume a minunii tale. Nastere usoara!
Annisia, !!!!!
Nana, 38+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
zozela spune:
Fetelor va anunt cu bucurie ca a mai sosit un strugurash in familia voastra:a nascut Mada_ele07(Madalina)!!BB Raisa a venit pe lume azi prin cezariana si cantareste aprox.3150Kg.!!
Felicitari Mada!! Sa fiti sanatose si micutza printesa sa va aduca numai bucurii!!
Ela.. in 12 sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
alehiam spune:
moldoveanca imi pare rau... gandeste-te ca bunica ta vrea sa fii si tu si bebe bine. Suntem alaturi de tine
Mad cu Robert
alehiam spune:
Alice probabil te-a chemat ca sa te intalnesti cu bebe...
sheherezada felicitari pentru mica luptatoare
Mada_ele07 felicitari pentru Raisa
Mad cu Robert
moldoveanca spune:
Gata incep sa ma linistesc am pus si de ceiutz ca vad ca ma cearta bb.Am sa ma intind putin revin mai tarziu sa vad daca avetzi vesti de la zapacita de Anisia
teo
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Carmenita
Voi cum puteti fi asa curajoase? Ca eu sunt speriata si vaicarita. Abia astept sa nasc, dar in acelasi timp cand va aud ce ati patimit ma apuca groaza.
Ce-o face Anissia? Sper sa nasca usor. Abia astept sa ne trimita vesti ca e bine si il tine pe bebic in brate.
Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
si eu sunt o speriata...azi am stat toata ziua in pat, m-am fatait de pe o parte pe alta, am oftat si am lacrimat. Nu stiu ce am, dar nu ma grabesc, sunt asa intr-o stare, ca o plosnita....nu am chef sa fac nimic. Sunt botoasa si foarte plictisita.
urmychance38baietelul nostru
rodicamaries spune:
Teo, probabil cuvintele sunt de prisos in asemenea cazuri... anul trecut am trecut si eu prin asta, m-a parasit bunica care m-a crescut, si cu care aveam o relatie super, puteam sa-i spun orice, ma iubea si o iubeam enorm, pot sa zic ca o iubeam mai mult ca si pe mama( sa nu intelegeti ca pe mama n-o iubesc mult), a intrat in coma, sau cum i-o zice... doar respira, dupa doua zile si-a revenit, in sensul ca a fost constienta, a deschis ochii, a vorbit, si tare m-am bucurat ca am putut s-o mai imbratisez, s-o pup si sa vorbesc cu ea, mi-a spus ca ma iubeste, si ca-mi doreste tot ce-i mai bun in viata. a doua zi a intrat din nou in coma, iar peste doua zile a murit... E trista povestea, dar un lucru ma ajuta... stiu ca a avut o batranete frumoasa, nu a stat la pat decat ultimele 5 zile din viata ei, iar acuma e in cer, de unde ne vegheaza...
Va rog sa ma scuzati daca v-am intristat cu povestea mea
Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 9 zile
kriss79 spune:
Teo, imi pare foarte rau pt. bunica ta..dar asa cum au zis fetele, incearca sa te linistesti pt. bebe Dominic!
Se pare ca azi e ziua nasterilor!!5 nasteri!!si poate inca nu s-a terminat..mai e Anissia!!
Felicitari celor mai noi mamici: MADA ELE07, RAMONAIANI, SHEHEREZADA, PRISI!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 33+ cu Alessia Stefana