Colectia de toamna-iarna 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

sal!

Multumesc pentru ajutor- miri, anda, feli , tot la o jucarie si ceva de imbracat ma gandisem si eu, sper sa gasesc ceva frumos repede ca am o saptamana infernala.. gata concediul, am de pregtit si un proiect pentru faculte si de alergat dupa cadou.

anda, eu as merge dimineata as da exudatul, cumpar de la ei recipentul, hranesc copilul cu papa de la pachet..raman intr-un parc din zona cabinetului ( asta in cazul in care face kk si in deplasare ) si dupa ce s-a produs evenimentul duc proba.Pentru copro este ora limita de predat?

delia saru'mana mult , crezi ca trebuie sa mai merg daca dupa ce i-am dat ieri cu gelul acela nu o mai doare si nici umflat nu mai este?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

roxi, e o idee buna, dar va fi inutila daca el face kk dupa pranz, cum se mai intampla uneori...la medicover zice ca "recoltarea" e pana la ora 14...ce-o insemna recoltarea....adik dk include preluarea borcanelelor:)))) voi vedea maine dimineata. alta solutie n-am oricum...merci

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

neata Romanie!
anda- recipientul e un tub din plastic cu o lopatica in interior.nu poti folosesti o cutie de chibrit? asa facea mama pe vremuri ,cand nu erau recipiente.

roxi- pt fetite chestii de dress -up, fetele mele sunt incantate sa se maimutaresca cu asa ceva. sanatate la Alexia!

miri -si eu la fel sunt cu fetele ,ma uit la ele si nu imi vine sa cred ca am fost in stare sa produc 2 minuni, fiecare cioara isi lauda puiul.

monet- ai doua fete frumoase foc.......parca sunt gemene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Anda mai e varianta sa pui kk de azi intr-o punga sterila, eventual ii tii in frigider ca nu miroase dc e inchisa punga si gata. sau dintr-o punga in alta pana nu mai miroase. si miine il transferi in borcanul lor dc e nevoie.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda, gasesti recipient pentru coproparazitologic la farmacie! Eu de la farmacie am luat!

Revin imediat ... cred ca s-a trezit pitik!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am cumparat de la farmacie un borcanel in punguta (n-are betisor), dar poate mi-l "respinge" ca nu e ceva sterlizat de la ei... vad io maine. io ma duk cu borcanelul de la farmacie si gata. se poate cu kki de azi la analize maine? sau nu e voie? trebuie chiar de "atunci"? asta a fost ultima intrebare legata de aceasta procedura , promit:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda eu i-am "recoltat" intotdeauna in dimineatza cu pricina. Eventual poti recolta azi, dar ar trebui tinut undeva la rece, eventual frigider (pus intr-o pungutza ceva), asta daca nu te deranjeaza ...

Catutza, Feli multumim ca v-ati gandit la noi!
Daria e bine, nu am inceput inca tratamentul si ieri dimineatza i-am mai duc o proba de urocultuta la alt laborator si acum asteptam si rezultatul la asta.
Intre timp ne-am mai consultat cu un medic din Buzau si cu o dr. de la Medlife (cea la care am mai fost odata - i-am trimis rezultatele pe fax); si ambii au fost de aceeasi parere adica sa-i dau Augmentin. Dr din Bucuresti mi-a recomandat ca dupa 3 zile de tratament sa-i mai fac o urocultura la acelasi laborator si sa vedem daca "infectia" evolueaza in vreun fel.

Roxi, ma bucur ca Alexia e bine !

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Salutari si de la noi

N-am citit mai nimic din urma, am fost numai pe drumuri we asta, ba la IKEA, azi in parc, apropo a fost "targul de paine" in parcul 23 august, am stat cu piticii (Miruna + Razvan + Karina) la "gonflabile" au topait, o nebunie ce mai

Anda la exudat te duci cu el maine dimineata, pe nemancate, ptr kk poti sa-i recoltezi de azi si-l duci tot maine, eventual mai pe la pranz. Poti sa-l tii la frigider, n-are nimic. Daca nu ajungi la Medicover, incearca la centrul medical Matei Basarab, a chiar langa casa de casatorii sect 3, eu numai acolo merg la analize, sunt super fetele si nu e nimeni niciodata. Si au si program flexibil

Fug la maimutza ca nu vrea sa doarma cu tasu'

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

helooo

vreau doar sa-i zic ANDEI ca NEMANCAT SI NEBAUT sa fie Nichita. adica nici macar apa sa nu bea cand se trezeste.
altfel...e cam degeaba.

bine, acum el nu are nimicutza in gat sunt sigura, dar in general asta-i "procedura"

l-am dus pe Vlad la tara, am o stare de kkt, m-am si certat cu Cristi....si-s cu curu' in sus.

puuuup si noapte buna

Joy 38+ & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)

AMR 11 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Sara buna!Noi am fost la tzara si ne-am intors din timp pt a ne pregati pentru ziua cea mare.I-am facut boccelutza lui Tudor cu mare dragoste,am plins-o,mi-am facut mii de procese de comstiinta si acu prevad o noapte de nesomn.El parca presimte ca ceva se intimpla si nu-mi doarme de 3 nopti,iar ziua sta gramada pe mine.Imi vine sa ma expun singura la panoul ala din fata politiei la "asa nu".Parca mi-l rup din mine si o sa ramin cu o bucata amputata.Imi dau bocetele de cite ori ma uit la el si am devenit mai permisiva la toate prostioarele.Ma luminez la gindul ca nu se va adapta si va trebui sa-l retrag pentru a amina.Asa o sa-l mai am aproape.Oooof!
Ce chestie.Cind il lasam la mama 2 zile ma simteam ca in vacanta sau cind plecam.Acu parca-l ia la oaste.Bine ca nu mai e obligatorie armata.

Am citit din urma,dar acu trebe sa mai trag o cintare si sa scald in lacrimi o perna,ceva.Numa pe el il am.Si io-l dau de linga mine.Ce constructiv gindesc...

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput