Colectia de toamna-iarna 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

La nebunie. si asa ma aduce cateodata cand imi da peste lingura cu mancare, cand danseaza in balti si e cu tenesii de panza.

acum a descoperit in sacul de jucarii un iepuras aproape cat el de mare. il ia in brate, il pupa, il tine de urechi si matura cu el prin casa"pushu". incepem si noi sa vorbim, ad de vreo sapt-2 repeta dupa noi ce zicem. pana acum n-o facea.
chiar voiam sa-i fac o poza dar s-au terminat bateriile.ieri ma uitam la el cat e de frumos cand dormea, nu-mi venea sa cred ca e al meu.plus ca a venit Sorin cu cadou ptr ziua mea, mai devreme dar noi nu excelam la tinut secrete, asa ca mi l-a dat de acum.
EDIT: hai ca v-am adormit cu povestile mele!Good night America wherever you are!
Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

'neata,
fetele, am vorbit cu directoarea de la montessino, am sunat aseara, m-am cerut scuze ca sun sambata, in afara programului de lucru si-am intrebat dk doreste sa revin luni:))) (stiu ca-s cam nesimtita, asa nu ma refuza nimeni dk ma miaun, dar n-ar trebui sa deranjez oamenii in we:) si mi-a refuzat inscrierea cu o voce de ziceai ca ma anunta ca am castigat la loterie. oricum dragutza, mi-a zis civilizat ca nu pot educatoarele sa se "coboare" la nivelul lui ca ar trage in spate si copii mai mari si programa e pt cei mari, dupa cum spunea monet. Mi-a zis ca deja are 2 baietei inscrisi pentru la anul, de varsta lui nic, si m-a intrebat dk nu doresc rezervare pt la anul. doresc. i-am dat datele, deci avem gradi pt la anul:))), dr nu avem pt anul asta:))
si mi-a urat si un an bun pana mai vorbim:)))

miri, nu ne pui si noua niste poze sa te cunoastem? acum ai devenit si super activa pe topic, io vreau sa-ti vad baietelul si sa te vad si pe tine, sa stim cu cine vorbim:)

ma duk sa vad pozele lui monet cu wet day, sunt sigura ca o sa-mi clatesc placut okii, are monet niste feteeee super, plus ca face si poze frumoase.

felicia care trenulet thomas e 40 roni la diverta? ala simplu sau ala cu sine? ca ma ia ameteala de nervi, tocmai am dat 80 roni pe unul cu sine, sper ca nu m-am pacalit asa tare...

roxi, am fost noi acum 2 sapt la o aniversare de 2 ani. am luat salopeta din raiat, matlasata plus caciulita de rapper. sunt prietena buna cu mama copilului si stiam ca-i trebuie haine groase pt urmatorul anotimp. la haine groase se bucura toata lumea (parintii, nu copiii, recunosc) ca nu au apucat sa ia si-i scutesti de niste bani, oricum tb sa cheltuiasca. la alt baietel am luat o statie de benzina. daca e fetitza, poti sa iei o bucatarioara.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by monet

meems, hateg, fain, am fost pe-acolo. cind ai fost ultima oara? nu ti-i dor? (ce locuri.... )

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601320078989/show/" target="_blank">Fete Tunse

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Acu' o luna m-am intors de la Hateg Da' mi-e dor constant. De fapt... daca ar fi dupa mine n-as mai pleca de-acolo (nu neaparat Hateg, dar Romania in general).

Mergi la inceput

Anda sunt grasa si frumoasa cum zicea strabunica. http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ef67c232930169aeb6dae
am mai pus poze in contul comul de pe yahoo.

Mergi la inceput

Roxi http://www.crazytoys.ro/jucarii/1-3-ani-103/Sorteaza/Data/Descrescator/Pagina-3.html
ca tot ii faceau reclama p-aci.

Mergi la inceput

phiii, duminica dimineata, cafea cu lapte in dreapta, copilul cu bunicii la plimbare, clatesc okii cu poze frumoase. viata e frumoasa:)

miri, dragalas copil, are o tenta de bucle, nu? unde erati in pozele cu leane din lemn si sezlonguri din lemn? parea tare frumos.

monet, cand ma uit la pozele tale parca ma uit la un film cu visul american:) copii frumosi si veseli, casa frumoasa, trotuare curate:) ma scuzi, dar noi aici, in romania, observam si trotuarele curate si casele frumoase ca nu prea avem, de-aia, asa ca balosim la ele:)
am vazut si poza cu fetele in clapari in cada:)))hi,hi,hi

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Roxi, nu vreau sa te speriu, dar e posibil sa fie o problema cu articulatia Alexiei. LA varsta asta fte usor se disloca si umarul, antebratul, etc.

De aceea sfatul meu e sa mergeti cu ea la orice spital de copii, in 10 sec ii verifica articulatia si cu o manevra i-o pune la loc. Noi am patit fix asa cand s-a smuls din mana lui tati si ne-a spus ca sunt chestii frecvente si in 5 sec fata mea era cea noua, in schimb tati era ca lesinat de spaima si vinovatie. Dar exact simptomele Alexiei le-a avut Ana, in schimb dupa manevra era ca noua si a uitat instant de mana care inainte ii era bleaga si o durea cumplit.

Ripley 34+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Anda eram la Tusnad, parculetul era amenajat in incinta hotelului de aia l-am ales.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Anda sta calma, nu te-ai pacalit, uite de ceva in genul asta ziceam:
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2356
Noi avem unul care cand e impins canta muzica din desene sau pufaie.

Am si eu 2 intrebari:
1. E vreun copil caruia i s-au ingalbenit dintii? Ilinca, gata, nu mai e Miss Colgate, i-au aparut pete galbene pe dintii de sus (unde n-o pot spala f.bine ca nu sta). Insa i-am frecat dintii cu bicarbonat si nimic.

2. Stiti daca bobitele albe care cresc in tufe (nu stiu cum se numesc ar se gasesc in aceasta perioada prin toate parcurile) sunt otravitoare? Ca Ilincai ii place sa le striveasca intre degete. Si m-a speriat o bunica din POli (da, iarasi o bunicuta binevoitoare).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

feli, merci.

sfatuiti-ma cum sa fac: maine dimineata(ca n-am cand altcandva) trebuie sa merg cu nichita la dr. sa-i fac 2 analize pt gradi: exudat si coproparazitologic. trebuie sa le fac pe-amandoua maine, repet. acum: pe site-ul medicover scrie ca exudatul se face dimineata, pe nemancate, iar pt coproparazitologic trebuie recipient special, pe car-l iau de la laborator. azi e duminica, n-am recipient, sunt in pom, in ce recoltez io maine dimineata sa merg la laborator cu kk deja recoltat. cum arata recipientul ala, nu pot sa iau azi de o farmacie?
a 2-a problema, legata de precedenta este ca si daca as avea recipientul din seara asta, degeaba. nichita nu face kk la prima ora. si nu pot astepta sa faca kk si sa-l tin nemancat toata dimineata. ca la exudat nu pot sa ajung cu el mancat. daca face la pranz io ce ma fac? adik ce se face copilul, ca nu-l pot tine nemancat.
pe site mai ziceau ca se poate sa se faca exudatul si mai tarziu in cursul zilei, la minim 3 ore de la ultima masa, dar ca n-ar fi chiar asa perfect. oare ma primesc inainte de pranz cu el pt exudat? daka ma trimit inapoi acasa ca nu-l fac si am pierdut ziua? a facut cineva exudat si la alta ora decat dimineata?
merci anticipat de raspunsuri

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput