Colectia de toamna-iarna 2005 (151)
Raspunsuri - Pagina 9
meems spune:
Roxi Rianna s-a acomodat deja cu dormitul, cred ca de aproape o saptamana adoarme singura in patutul ei cum ii era bunul obicei. Pupam manuta Alexiei, sa nu fie nimica grav. Am vazut si pozele voastre
Catutza - aniversare fericita! Acum 6 ani, adica fix de ziua nuntii voastre, eram si eu in tara la nunta uneia dintre cele mai bune prietene ale mele.
Alina, ce dragute sunt pozele voastre! Imi pare rau ca vremea nasoala va tine in casa. Poate reusiti sa va mai vizitati cu lumea. Eu asa am facut in zilele ploioase ce le-am prins in tara, mereu umblam pe la cate cineva.
Monet, unde aveti prieteni langa Deva? Ca eu de-acolo mi-s... din zona aia.
monet spune:
dragelor dragi,
revin pe baricade - e trecut de 1 noaptea si n-am somn. trag un vin rosu ca face singe bun
meems, am prieteni din facultate care-s din vata (de jos o' de sus, nu mai stiu ). esti din/de pe linga deva, tu.... fain. ce face scumpa rianna?
ina, ce fain ca rachel e independenta de pe-acuma! asa a fost (si inca este!) lia mea. maya, ca o are pe lia de "model", imita tot ...
si-i fain ca maninca bine, rachel. asta-i bine, visul oricarei mamici (si eu stiu, ca lia pina acuma vreo doua saptamini (sa bat in lemn) imi minca ca o pasarica).....
lavi, sper ca-i bine silviutza. pupici!... si nati a avut dreptate cu elucidarea situatiei "martini"
tania, tu esti una din mamicile super-fericite cu familia ideala: un Che si-o Anna cum numa-n povesti! te pup de-o mie de ori! (vreau sa zic o mie).. (cred ca vreau sa spun ca nu mi-am dat seama ce curind se va schimba situatia in familia ta....)
uau, iti place rugby.... fain, ma gindesc la cite alte fete le place. (mie-mi place, da' nu exagerez )
ioana, si tu esti aproape de bebe afara din burtica. si tu esti cu fata si baiat, sa va traiasca!!!!
catutza, felicitari pentru 6 ani de casnicie! sa va fie cu sanatate si fericire!
roxi, pai cum nu sti ce sa-i cumperi unei fetitze de doi ani?! alexia citi ani are (aproape)?
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601320078989/show/" target="_blank">Fete Tunse
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
miri__b spune:
Monet superbe pozele. parca joaca intr-o reclama fetele. Maya arata mai inalta decat ceilalti copii de varsta ei. exceptie Stefan by Hilde. sa nu-mi spui ca stie sa citeasca ceasul!
Alinus mortala faza cu porcul. si lu fi-miu ii place tare mult. si orice zburatoare la fel de mult.
Ilenutza tu chiar nu mai zici nimic?te tunsesi scurt cum te batea gandul? gata cumparaturile de botez?ai gasit costum ptr Victoras?
Roxi "ca cadou"ponei, carut ptr papusi , Barbie, am vazut ca fetitele de varsta asta deja au pasiune ptr ele.in special ptr poneiul ala.
Miri si David - 23.12.2005
monet spune:
miri, esti o scumpa
maya stie ce arata ceasul cu indicatorul scurt: stie ora 4 si 5. nu stiu cum si de ce. astea or fost orele pe care i le-am aratat (atita era ceasu' cind o-ntrebat). sa sper ca-i desteapta fata mea cea mica?!
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601320078989/show/" target="_blank">Fete Tunse
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
miri__b spune:
Monet te mai indoiesti?
in alta ordine de idei esti tare nostalgica . mai baga si tu 2 baieti dc iti plac perechile.
monet spune:
ioi, miri, chiar ma dai gata . io zic ca-s destul de batrinoaca sa fiu "gata" cu capitolu' copii... lasa, o sa fie prietene fetele mele. si-o sa fie frumoase si destepte si-o sa-si faca amindoua o viata faina cu cite un baiat pe masura. ce zici, sint gata sa accept doi gineri?
meems spune:
Monet si Miri, sunteti mortale!
Monet, am uitat... si mie mi-au placut la nebunie pozele fetelor tale! Chiar ca parca-s de reclama. Eu sunt de la Hateg, aproape de Deva.
miri__b spune:
Monet mai lucreaza la capitolul "acritura" ca asa-s soacrele. baga baga ca ai mult de lucru!
felicia74 spune:
Hello!
Camelia mama, ce-mi vine sa omor dr ala! Mey, nu e normal, el nu stie ca Norfloxacin are efecte adverse serioase?
Pischi super poze! Dar nu era chiar asa frig de ai intrat cu picioarele in mare.
Joy sigur nu vei face fata cu amandoi acasa dupa ce nasti. Lasa-l pe Vlad la tara apoi vei vedea tu.
BB_alinus frumoase pozele, mai ales cele de la tara cu curcile pe ulita la care se uita mirata Miss A vrut sa puna mana pe ele? Ca am vazut ca i-a adus cineva una.
Roxi of, saraca Alexia! Mai bine o duci s-o vada un ortoped, trebuie sa fie unul la Urgenta chiar si in weekend.
Catutza casa de piatra si la cat mai multi ani! Si bafta cu despabubitul pe teren.
Cadou ptr doi ani - un trenulet Thomas (se gaseste si pana in 40 roni, la Diverta). Fii-mea se joaca toata ziua cu el. Si, off-course, ceva de imbracat.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
monet spune:
miri, rid de una singura, da' rid, nu glumesc! esti tare dulcica. mai spune-mi de david al tau, cum te zapaceste toata ziua, cit de mult il iubesti
meems, hateg, fain, am fost pe-acolo. cind ai fost ultima oara? nu ti-i dor? (ce locuri.... )