Colectia de toamna-iarna 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noi tre' sa mergem la o nunta, am pierdut invitatia, nu stiu ora, biserica, doar restaurantul. Las' ca dau un telefon si aflu.

Sunt cam pe fuga, trebuie sa fac si bagajele, maine la 12.30 plecam la Alba, cu trenul.

Joy Silvia e bine!

roxi m-am documentat eu mai de mult pe forum: daca cumva e dizlocat umarul, mergeti la urgenta si i-l pune la loc. Sperm sa nu!!

Alinus luni dimineata ce program aveti? Trenul meu de intors pleaca pe la 15. In jur de 10-11 ne putem intalni in parc daca sunteti disponibile. . Zice Silvia ca e o gonlfabila in parcul din cetate, pe langa Catedrala. Daca vreti, bineinteles.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Alinus am vazut pozele.ce uimita era Amalia cand se uita dupa curci.se pare ca si ea cunoaste noul trend in dans.parca il vad pe fi-miu cand danseaza.
Al meu copil deja e a 2a noapte cand nu se mai trezeste la ora 1 ptr scandal dar a recuperat azi afara. cum ii cadea o masinuta din brate(ca de nu putea sa tina5) cum urla.l-am lasat in pace, l-am ajutat, acelasi rezultat. urla in continuare. pana la urma l-am luat in casa si in casa n-a mai urlat.l-am controlat la incaltari, nu i-au facut rani, nu stiu ce avea dar ma speriase cu urletele.
azi la pranz s-a trezit din somn iar cu urlete, i-am dat bibe cu ceai si cand adormea a inceput sa rada in hohote.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Fetelor, am uitat sa va spun, azi implinim 6 ani de casnicie Avem 2 motive de sarbatoare (e si ziua Mariucai noastre)

Feli , ai reanceput serviciul? Sa-ti fie de bine! Si la cat mai multi ani impreuna cu Doru!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

catutza -La multi ani , cu ocazia celor 6 de ani de casnicie!

La multi ani pt Bianca-MARIA!
distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

La Multi Ani Catutza cu ocazia aniversarii a 6 ani de casnizie!!!! Sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

-alina, lavi, catalina, va multumesc pentru gandurile voastre.

A fost foarte greu sa imi dau seama ce are pentru ca urla fara intrerupere si nu ma lasa sa vad unde o doare, dupa ce s-a trezit tot plangand la fel isi tinea manuta si nu o putea folosi..am pus-o sa ridice mana, sa intinda degetelele intr-u final mi-am dat seama ca buba este la inchietura mainii unde era si un pic umflat, i-am dat cu arnigel, dupa ce a papat ( era nemancata de la 9 si era ora 16) a inceput sa se joace cu nasa ei si foarte curand a inceput sa foloseasca manuta( de altfel a si cazut pe ea si nu a mai plans).Sunt sigura ca gelul acela a avut mare efect, altfel mergeam la spital ca nu scapa de durere si nu mai suportam sa o vad cum plange si spune doare.

fetelor, ce pot sa ii cumpar unei fetite ce implineste doi anisori? trebuie sa merg la party sapt viitoare si nu stiu ce cadou sa ii iau.

catalina..., multi ani inaninte plini de fericire si noroc.( nu am mai ajuns la munte, mihai a trebuit sa dea un examen si mi-a dat planul peste cap ) Astept pozele de la bran si alte impresii.

alina, imi pare tare rau ca nu am apucat sa va vad..la intoarcere de la alba mai ramaneti in bucuresti? poate poate...
Frumoasa missa si vad ca ii prieste aerul din ardeal. mmicuta dansatoare.

lavi, sa petreceti frumos in seara asta.Drum bun spre alba .. micutele, sa le mearga bine la bunici.Si voua vacanta de neiutat.

joy.. mamica ingrijorata, o sa fie bine nu te mai necaji.Vladut o sa fie bine la tara, insa daca tu simti ca nu e bine sa plece nu-l lasa sa plece.Soaccra nu poate sa vina in buc?Ai grija de tine

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Pumba si Camy va multumesc din suflet de urari si va doresc si eu voua toate cele bune!

Camy , ce face Daria (parca am citit ca vreti sa veniti cu ea la Bucuresti la dr), cum se simte?

Roxana , ce ai facut cu Alex, ai ajuns la doctor pana la urma? Sper ca nu a mai fost nevoie.

Ina , ma bucur din suflet ca ii e bine lui Rachel la cresa si ca sa adaptat. Tu ce faci, cum i-ti mai este? Cum e vremea la voi, vin zapezile

Mergi la inceput

Roxana , am scris in acelasi timp! Ma bucur ca nu a trebuit sa ajungeti la doctor. Am sa notez si eu numele la gelul asta minune ca nu se stie niciodata.
Cu pozele mai dureaza pentru ca nu am cablul usb acasa, e imprumutat la cineva , abia saptamana viitoare in repatriaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

In sfarsit au reparat forumul!

Catutza La Multi ani si da fiti fericiti!

Lavi pt noi e ok la gonflabila numai sa nu ploua! Azi am trecut pe acolo si gonflabila era degonflata si impaturita, pusa de-o parte. O fi fost din cauza vremii sau poate pleaaca tanti cu ea de acolo.

Vremea a fost oribila, dupa amiaza am putut totusi iesi un pic iar la catedrala erau o gramada de nunti cu miresele toate in rochitza cu umerii goi....brrrrrr!

Declar ca actualemente e mai frig decat iarna in Olanda. Iar eu incep sa devin disperata ca nu mai fac fata cu cei 2 pantaloni si cele 2 bluze cu maneca lunga ale missei.

Miri missa facea ochii mari la curci pt ca sunt singurele pe care parcurile din Olanda nu le au in dotare. In rest sunt de toate de la vaci la oi si capre si cocosi, iepuri si de toate ce mai, iar copiii au acces la ele, pot sa le hraneasca si sa le mangaie. Oricum odrasla mea e in extaz cand vede porcii. La plecarea din satul unchilor mei, ii spun sa pupe si sa zica la revedere neamurilor, ei ii pica fisa ca se pleaca, sare rapid din scaunel si striga: porcii!!! Ei bine a trebuit sa o duc sa ii mai vada si ce credeti, le spunea au revoir si le facea semne de adio....Bine ca nu mi-a cerut sa-i pupe, dupa moda frantuzeasca !

Leea sa ne spui cum reactioneaza T la gradi.Tin pumnii sa nu fie prea stresant nici pt el nici pt tine! Unde pot sa vad si eu poze cu voi din Ungaria?

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

iubitelor! La Multi Ani, Mariilor!

anda, zice bine, bic, de montessori - imi pare rau ca nu-l primesc pe nichita. dar intr-adevar si aici e regula cu virsta: limita de jos e 3 sau chiar 4 ani. la 3 ani, ii primesc daca copilul e complet independent cu mersu' la pipi/caca. si asta pentru ca efectiv e atit de mult in activitatile dintr-o zi, incit ar fi nasoala o intrerupere pentru schimbat scutece, dat suzeta sa nu urle copilul, etc. lia a fost peste vara la un program montessori - 12 saptamini in total (cind au primit-o, lia avea 3 ani si 2 luni) - si pot sa va spun ca am fost extrem de multumita. lia se prinde de multe chestii si cind o-ntreb zice ca dna irizzari (de la montessori) a invatat-o aia si aialalta. scump, da' bun programu' la ei. vreau s-o dau in continuare, odata ce ne lamurim unde o sa locuiasca copiii (lia si maya) pe urmatoarea perioada de vreo 18 luni (stiti ce zic, problema noastra cu eu la pittsburgh la scoala si copiii in florida..... depinde de unde o sa aiba servici barbatu-meu).

lavi, o fost fain la nunta?

joy, ce ma bucur pentru tine - de-abia astept sa vad semnatura ta schimbata cu bebe afara din burtica

bbalinus, am vazut pozele cu misa ta - e o muzicala, iubita! vad c-a fost la fel de mirata de oratanii precum barbatu-meu, cind il dusesem in vizita linga deva, la niste prieteni (prima lui vizita in romania, in vara lui 2000)

....
tre' sa intrerup, mai vroiam sa scriu, da' vad ca ma solicita fetele. revin.

am pus poze de ieri din fatza casei cu distractia liei si mayucai - daca aveti pofta si vreme....

o sa revin mai spre seara....

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601320078989/show/" target="_blank">Fete Tunse

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput