Colectia de toamna-iarna 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Pischi normal ca-s din lego ca doar se numeste Legoland.Da io am tot citit Lelogand si nu m-a dus mintea la lego.Deci,asa fiind construite casutele inseamna ca sint "darimabile" ?Si nu s-a gasit nici un copchil sa atenteze la integritatea lor???Nici macar vreunul de pe-acilea?
Acoperisurile...glumaaam.Desigur ca in Delta-s fragile si ne-aratoase.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Leea, din cate am inteles, piesele constructiilor sunt fixate bine, lipite. Ele sunt in aer liber si trebuie sa reziste si vremii ploioase de acolo. N-am vazut nici un copil atentand la ce e acolo(desi o fi fost tentat vreunul). Poate si din cauza ca sunt muuuulte locuri, tot in Legoland, unde se pot juca. Chiar si tobogane, caluti, barcute in care te poti plimba, sau daca esti dornic de senzatii tari, trenulete din alea de ajungi cu capul in jos, cu viteeeeza, nu gluma. Pe ultimul l-am ocolit, recunosc. Dar ne-a pacalit unchiul sa ne dam intr-un trenulet, fara Alex ca el stia ce urmeaza, si cand a prins viteza aveam senzatia ca zburam din el. Si s-a inclinat doar vreo 45 de grade.

Fain era ca dupa ce intrai, puteai incerca orice loc de joaca, chiar noi astia mari, de cate ori voiam. Timp sa fi avut mai mult, ca nu ne-am plictisit.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pe antena 3 e documentarul de care vorbeam we trecut. azi e "top 25-30 (parca) islands"....o sa mi se faca greata de atat opulenta...:))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda , voi aveti casa chiar in Bran? Buna afacere a-ti facut! Daca o sa avem vreodata bani suficienti acolo ne vom lua si noi o casuta mica (poate primeste soacra mea banii pe pamantul de la academia de politie-de langa zoo- si atunci o sa avem, dar cu statul roman care te plimba si te amana...cine stie cat mai dureaza) Dar sigur ne vom lua in zona aia ca tare mult ne-a placut.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Anda, ai dreptate cu bramburea conturilor comune, care acum sunt imprastiate in cam multe locuri.

Un alt loc unde avem cont comun e google (avem mail "novdec2005@gmail.com" si poze pe picassa, dar se pare ca si contul asta e limitat, desi limita lor tot creste in timp). Dar se pare ca nu toata lumea a reusit sa se descurce cu contul asta.

Din pacate am gresit-o cand am migrat de la yahoo.photos, singura optiune fara limitari era shutterfly, numai ca pe vremea aia nu stiam asta si nici nu ne imaginam ca se adunasera chiar asa de multe poze pe yahoo (avem 1.7 GB !!!).

In concluzie, propunerea mea ar fi sa punem pozele de acum incolo pe shutterfly (e nelimitat ca nr. de poze si ca dimensiuni, are si plug-in sa urci mai multe poze deodata, are optiunea sa faci albumele publice/private). Si sa pastram adresa comuna de mail de pe yahoo.

Va propun sa incercati sa folositi shutterfly, sa vedeti cum va place, si daca e ok sa ne punem pozele acolo de acum inainte.
Am creat si acolo cont cu "nov_dec_2005@yahoo.com" si parola noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

bineinteles ca ieri imediat cum a postat ANDA s-a trezit maimuta si nu am putut sta la calc.

so, ANDA si eu votez pt gradinita nr 3. "pare" a avea cele mai putine "lipsuri". da ai mare dreptate, cine stie pe parcurs ce chestii mai aiurea vor iesi la suprafata.
si la fel de bine se poate sa nu ai parte de surprize urate. asa ca va doresc BAFTA.

TANIA sper sa se acomodeze Che saptamana asta. altfel, mai bine il iei acasica si incerci mai tarzior.
tu stii parerea mea. te si sper sa iasa cum va este mai bine.

cu conturile comune si io-s in incurcatura. shutterfly o sa-l incerc si poate ne hotaram sa ramanem la el daca nu are limitari.

io-s intoarsa cu susul in jos. nu as vrea sa-l duc pe vladu inca la tara. am o retinere, zau asa. dar mi-e si frica sa nu ma apuce nascarea inainte de programare ca il las cu fundu-n balta pe cristi.

mai nou vlad daca nu ma simte langa el noaptea in pat se trezeste. dimineata ma cauta pe sub patura si daca nu a dat de mine ma striga saracutu'. si am vb cu socrela la telefon si ea ii zicea sa se duca la tara si el dadea din cap ca nu nu si se lipea de mine...
doamne, ce ma fac eu cu el daca va fi asa si mai tarziu?? pai io nu o sa-l dau la gradi ca daca plange....

in fine, nu ma bagati in seama.

LAVI e bine Silvia, nu?

de CRISTINAN mai stie cineva ceva???

fug ca s-a trezit maimuta.

Joy 38+ & piticot( DPN 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)

AMR 11 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

nu prea buna ziua la mine, am fost cu alexia sa ne uitam dupa un cadou in titan si la coborarea scarilor se tinea de mana mea si a lui mihai si nu stiu cum s-a lasat ea si mihai a tras-o de mana si cred ca i-a sucit mana ...efectiv nu stiu ce are ca a plins o ora pana a adormit, dupa ce se trezeste vedem daca trebuie sa mergem la doctor ..uf sunt asa de necajita.

La multi ani, Mariilor! Sa petreceti frumos cu multe cadouri
Noi va multumim pentru urari

maria, am vizionat pozele tale sunt absolut superbe...sincer mi-ai bucurat sufletul cu ele( muntele este pasiunea mea).Arati asa de bine draga marie si La multi ani!
Si ai dreptate cu migrarea asta a pozelor, eu am optat pentru snapfish insa imi place foarte mult si shutterfly.

anda, cand se incheie votarea? cand aflam castigatorul?

trebuie sa inchid a venit nasa alexiei in vizita.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola si de la noi!
Am ajuns si noi pe meleaguri albaiuliene, vreme de tot kktul pe aici, nu stiu ce o sa facem daca o tine tot asa. Ma uit pe meteo si u prea arata vesti bune….vad ca in Buc se incalzeste sapt viitoare si e chiar soare frumos.

Fetelor eu vreau sa va multumesc pt efortul pe care l-ati facut sa veniti la intalnirea cu noi imi pare sincer rau ca a iesit asa cum a iesit, mai ales pt fetele care au venit de departe sau de la servici. Eu v-am zis ca nu ma pricep sa organizez intalneli de asta si anunt ca nu ma mai bag, alta data o sa stau cuminte in banca mea.
Oricum mi-a facut imensa placere sa va cunosc face to face desi recunosc ca v-am simtit pe unele un pic “enervate” pe situatie cred. De asta cred ca nici dialogul dintre noi nu s-a putut infiripa asa cum as fi dorit.

Joy, Ela noi am plecat a doua zi deci nu am mai reusit sa ne vedem.
Am pus poze iar familia intreaga a declarat ca Daria seamana leit cu Amalia ( bine cred ca ochii nu se vedeau asa de bine ca sa se faca diferenta).

Maria Alexia sa ai parte de o sarcina usoara! Felicitari din suflet.

Tania of imi pare rau ca dl Che nu “digera” cresa, inclin sa cred ca inca nu este pregatit, mie mi se pare mult cat plange. Io zic ca depinde mult de felul copilului dar si de femeile de acolo. Imi aduc aminte ca missa mea plangea rau de tot cand o lasam o ora si jumate la “ cresa” de la centrul meu de mamici ( pe vremea cand urmam cursul de olandeza) dar si eu simteam ca femeile de acolo nu prea se pricepeau cum sa o ia si sa se poarte cu ea. Chiar ma si gandeam ca o sa fie genul de copil care o sa se adapteze greu cu copiii insa in momentul in care am lasat-o la cresa de acum, unde personalul mi-a placut in totalitate din prima am simtit ca o sa fie bine. Si a fost mult peste asteptari. Oare nu gasesti sa testezi si o alta cresa sa vezi cum e? Mie mi-e frica rau ca la noua cresa pe care o incepem peste 2 sapt missa nu o sa se integreze la fel de bine pt simplul fapt ca personalul nu m-a dat pe spate ca in partea cealalta….

Ina pupam Rachelita cea mancacioasa si felicitam pt buna integrare la cresa.

Anda nu am stat sa analizez cele 3 gradi ale tale, stiu insa ca o sa iei decizia cea buna pt ca ai o capacitate mare de intuitie .
Vroiam doar sa ma refer la aspectul legat de analizele medicale cerute copilului si parintilor si sa va spun ca io habar nu aveam ca se poate cere asa ceva….aici nu exista chestia asta. Ti se cere doar numele dr de familie ( care se presupune poate ca are dosarul tau medical desi noi nu facusem nici o analiza la el ) si sa spui daca are ceva alergii copilul. Atat.
La faza cu spatiul de joaca sus pe terasa vilei….la mine raspunsul clar e never ever asa ceva. Deh, mama panicoasa….
Legat de toalete, io una nici nu am intrat sa le vad pe cele de la cresa actuala doar la cea viitoare ca treceam pe langa ele altfel nici nu intrebam, sunt vreo 4wc in miniature si cateva olitze folosite de toti copiii ( 14 la numar cu doar 2 educatoare).

Imi merge ca naiba PC -ul sunt intr-un mod save ca nu stiu ce are, dar acuma il pun pe Phil sa mi-l repare ( deh cu tehnologia asta il repara de la distanta io doar vad cum defileaza mousul pe ecran) asa ca poate revin dupa ca ce naiba sa fac pe vremea asta holandeza de aici….

Of Roxi acuma citesc ce ai scris, sper sa nu fie nimik totusi cu Alexia. Sa stii ca si noua ni se mai intampla si mereu am senzatia ca ii raman cu manutza in mana, asa de tare se smuceste mai ales pe scari.

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Aici sunt pozele de la intalneala: Romania sept2007 - sunt puse pe webshotul de aici de la ai mei. Cele cu intalnirea sunt cele de inceput.

Uram si noi La Multi Ani tuturor Mariilor ce isi serbeaza ziua de nume azi.

Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Roxana , ce face Alexia, cum se simte? si sper sa fie bine cand se trezeste. Cand plecati la munte?

Alina , bine a-ti revenit acasa,

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput