Colectia de toamna-iarna 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

'neata

mai, io am o rascoala aicea de facut:

in vremuri bune si stravechi, noi aveam un cont de e-mai si un cont de photos, ambele pe yahoo, ambele numite nov_dec_2005 si cu aceeasi parola. acolo ne duceam si gaseam de toate, ca la supermarket, stiai unde sa mergi.
acum, de cand cu decesul contului de poze de pe yahoo, fiecare merge la alt supermarket si io nu mai inteleg nimik. pozele fiecaruia sunt "migrate", cum spuneti voi, pe alt cont de poze, in toate locatiile pamantului, nu stii cum sa intri, unii au pastrat parola de pe vechile noastre conturi de yahoo, altii n-au pastrat-o, unii au link la semnatura, altii n-au link, trebuie sa cauti postari in spate sa vezi unde te-a directionat individul etc.
sunt profund nemultumita de aceeasta situatie si tin sa-mi exprim public indignarea cetateanului care nu mai are hipermarket in comunitatea de amice.
acum: nu putem sa facem un cont pe photobucket, de exemplu (io-s multumita de ei, doar ca descarca mai greu) cu numele si parola de pe yahoo sau altundeva, dar sa fie acela contul "oficial" de poze, sa nu exista alt cont comun "oficial"? sau exista asa ceva si io aberez? daca da, treziti-ma, daca nu, ziceti si fac io acu' un cont "oficial".

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

In contul comun de pe Photobucket nu se mai pot pune poze ca e deja full. Si io am incercat si Pischi, de aia mi-am facut la repezeala un cont pe Photobucket sa va pun si eu niste poze cu Kriszti ca nu pusesem de un secol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata, fetele!

La multi ani tuturor Mariilor

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mandyksch

In contul comun de pe Photobucket nu se mai pot pune poze ca e deja full. Si io am incercat si Pischi, de aia mi-am facut la repezeala un cont pe Photobucket sa va pun si eu niste poze cu Kriszti ca nu pusesem de un secol.

a-haaaa. pai si unde sa facem un cont comun maaaaare? astia pe site-uri nu dau dimensiunile? adik pe photobucket cat incape maximum maximorum? ca sa stim ce sa cautam mai mare.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI MARIILOR!
Sa fiti sanatoase, voioase si la punga groase! Sa aveti parte numai de bucurii si impliniri!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Pischi ce bine arati!Iar Danemarca e e superba.Acoperisul ala de stuf mi se pare mie sau nu seamana deloc cu cele din Delta noastra strabuna?Parculetul e de asemenea o frumusetze.Toate constructiile ale sunt in miniatura?Nu in ultimul rind Maria e o fetitza deosebita si pare si cuminte.

La multi ani pentru toata lumea,mic sau mare,care sarbatoreste azi onomastica.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Anda, exact cum a spus si Mandy, am incercat sa descarc poze pe photobucket si, dupa, ce-am stat pana pe la 1 noaptea, mi-a zis ca nu e suficient spatiu. Muream de ciuda. Si de somn Asa ca am acceptat propunerea Mariei, am mers pe Snapfish, unde era mai liber si-am purces. Nu mai voiam un alt mesaj de genul - insuficient spatiu.

Si mie mi se pare ca-s imprastiate pozele contului nostru in toate colturile...net-ului, da' io nu stiu locatie unde sa incapa toate-toate.

Leea, mersi de aprecieri. Da, constructiile din lego sunt in miniatura. iar acoperisul ala care-l fac ei chiar rezista muuulta vreme. Acu eu nu-l stiu pe ala din Delta, ala rezista in timp si la ploi si vant (astea-s din plin in Danemarca)???

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

frumoasa vacanta, pischi. imi trebuie si mie legoland....:)) simt io ashea...

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Anda

Bantui pe dc, asteptand invitatii. He-he, Alex a adormit, se odihneste pentru intalnirea cu prietenii din Suceava. Petrecere frumoasa celor sarbatoriti.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

In primul rad uram si noi LA MULTI ANI, MARIILOR!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii.

Am revenit aseara de la Simon-Bran, a fost superb. O sa pun poze zilele astea.

Ma duc sa citesc din urma, va si sper ca sunteti bine toti/toate

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput