Colectia de toamna-iarna 2005 (151)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Imi pare tare rau ca n-am mai reusit sa intru - de ieri vroiam sa va multumesc pentru urari si sa va invit la un Tiramisu Invitatia ramane valabila .

Roxi, draguta ca intotdeauna , ma bucur ca ti-au placut pozele de la munte. Va trebui sa revin si cu unele cu piticul, cred ca de cand a facut 1 an n-am mai pus nimic pe net .

Alinush, prin Sibiu nu mai ajungeti cumva? Ploua si aici .
Glumeam, cam ploua, dar mai si sta, poate totusi veti prinde vreme mai buna de plimbare... Ne-am bucura tare mult daca v-am intalni de data asta. Cristi e acum complet vindecat, nu mai e absolut nici un pericol cu varicela...

Monet, superbe fetele, pozele, locul in care traiti... . Restul a spus deja ff bine Anda.

Imi povestiti si mie va rog care-i faza & nebunia cu locomotivele Thomas? . Tot ce am vazut prin magazine sunt niste locomotive mici-mici (5 cm lungime) la metro - nu-mi spuneti ca asta e tot! Zau ca nu-mi imaginez copil care sa se innebuneasca dupa asa ceva...
Acum vad link-urile si mai ziceti ca sunt si pe sine, deci totusi e o jucarie mai marisoara, nu?

Feli,
1. Cunosc bobitele dar nu stiu daca chiar sunt otravitoare. Cat timp nu le manaca si nici nu baga manuta in gura dupa ce le-a strivit, eu zic ca e ok.
2. Si eu am avut surpriza sa constat ca dintisorii lui Cristi nu mai sunt ce-au fost. Nu s-au ingalbenit, dar al un mom. dat aveau pe ei depozite galbui serioase, spre gingie, cum spui si tu. Nu i-am frecat cu bicarbonat, desi mi-a dat prin cap, caci mi-a fost frica sa nu-i ranesc gingiile, doar cu compresa sterila pusa p edeget si periat mai temeinic si regulat decat pana acum. Noi ne-am pricopsit cu chestia asta in perioada in care servea vreo 3-4 biberoane de seara pana dimineata, de-acolo ni se trage in mod clar.
Acum e mai bine, am reusit sa revenim la laptic seara-dimineata si dintii sunt si ei mai curati, dar ii periem constant. Fara pasta de dinti, ca o mananca, iese scandal etc. etc.

Joy, capul sus, ai procedat bine! Vlad se va simti bine la tara, tu ai nevoie de timp pentru tine. Ce putin a mai ramas !!!

Leea, si tu cu depresii??
Mai, eu i-am spus si Taniei, ca la teorie ma pricep : daca voi va duceti copiii la cresa planse si cu mii de ganduri ca nu se vor adapta, sa nu va asteptati sa fie altfel! Exact asa vor reactiona si copiii, ei simt nesiguranta noastra! Asa ca, moralul sus, imagineaza-ti ca-l duci la parintii tai, nu-l fraieri si... tinem pumnii sa fie cat de bine se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Leea daca asa gandesti sigur nu se va adapta la gradi. dc tu te duci cu inima stransa el simte.fii barbata ce naiba.si nu mai pleci la bai?
Feli chiar ieri mi-a spus o mamica ca i se ingalbenisera dintii copilului de la pufuleti. o fi se de la voi? de la mamaliga? nu da cu pietre, iti dau si eu varianta cea mai usor de rezolvat problema.de bibitele albe habar n-am. pe mine sa ma treceti in cap de lista la habar nu are de: medicamente, boli,botanica, germana, alte limbi asiatice si nordice.aaa si scrisoare de intentie.
Joy stii bine ca nu te descurcai acu pe ultima suta de metri 2in1, si pe prima suta 1+1. asa ca degeaba te certi. cred ca si Cristi e clontos acu ca are emotii. chiar si-a gasit incaltari?

azi l-am tarat pe Sorin pe la Metro sa iau raft ptr balcon si pe la Sel ptr cereale, pampersi, alea alea.si ca bonus a iesit singur cu David afara in timp ce eu jucam rummy.

EDIT Leea pe principiul asta o sa ramana T ultimul virgin ca nu esti tu pregatita sa faca el . gandeste in perspectiva draga!
dc ce-ti scrisei nu te scoate din plans eu in Elvetia nu te duc ca sa-ti treaca.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

leea- hai ma ,ca m-ai facut si pe mine sa lacrimez! il duci la copii,la jucarii, ai sa vezi ce bine o sa-i fie !
capu sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna seara fetelor...

Eu am ramas fara net in weekend...dar...si-a revenit asa ca profit sa urez tuturor Mariilor si Anelor...un calduros La multi ani si toate cele bune.

Xandra, Ioana am inteles ca lucrati in banci??? Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva info despre credite??? Daca da, va dau detalii pe PM sau Mess...Sau daca ma mai poate ajuta cineva...v-as fi recunoscatoare. As vrea un credit...maricel, can 20.000-25.000 euro si nu stiu daca ma incadrez ca Sal...sau daca se poate o ipoteca...etc.

Bic ...cateaua mea...Tarra arata chiar ca o oaie....asa ca....se poate...!!!

Catutza...bine ati revenit...si bafta cu banii sa ii primiti cat mai repede! Felicitari si la muuuuulti ani impreuna de Mihai!!!

Roxi ...offf ce patzanie...Si eu mai am obiceiul cand sunt cu Stefan de mana si se impiedica sau vrea sa se lase pe vine sa il trag de mana...si stiu ca risc sa i-o sucesc sau...mai rau sa i-o disloc...Doamne Fereste...dar...cu greu ma controlez.

joy...stai linistita ca e mai bine asa...o sa te descurci si Vlad o sa fie bine. Gandeste pozitiv si concentreazate pe nastere si apoi il vei aduce acasa si veti fi o familie fericita!!! si nu mai fi suparata!
Leea ...offf...ai mai ca nu o sa fie asa rau...Te inteleg si te pup si o sa vezi ca o sa fie bine!

Gata ...ca ma duc la nani!!! Va poop!

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

LEEA, are dreptate Maria, cunosc prea bine prin ce treci dar e important sa fii tu tare si sa nu faci lucrurile sa para mai negre decat sunt. Nici eu nu am dormit noaptea dinanite de prima zi de cresa, m-am trezit la 3 dimineata cu toate stresurile posibile in cap si...stii prea bine ce a urmat. Acum in weekend am incercat sa nu ma mai gandesc, am mai vorbit cu parinti carora le-a luat cam 2-3 satamani perioada de adaptare si, desi stiu ca maine va fii jale si la noi, incerc sa las gandul asta la usa, pentru dimineatza. Si nu te mai gandi ca pleaca in armata, ca fix la fel gandeam si eu si mai mult rau am facut! Pupam pe T. mic si sociabil - eu va tin pumnii stransi!!!

MONET hai ca m-ai facut sa ma umflu in pene cu copiii mei . Am admirat si eu pozele cu "gemenele", intr-adevar, parca sunt de la Hollywood fetele, iar Maya mi se pare maaaaaare.

MEEMS, multumesc de ganduri bune, vezi ce chestie, Che si Rianna sunt nascuti la cateva ore diferenta, in aceiasi zodie, dupa horoscop, doar ca al meu a nimerit, totusi, si in zodia anti-cresa! Poate ne revenim si noi, sper, saptamana asta.

ANDA imi pare rau de gradinita Montessori, acum m-am dumirit si eu, am sunat-o pe dr. care va deschide aici, in Sibiu si mi-a spus si ea ca nu-l poate primi pe Stefan decat de la 2,5 ani, adik. de la anul din septembrie. Inscrierile se vor face din mai si inca nu stiu cat va costa. Cica e scump.
In legatura cu coproparazitologicul:
- daca vrei rezultatul numai ca formalitate pentru cresa si nu pt tine, poti sa recoltezi de azi si sa tii in frigider. Va iesi, ami mult ca sigur, negativ. Cand vrei rezultat pe bune, trebuie recoltat si analizat in maxim 2 ore de la "productie", pentru ca unele oua de paraziti (de ex. oxiuri) nu traiesc mai mult de 2 ore si pe urma nu mai sunt depistati. Eu stiu astea de la o prietena asitenta la pediatrie de multi ani.
- recipientul cu lingurita si mediul umed e folosit cu precadere la coprocultura. Pt. ex. coproparazitologic e suficient ce ai cumparat tu.
- lui Stefanexudatul i l-am recoltat eu, dimineata la ora 6 (am facut rost de batz de la laborator), ast pt ca dl. Che urla la ora 6 dupa lapte si imi era imposibil sa il duc la laborator.
Bafta maxima maine!

JOY , hai ca ai facut f bine cu trimisul lui Vlad la tara, o sa-i priasca, tu vei fi extrem de obosita dupa nastere, iar el ar fi fost mult mai frustrat sa fie in acele momente in preajma ta (nu ai fi avut suficienta energie pt el, ca pana acum). Gandeste-te ca l-ai trimis in vacanta si lasa-l sa se bucure. Pe Cristi nu-l lua in seama acum, barbatii au feluri mai ciudate de a-si manifesta emotiile, 98% din ele ne enerveaza, ce sa le facem?!

ROXI, sper sa nu fie nimic cu manuta Alexiei la examenul medical. Va dulce si va tin pumnii.

MIRI am vizionat si pozele voastre, David e un scump iar tu pari o persoana extrem de haioasa!. Dar sunteti tare tinerei si tu si sotul tau, nu?

Tania 36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Tania mi-ai crescut inima de-mi da pe afara. eu sunt nascuta in 74 si Sorin in 76.

Mergi la inceput

ALINUSHHHHHHHH, mai da' ce frumoasa se facu missa! Si in costumatia aia verde, de la intalneala, arata de belea. M-am distrat copios la poveste cu pupatul porcilor. .

Chiar, mai treceti prin Sibiu de data asta?

In legatura cu cresa, ai mare dreptate in privinta importantei personalului. Che isi revine, se joaca si mananca dupa ora 10, cand intra in tura Mari, educatoarea lui favorita. Eu insa nu inteleg cum sunt turele astea, am inteles ca sunt 11 ingrijitoare si o asistenta sefa, dar se rotesc intr-un ritm inebunitor si nu m-am prins care e logica...inca!

Sa va cer o parere:
In ultimele 3 zile de cresa, de cate ori l-am luat pe Che de acolo, am primit mesajul "a papat tot". Drept e, numai de la dna Mari, dar ideea era ca mancase. Eu m-am tot mirat, dupa cum v-am mai spus. In weekend, i-am facut mancare asemanatoare cu cea de la cresa: ciorbita de pui cu legume taiate cubulete mici, spanac cu cartofi si ou...ce credeti? A fost un razboi total sa-i dau lui Che de mancare, a facut ca in zilele dinaninte de cresa, aceleasi mofturi generatoare de nervi si, in final, a mancat ceva, dar numai PASAT!! Acum eu ce sa mai cred??!! Ziceti si voi, ma mint tipele de acolo? dar ce interes ar avea? Ca altor parinti aud chiar eu cum le spun:"nu a mancat nimic azi!"

Tania 36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mirib

Tania mi-ai crescut inima de-mi da pe afara. eu sunt nascuta in 74 si Sorin in 76.

Miri...si eu intre voi, in 75! . Generatie de aur, ce mai!

Tania 36+ &
bebe Anna

Mergi la inceput

Tania la gradi au tot felul de metode sa-i faca sa manance:
concursuri, ii pun pe ceilalti copii sa rada de ei. de ex la Prichindel se foloseste apelativul"bebelush". cum se rascoala unul cum intreaba educatoarea" e frumos copii ce face x? nuuuu . si il striga copii in cor bebelus. fetita verisoarei mele nu mai face in pampers si nu se scapa niciodata pe ea ca sa nu o strige copii bebelus.
din ce am inteles eu educatoarele nu mint.

Mergi la inceput

dc nu ne laudam noi apai cine?

Mergi la inceput