Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

P.S.u la scrisoarea de mai sus: Virgi sa nu crezi ca n-am observat cit de slaba esti, da nu am zis nica nu ca mii ciuda ca tu esti slaba, da de ciuda ca eu is grasa si frumoasa .

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Uff....uite ca mai intru si eu ,dar nu pentru alceva decat sa ma plang.Ingrid are ceva si nu stim ce.
Vineri a fost prima zi de febra,dar nu cine stie ce 37.7,asociata cu niste stranuturi-am zis ca raceste.I-a dat niste nurofen,niste oscilococcinum.Nopatea a dormit bine,sambata n-a mai facut febra dar a fost maraita toata ziua.Sambata sper duminica noapte a fost un calvar.Cred ca s-a trezit din ora in ora plangand pana se ineca.Se linistea decat cand o asezam la noi in pat,adormea,o mutam la ea in patutz,dormea cam o ora si apoi iar se trezea.Mi-am spus ca se rasfatza...am mai lasat-o sa si planga.Intr-adevar cam suna a rasfatz,pentru ca se mai oprea...mai statea sa vada daca are succes si apoi iar incepea.Mi-am spus ca e rasfatz si pentru ca de o saptaana nu se mai culca seara cu suzeta dar adormea la noi in pat...am zis sa comepnsam cumva.

In fine sambata febra iar,38.2 de data asta,dispozitie proasta...asociind cu noaptea de cosmar care tocmai trecuse zic"e de la dintzi",mai ales ca la o maselutza au iesit ceva coltzishori si acum se lupta sa iasa cu totul...toata zona e rosie si umflata.Ii mai dau nurofen...se mai binedispune putin ,mai rade mai face glume...iesim afara...Cand intram in casa ardea toata 39.4."Mai asta nu mai e de la dinti".Da-i iar nurofen,am imbracat-o intr-o pijama mai subtire si nu am acoperit-o cu nimic.I-am mutat patutzul langa mine sa pot ajunge mai usor cu mana la ea...pe parcursul noptii i-a mai scazut...dimineatza cand s-a trezit 38.3.Gata...mergem la doctor.Sunam la Medlife si ne programam la Marcu.Ajungem...stam vo 40 de min.Vine una si ne spune ca Madam Marcu intarzie...nu se stie cat si daca vrem sa ne consulte alta bine...daca nu sa asteptam.ce sa mai asteptam...Ingrid deja murea de somn,se plictisise,ba o luase chiar foamea...ca de 4 zile era in greva.Hai s-o vada cealalta.
Gatul putin rosu(mai degraba de cat a urlat),nu muci,nu tuse,nici o buba pe ea,doar febra,lipsa poftei de mancare si urlete.

Am facut o hemoleucograma ...cica e bine...asta a fost ca sa vada daca e nevoie de antibiotic...da cica nu.Leucocitele erau in limite normale.Pe semne ca e ceva viral.A zis sa mai facem o urocultura...Eh...cu asta a fost mai greu.Abia de dimineata am adunat ceva pipi.

A urmat o noua noapte groaznica...cu plansete la fiecare ora...cu dormit intre noi...ea dezvelita ca murea de cald...noi pe langa ea la fel...da' noi muream de frig.La 6 dimineata 39.2...sa-mi vina rau...

Azi mai constat ca are si gingiile intre dintii din fatza(aia 4 de sus si aia 2 de jos) foarte rosii,inflamate.De la ce frate?Intr-adevar aseara cum se atingea cu boticul de ceva cum incepea sa urle.In concluzie...ec naiba are?Am chinuit-o in fel si chip sa ma uit in gura ei dar in afara de gingiile astea rosii nu vad nimik...nici o afta,nici o ulceratzie...sa zici ca ar fi vo primoifectie herpetica(da de unde s-o ia?...n-a intrat in contact cu nimeni cu herpes),alergie la ceva...la ce?ca n-am facut nici o schimbare...nici de pasta de dinti,nici de mancare...

Nu va spun ca s-a razgaiat de tot...deja n-o mai lasam sa planga ca-si pierde glasul si s-a prins...nu mai face nici un pas fara sa maraie.Sunt cu nervii la pamant.Nu mai stiu cand plange ca o doare ceva...cand plange de rasfatz...nimik nu-i convine...nu vrea sa doarma...nu vrea sa manance...nu vrea nimik.

Acum vad ca are 37.0...sper sa-i treaca o data indiferent ce este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani, CamiM!!
La multi ani, Abibrinza!!

Sa aveti parte de iubire multa-multa, bucurii si sanatate!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an

Mergi la inceput

Vivi, nu stiu daca te pot ajuta - vreau sa-ti spun ca Paul a avut o saptamana in care o zi facea aproape 40, o zi n-avea nimik, inca o zi febra, iar nimik, si in gat un pic de rosu si atat.

Am tratat cu nurofen - de 2 ori, la 40, i-am pus paracetamol in loc de nurofen, la el a mers mai bine - si gata, a trecut dupa o sapt, nimeni nu-mi poate spune ce a fost.
Si in vremea aia era cand apatic, cand agitat - si ne cam trezea noaptea.
Acuma a fost mult mai bine - da' ce sa zic, habar n-avem (cu medicul in frunte) ce a fost.
La noi se chinuie o maselutza (a 5-a) - da' cred ca s-a oprit acuma, poate de aia s-a linistit si Paul.

la bolnavioara si la mamica ei sa aiba putere s-o ingrijeasca.

Am implinit un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Viviuta, aia nu e razgaiala mama, e boala.. se simte rau fata si vrea pe /langa/etc tine. Io zic sa stai cu ea, da-i ce vrea si asteapta, inarmeaza-te cu rabdare.. ma gandesc ca o sa erupa ceva..
Multa sanatate si rabdare

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Referitor la vaccin: i-am facut Alexandrei Priorix. Am inteles ca are aceeasi compozitie cu ROR-ul, insa la noi nu se mai face ROR gratuit, pt ca nu se mai gaseste. Se face gratuit antirujeolicul, insa am preferat sa fac Priorix. Mare bai nu a fost, oricum i-am facut doar vaccinuri cumparate. Am dat pe el 60 ron.
Vivi, aceleasi manifestari a avut Alexanra cand a facut roseola infantum. Dupa 3 zile de febra mare, mare i-a aparut eruptia. Sanatate multa!!!! Verifica daca are mariti ganglionii din spatele urechiuselor. La roseola nu trebuie sa fie mariti. Daca sunt mariti asteapta-te la o boala infectiosa.
Luana, cum s-a adaptat Hora la cresa? Hai vino si povesteste-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Vivi- imi pare rau sa aud ca aveti probleme. Din simptomele prezentate de tine, si din experineta avuta cu Luana de 2 ori pana acum, ar fi bine sa-i faci un control si la urechiuse.
Noi am avut pana acum de 2 ori otita si s-a manifestat, cu febra 37-39,4, lipsa poftei de mancare, indispozitie totala.
Prima data am avut noroc, ca eram in korea. A doua oara s-a intamplat sa fim in Romania. Am plecat la 2 noaptea la urgenta ( eram la mare), unde am dat peste un mare specimen de doamna " doctor". Pe langa faptul ca ne-am certat cu ea juma de ora ca n-am avut " actul copilului", si ca ea s-a saturat sa munceasca degaba,( desi pe usa scria mare ca putem platit consulatatia si acolo), i-a dat si un diagnostic, pe care eu nu-l pot accepta, sau nu-mi suna mie bine " rosu in gat si putin racita". Vesnicul rosu in gat, pe care-l auzeam numai aici pe forum, mi-a fost dat sa-l aud si direct. Si evident, antibiotic.
N-am putut sa-i urmez indicatiile unui om care la intrebarea mea 'posibil sa fi facut insolatie?", mi-a raspuns:, Doamna, numai betivii care dorm pe plaja fac insolatie". Mi-am adus aminte in noaptea aia ca Choy imi spusese la ultimul control ca Luana a ramas cu o otita inactiva si m-am prezentat a doua zi la un ORL-ist. O consulta cu un aparat antic si-mi spune " are o ureche mai rosie decat cealalta". Am crezut ca pica cerul pe mine. O mai intreb inca o data, daca-i posibil sa aibe otita si-mi spune ca nu stie sigur, dar imi recomanda antibiotic preventiv. Macar asta era un antibiotic pentru ureche. Nu stiam ce sa fac, unde sa ma duc. Avea febra destul de mare sa pot pleca spre Bucuresti. Am decis sa-i dau acel antibiotic pana la urma. Peste cateva zile, ne-am intors aici si direct la medic. L-am socat pe Choy, avea intr-adevar otita lichida, intr-un stadiu foarte avansat. Dupa 12 zile de antibiotic si-a revenit.

Daca stii vreo clinica, care are aparat de ureche cu camera e bine sa-i faci un control si aici.

Multa sanatate si sa-i treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

quote:
Originally posted by doroti_5

P.S.u la scrisoarea de mai sus: Virgi sa nu crezi ca n-am observat cit de slaba esti, da nu am zis nica nu ca mii ciuda ca tu esti slaba, da de ciuda ca eu is grasa si frumoasa .

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ

Cu exceptia perioadei de sarcina, cand pot sa spun ca am aratat si eu ca un om normal, rar mi se intampla sa reusesc sa pun juma' de kg pe mine, iar atunci fac un efort mare.
Nu stiu daca-i bine sa fii gras, dar eu as da orice pentru ceva kg in plus. Din pacate, n-am gasit reteta care sa dea rezultate in cazul meu.

foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Virgi, eram destul de subtirica inainte de sarcina, asa ca nu mi-am facut probleme - da' uite ca am ramas cu 10 in plus, ce zici, sa-ti trimit tie vreo 5?? ca zau ca le dau cu drag

La Paul, cand a avut acea sapt de febra, d-na doctor i-a verificat ganglionii - de altfel, si mie mi-a zis cum, si macar asa empiric ma mai uit, sa vad daca-l derajeaza - n-avea nimic, nu a aparut nici eruptie, chiar ca n-am habar ce-o fi fost...

Acuma ma bag si eu aici, macar ca Vivi are pb, da' ma gandesc doar ca se intampla si una ca la Paul, cand n-ai habar ce-a fost...

Am implinit un an

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana.iat

Salutare!
Referitor la vaccin: i-am facut Alexandrei Priorix. Am inteles ca are aceeasi compozitie cu ROR-ul, insa la noi nu se mai face ROR gratuit, pt ca nu se mai gaseste. Se face gratuit antirujeolicul, insa am preferat sa fac Priorix. Mare bai nu a fost, oricum i-am facut doar vaccinuri cumparate. Am dat pe el 60 ron.
....

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

OK!! Deci, o sa luam si noi Priorix! Multumesc

Am implinit un an

Mergi la inceput