Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Vivi imi pare rau de Ingridut ca-i bolnavioara, dar cred ca te sfatuie bine Virgi, eu in astea nu stiu o iota. la Ingridut.
Virgi eu cred ca tu cu sotul meu faceti parte din aceeasi categorie, sincer am incercat tot ce stiam, rotatie de meniu, roatatie de mincare(cica tre sa maninci intii solid s-apoi lichid), am incercat cu mai mult dulce, cu mai mult bere(cite una pe seara), asociat, disociat... of sper ca nu zic prostii, da am incercat carne aparte, apoi cu cartofi, cu fainoase, piinea nu lipseste... si ce crezi? mai mult de 58-60 nu ia draga nici daca il bati, acum imagineaza-ti eu grasa ca un elefant si el slab ca o furnica... vezi peizajul?Sa nu-ti zic ca el si arata de 17 ani si cind il vede lumea cu mine si copilul il compatimesc, ca uite so legat cu o baba si inca si asa de tinar.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Fetelor...va multumesc pentru raspunsuri.
Ingrid pare sa nu mai aiba febra momentan,dar plange mereu si nu vrea sa manance...acum doarme.I-am verificat ganglionii...are in spatele urechii drepte un ganglion marit....cred ca si dureros ca nu prea i-a placut cand il cautam.

Sa vedem cum mai evolueaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Vivi, eu nu te pot ajuta,caci Alec nu a facut febra niciodata. Pacat ca nu ai un medic care sa te sfatuiasca chiar si telefonic... Va dorim multa sanatate, speram sa nu fie nimic grav.
Simona, multumesc pentru raspuns. Cel mai ieftin am gasit trici Driver pe un site unguresc, www.berchet.hu , acolo are pretul de 9990 de forinti, adica 130 de lei, dar s-a terminat vara si numai trece nimeni prin Budapesta, tocmai s-au intors niste prieteni din Europa si trecusera cu masina pe acolo
eu de maine am lucru, niste colaborari pe care nu le pot evita, am chemat-o pe mama, pe bona repezit-o azi sotul si a poftit-o sa se gandeasca bine daca e in stare sa aiba grija de copil; acum cine stie daca o sa mai vina... mama sta doar o saptamana....
nu stiu cand o sa mai si scriu pe aici.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

draga vivi multa sanatate ingridutei si sa speram ca e de la masele si nu altceva. mi-e mila de saracii puisori ca nu stiu sa ne zica ce ii doare, si cateodata credem ca se rasfata cand ei defapt sufera.... si sa dea dumnezeu sa fie bine.

lacri daca nu mai vine vremea buna nu prea mai are rost tricicleta...asa ca asteapta pana la primavara....cine stie, poateti va luati un weekend la budapesta si ii iei si trici la alec. naspa faza cu bona, dar sotul tau are dreptate...cum adica nu stie ce a patit??nu trebuia sa stea cu el? si alex mai are vanatai dar stiu cum le-a obtinut, ca nu sta o clipa si nu tot timpul apus sa-l prind...spor la lucru sa gati iute....

doroti fieta se face tot mai frumoasa....da cu cine seamana, ca mie nu prea mi se pare ca seamana cu nici unul...io zicea cand eram mica ca seaman cu mine ....da pestie aia ce erau???cine i-a prins?

virgi bine ca nu traiesti in romania, eu de mult ori is pe punctul de a suna la OPC(oficiul de protectia consumatorilor), bai, nimic in tara asta nu se poate face simplu si la obiect, pt ca mai tot timpul dai tot de oameni incapabili si nepregatitri dar cu pretenti ca ei stiu totul....nu stiu, poate am eu asa"noroc" de la avocati la medici vanzatori si alte servicii....io mor incet...

fetele va propun o provocare: sa faceti aici o lista cu toate "cuvintele" cale le spun micuti la acesta varsta. mai tarziu isi vor corecta limbajul si noi vom uita minunatele primele cuvinetele...dar ma gandesc ca daca le scriem aici o sa le putem reciti si mai tarziu.... suna asa de frumos din glasciorul lor cuvintele pocite, sau spune numai unele litere...., so acceptati provocarea???

eu am inceput lista si cand e aproape gata o sa o pun(evident cam in fiacare zi mai scoate un cuvintel...dar dupa o luna sa zicem updatam lista....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Doroti, m-am uitat si eu la poze, fiica-ta e LEIT taica-su, numa obrajii sunt de la tine.. asa zic eu la prima vedere... o mai fi ceva, nu bag mana in foc

arleena, ce-ti mai face okiul? sa stii ca fiica-mea spune doar meme, deci nu-mi va fi greu sa notez cuvintele

am intarcat-o... bye bye tzatza, mi-e dor de momentele alea, e sublim, dar ca orice lucru placut, dureaza putin
eu am momente cand simt ca lesin, ma simt fff slabita.. ar trebui sa iau neste vitamine...

papadie, matale ce mai faci?, nu mai zici nimic de macu, numai de la alte topice aflam.. tztztz

revin cu strigatul: INAIOANAAAAAA!.. mai da un semnal..
Carminuta, ce face fetitzu mic?
Amiss zip.. alta mare lipsa... bre, unde ati fugit toate?

No, daca nu dati semn de viata poate aveti trebi, na!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

fetele ce ziceti de asta? vreau sa-mi comand
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82964&whichpage=1

adriana sa sti ca in fiecare dimineata ma inteapa okiul pana apuc sa ma spal pe fata....nu stiu, poate am ramas cu o sensibilitate ca doc zice ca e perfect vindecat....asa ca nu stiu ce sa zic....zi cum ai intarcat-o pe cornelia???saracuta...nu mai are tzitzi.....cuvintle preferate a lui alex:mama titi

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata tuturor!!

Virgi foarte faine pozele din parcul cu dinozauri si Luana scumpa tare!!

Arabela multumesc tare mult!!Esti super draguta!! Asteptam cand ai vreme poze cu Victor Vrajitorul..

Danutu multumesc frumos pentru urari, numai bine si voua!

Doroti multumesc tare mult, asa frumos ai scris.. Merci si pentru incurajari.. sa fiu sincera cred ca asa ceva nu mai exista, stiu ca traficul e ok ( cel putin aici in zona) dar mi-e frica sa nu fac vreo tampenie, sau sa ma pierd la volan.. cu copilul in masina.. cred ca problema asta o rezolv cu un pic de practica.
In alta ordine de idei am vazut pozele cu Gugutza..asa-i de frumusica.. draga de ea..

Vivighe imi pare rau sa aud ca treceti prin momente asa neplacute, tare e greu cand sufera puiutii nu pot decat sa ii urez multa, multa santate lui Ingrid!!

OanaRusu multumesc mult!

Lacra spor la treaba si da de la noi pe nasul julit!!

Arleena mi se pare super ideea ta cu "vocabularul"!! Sper sa reusesc sa ma adun sa scriu si eu ceva din "cuvintele" Sofiei.

Adriana jos palaria in fata ta!! Deci tu spargi gheata la intarcat dintre cele care am mai ramas pe baricade!!

In ceea ce priveste chestiunea cu mooncup.. mie mi se pare cam bleah!! Am cumparat si eu ceva asemanator si mi se pare ca nu prea sunt practice asa ca exact cum le-am luat asa le-am aruncat(asta in primul rand);; ar trebui sa fii mereu acasa si noaptea cum faci?

Cami 5+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Noi suntem mereu la joaca undeva in ultima vreme, mai nou Sofia si-a facut un prieten, un baietel care are vreo 5 ani si asa de fain se joaca amandoi, azi a plimbat-o cu tricicleta..o nebunie.. Sper sa apuc sa descarc ca am facut vreo doua poze.. avea Soficu gura pana la urechi de incantare.
Si ca vine vorba de vocabular la noi cel mai la moda cuvant este "aga"... nu ma intrebati de unde vine dar inseamna deschide sau ajutor..

Cami 5+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare ciresime!

Aseara am vrut sa mai scriu un mesaj si-am adormit cu calculatorul in brate. Sunt intr-o continuua stare de oboseala. Luana a trecut de la 1 l de lapte pe timpul noptii la 2 l. So, din 2 in 2 ore pregatesc cate o sticla de lapte. Nu stiu cum sa rezolv aceasta problema.
De astazi am zis bye bye "pasatului", ca nu mai rezist. Are masele si sus si jos, daca-i e foame trebuie sa manance ce-i dau, daca nu n-are decat sa faca greva foamei, ca nu-i mai pasez nimic. Sotul meu a facut chiar si o gluma spunandu-mi " vezi sa nu treaca la 3 l de lapte"

Spun si eu cu intarziere La Multi Ani! Cami, safii fericita alaturi de cei dragi tie, sa ai o sarcina usoara si un bb mic sanatos si frumos.

OanaRusu- da, da, poti sa le trimiti pe toate 10. Am suficient loc pentru ele.
Eu n-am avut norocul sa pastrez nici macar 1 kg din cele 25 luate in sarcina. In 2 luni s-au dus toate.

Arleena - nu stiu sigur din ce erau facuti dinosaurii. Unii erau moi si imitau pielea, altii erau dintr-un plastic dur. Pot sa-ti spun ca aratau cat se poate de naturali, mai ales cei care se miscau, se inroseau, si nu-ti mai spun ce zgomot scoteau. Mie persoanl mi-a fost putin frica, insa Luana radea si sarea in sus de bucurie si le spunea continuu 'Turtle".

Da, despre sistemul sanitar din romania, mi-e tare greu sa vorbesc. Din nefericire pe langa lipsa totala de " dotari", te lovesti si de medici, care vorbesc de sus, care-si permit sa faca comentarii josnice. Cred eu ca se bazeaza pe ideea, " oricum n-ai unde sa te duci", Chiar daca sunt buni profesionisti, te fac sa n-ai incredere in ei. Asigurarea mea medicala, este valabila si-n romania, cu conditia ca spitalul sa-mi eliberere chitanta si sa-mi scrie diagnosticul in limba engleza. Cum puteam eu sa cer asa ceva acelei femei, care nu stia sa vorbeasca civilizat in romaneste. Ca de fapt, pe ea n-o interesa sa dau eu banii spitalului, ci-o interesa cat ii pun in buzunarul ei.
Eu personal, renuntasem sa mai caut un medic, cautam un cabinet cu aparatura, si n-am gasit.

Buna ideea ta cu listuta de cuvinte. Eu deja incep sa am o problema cu Luana. A inceput bine, imi spunea zilnic cuvinte noi, majoritatea in engleza, insa de cateva zile, imi zice si-n franceza, si-n koreana, si-n rusa, depinde cu cine se joaca in ziua respectiva. Imita pe toata lumea, daca ii place cum suna un cuvant, il repeta si ea. Eu fiind mai toata ziua plecata, vorbesc numai in engleza,si apropo de asta sa va povestesc ceva dragut. Ieri, in parc, Luana cu 2 frantuzoaice, una de 4 ani si una de 1,5 ani. Toate trei se invarteau intr-un glob, mama uneia le intreaba, unde vor sa aterizeze. Mimi, cea de 4 ani, spune la Paris si totodata ii spune mamei sa nu uite s-o opreasca si pe Claudia in tare unde traiesc englezii. M-a lasat fara cuvinte.

Gata, fug ca s-a trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Doroti, pupam Guguta frumusica. Cand am vazut pestii aia mi-a lasat gura apa dupa o saramura de crap cu mamaliga. Of, asa e cu fetitele, seamana cu tatii...asta e... si mie imi spune lumea ca aportul meu a fost sa o port in burta, in rest... A, m-am distrat tare ieri cand am citit chestia cu furnica si elefantul, ai fost mortala.
Lista de cuvinte la noi e restransa deocamdata. Se rezuma doar la : mama, tata, apa, papa, caca si 'coco' care inseamna ca a cazut ceva jos, aruncat de ea, bineinteles.

Mergi la inceput