Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)
Raspunsuri - Pagina 28
Lala_D spune:
BB eu sunt patita rau la capitolul asta .La Bogdan am pus 27 de kg de la 54 la 81 kg ...si tot asa bummm-ul a fost dupa 4 luni pana la 9 luni .
Sunt realmente ingrozita sa nu o iau razna din nou
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
bb_yasmi spune:
lala, daca e sa pui n-ai ce face!! pui si daca bei doar apa....ceea ce nu e recomandat...
ellis, eu astept sa paar sotzu' mergem al cumparaturi un pic si apoi vreau un cheesburger.....ca mi-a facut pofta Dany26!!!!! asa ca nu esti sungura!!!
fetelor eu sunt "disperata" dupa dulce...ma culc mancand dulce ma trezesc mancand dulce, apoi trec la mancare!!! oare e in regula?? nu dauneaza la bebe atata dulce??? radeam cu sotzu' azi dimi ca o sa ma cert cu Yasmi pe dulciuri.,...
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
ellis spune:
BB, poate ai glicemia mai mica si asa se explica; am patit-o si eu in ultimul timp...si sotul.
Ellis28+
dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
ellis, eu astept sa paar sotzu' mergem al cumparaturi un pic si apoi vreau un cheesburger.....ca mi-a facut pofta Dany26!!!!! asa ca nu esti sungura!!!
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
sorry
28+ ANDREI
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by anacami
Crisstiana, am inteles ca mierea nu se rec. la bebelusi pt. ca ar putea avea nu stiu ce bacterii care provoaca botulism sau o infectie in organism; cred ca aceelasi lucru este valabil pt. oricine, dar depinde de imunitatea fiecaruia sa treaca peste...Pentru evitarea oricarui risc se recomanada folosirea mierii produse de "surse sigure", verificate- si nu de oriunde/de la orice producator
Ref. la col, unii ecografisti il pot masura pe unele ecografe direct prin eco abdominala (asa mi l-a masurat dr. Pop, dr. Iosup); dr. meu ginecolog mi-a facut eco abdominala pt. morfologia fetala, apoi la sfarsit- a schimbat sonda abdominala cu cea vaginala si masurat vaginal colul
Stiati ca IRurile nu pot fi masurate de orice ecograf, ci doar de cele mai performante, care au posibilitatea sa faca si Doppler? de aceea multi ecografisti nu au posibilitatea sa le masoare, nu neaparat ca nu le considera importante nici dupa o anumita varsta...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
Anacami, mersi mult de raspuns.
Din pacate mierea am cumparat-o din supermarket(Lidl, e nemteasca), dar totusi nu o pot considera sursa sigura.Asa ca mai bine renunt la ea si nu mai indulcesc ceaiul deloc. Cred ca e mai sanatos doar cu lamaie.Numai sa-l pot bea.
Cat despre col, mi-era mie teama ca ma ''cauta si pe jos'', dar asta e. Daca vreau informatii, trebuie sa-i las sa-si faca treaba si medicii astia, desi e neplacut.
Crisstiana 25+
bb_yasmi spune:
cristiana, eu manac miere de la tarani, aia mi se pare cea mai naturala!!! si branza la fel.
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
Vasari spune:
Da, Cami, o saltea are intre 7 si 16 kg!! Sper sa reziste patutul. :))
De fapt ma gandesc ca-i ofera stabilitate, nu? :)
Multumesc mult si pt cearceaful impermeabil! Cred ca o sa comand cateva de pe-acum, vad ca dureaza o luna sa ti le aduca. Desi acum vad ca au latimea prea mica - 65 cm, iar salteaua are vreo 70.
bb, la odiseea de sept-oct s-a discutat mult intr-un capitol anterior despre nasterea naturala. Mi-au placut foarte mult, in sensul ca mi s-au parut interesante si justificate, parerile unei fete din elvetia parca (se poate sa fi fost Piciulika). Eu cred ca sunt niste argumente extrem de convingatoare pt nasterea naturala! Am rascolit ultimele 4-5 capitole, dar nu am gasit, voiam sa pun linkul aici.
32+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ellis
BB, poate ai glicemia mai mica si asa se explica; am patit-o si eu in ultimul timp...si sotul.
Ellis28+
doar ca pe mine ma tine de cateva saptamani bune....
scuza-mi ignoranta dar glicemia e tot aia cu glucoza???
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
anacami spune:
Crisstiana, ti-a dat cineva o explicatie in engleza (nu mai caut acum in urma..), in care se spunea ca stomacul mamei neutralizeaza aceste bacterii si nu ar fi nici un pericol pt. bebe; probabil ca stoomacelul bebelusilor nu trebuie sa ia contact direct cu el, nefiind inca complet maturizat- capabil sa convetuiasca chiar si cu bacteriile bune. Cred ca cele din magazine ar trebui sa fie sigure, cele produse in fabrici fiind verificate si ras-verificate sa conrespunda anumitor standarde, pastrate in conditii de igiena ok
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
ellis spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
cristiana, eu manac miere de la tarani, aia mi se pare cea mai naturala!!! si branza la fel.
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
VEZI CA BRANZA NU O FAC DIN LAPTE FIERT! E PERICULOS PT LISTERIA!
Ellis28+