Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vasari, dar de ce sa o schimbi? salteaua...

31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Vasari (ultimul mesaj la aceasta tema...), daca peste saltea poti pune un cearsaf impermeabil si nu mai ai nicio problema :
http://www.cesco.ro/index.php?cPath=82_171

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Ramonella si ellis mersi mult ca mi-ati povestit ce credeti si voi... ...OK deci se pare ca de acum incolo pna la intalnirea cu minunatzii si mult asteptatii bebei....toate vom fi..."calugaritze" la capitolul

28+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Eu sunt o balena de felul meu, mai stau si acasa de 2 luni si mi se pare ca m-am ingrasat si mai tare, nu stiu cate kg ca nu m-am cantarit nici inainte de sarcina; insa am avut surpriza in we, cand m-au vazut parintii(care nu ma mai vazusera de 1luna jumate) sa-mi spuna ca se asteptau la mai mult, ca am mai pus numai pe burta..asa ca ma imbarbatez cu asta ca nu le-ar fi fost jena sa-mi spuna ca sunt cat palatul telefoanelor; oricum eu vad ca am pus destul si pe picioare, solduri, dar am speranta ca fata mea va fi activa si dupa nastere si asa va slabi si ma-sa.

Eu nu pot dormi noaptea pt ca fata se misca f mult si am impresia ca o deranjeaza pozitia mea si atunci ma foiesc si eu; si merg si des la baie, ca beau apa toata noaptea...sa inteleg ca nu-s singura!?

Ellis28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

danny, stai linistita ca nu-i faci rau bebeului daca .
si noi o comitem si eu tocmai am trecut in saptamana 32. am prietene care au facut lucrul asta si inainte cu o saptamana de nastere. chiar aici pe forum am auzit o mamica povestind ca ajunsese in saptamana 41 si facea zilnic doar-doar or apuca-o contractiile.

Mergi la inceput

DANY, ai grija cu "calugaritzele" ca s-ar putea sa nu fie prea incantat sotul, ca eu stiam ca gazele cu acest nume isi omoara partenerii dupa partida de....

Ellis28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Mai eu nu ma mai joc , zau ...intr-o saptamana am pus pe mine 1 kg , am ajuns la minunata performanta de plus 7 ...si sunt de abia in saptamana 23
Si nu mananc ca sparta, din contra, mananc mai putin ca inainte de sarcina si atunci nu puneam un gram ( am avut 54 de kg in ultimii 6 ani ).

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

lala, asta nu-i nimik, eu am avut zile in care puneam ziua si kg....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

DANY, ai grija cu "calugaritzele" ca s-ar putea sa nu fie prea incantat sotul, ca eu stiam ca gazele cu acest nume isi omoara partenerii dupa partida de....

Ellis28+

Ce haioasa ai fost

28+ ANDREI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cataro

danny, stai linistita ca nu-i faci rau bebeului daca .
si noi o comitem si eu tocmai am trecut in saptamana 32. am prietene care au facut lucrul asta si inainte cu o saptamana de nastere. chiar aici pe forum am auzit o mamica povestind ca ajunsese in saptamana 41 si facea zilnic doar-doar or apuca-o contractiile.

Mersi de informatie

28+ ANDREI

Mergi la inceput

...vorbind de kg, eu tocmai mi-am comandat o pizza...abia astept

Ellis28+

Mergi la inceput