Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Dany,super-tare!!!

Vasari, am gasit la BabyComfort salteua cu fibra din nuca de cocos:
http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=170
Pare interesanta! ar fi bine daca am gasi impresii de la mamici care le-au folosit (eu am avut la Sebastian obisnuita, din burete). Din cate am mai citit, cea din iarba se deformeaza groaznic....

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Cami, saltele trebuie luate 2 sau doar una? Pentru cazul in care trebuie schimbata. Scuze pt intrebarile aiurea, dar sunt pe dinafara ca capitolul asta.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu mi-am cump camasa de la cora, din cj, la raionul cu pijamale.
cu sexu'..si noi am renuntat.mi-e teama sa nu cumva sa-l apuce sa iasa mai repede. eu vreau sa stea acolo pana la sapt 40..stiti voi..din cauza de casa.

31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Sincer, de saltea de iarba nici nu auzisem! Mie mi se parea o gluma si cocosul (oricum, tot pe babyconfort gasisem - eu de-acolo vreau sa iau si patutul). O sa incerc sa aflu pareri de la prietenele mele si postez aici.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata am citit!! foarte interesant!!! parca mi-a mai dat curaj pt nasterea naturala!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

Vasari, eu am avut una singura; oricum schimbi si speli doar cearsaful/husa de pe ea, iar bebe nu o uda ca ii pui scutec absorbant.

Exista umplute cu iarba de mare, cu iarba de deal,etc,etc...

Mie se pare mie sau la salteaua din cocos, la care am dat link, scrie ca are 10 kg!! mi se pare f. mult !!!

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by dany26

Am si eu o intrebare despre... ...cele care stiti ca bb e in pozitie craniana....oare mai e ok,"safe" sa facem...???Pt ca eu si sotzul....de vreo 3 sapt de cand am aflat ca e in pozitia asata....ne-a fost tare frica ....dar aseara....am comis-o

28+ ANDREI

si noi am facut duminica si luni am fost la dr, fata era in poz craniana, colul lung 4 cm, deci nu s-a intamplat nimic, iar mie dr nu mi-a zis ceva legat de asta ca eu tot am intrebat"vreo interdictie, ceva?", dar el imi spunea nu efort, oboseala, stress...si drept sa spun nu fac niciun efort daca ; doar ca folosim protectie, ca sa nu am contractii, stiu sigur ca sperma produce contractii;

Ellis28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mi-am gatat lucrul si plec acasa.
Anca inca nu am intrat,ca ma simt bine,si cum sunt la noi la firma,la 12 plec si nu ma obosesc cu lucrul.In plus aici mai stau de povesti cu lumea.Mai stau cat pot la servici,ca nu ma omor cu lucrul.
Dany noi la capitolul sex stam ff prost.Parca nu mai e la fel de cand am ramas.A comis-o si noi acum cateva saptamani(nu mai stiu cate)dar a fost tare ciudat.Parca aveam o pasarica de 10 ani,si la lungime si la latime.Nici nu intra toata.Sunt virgina din nou!!!!!Am noroc ca nici sotul nu insista pe tema asta.Parca ii e cumva,cu bebelina acolo.Nici dorinta nu mai exista.E suficient sa ne pupam si sa ne luam in brate.Si sa o mangaiem pe Bea.Asta este,avem vreme dupa...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel31+ Beatrice Alessia
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

iar pt. cine vrea mobila, uitati aici :
http://www.cesco.ro/index.php?cPath=78

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Mai eu nu ma mai joc , zau ...intr-o saptamana am pus pe mine 1 kg , am ajuns la minunata performanta de plus 7 ...si sunt de abia in saptamana 23
Si nu mananc ca sparta, din contra, mananc mai putin ca inainte de sarcina si atunci nu puneam un gram ( am avut 54 de kg in ultimii 6 ani ).

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput