Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

glicemie sau glucoza serica, eu am acum 74, de obicei aveam cam 80-84;

Ellis28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by ellis

quote:
Originally posted by bb_yasmi

cristiana, eu manac miere de la tarani, aia mi se pare cea mai naturala!!! si branza la fel.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

VEZI CA BRANZA NU O FAC DIN LAPTE FIERT! E PERICULOS PT LISTERIA!

Ellis28+

ellis pana acuma numai branza dinasta am mancat iar analizele au iesit bune!! tu crezi ca bunicile noastre de la tara mancau doar branza in vid??? mancau sanatos de la tara si faceau copii sanatosi.

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor,salteaua mea e din fibra de cocos.Are pe deasupra o husa din bumbac cred,care se poate spala.A fost 3 milioane.Am comandat-o de la baby design,odata cu patutul.Mie mi se pare buna.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel31+ Beatrice Alessia
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:

glicemie sau glucoza serica, eu am acum 74, de obicei aveam cam 80-84;

Ellis28+

la mine le rezultatul analizelor scrie GLUCOZA (chimie uscata) rezultat 73 si interval de referinta 65 -110. cred ca asta e nu??

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

quote:

lungimea colului se masoara ecografic cel mai bine, atat prin eco abdominala, cat si vaginala - la sarcinile mici; consistenta colului se poate verifica prin tuseu; mierea e permisa in sarcina, e chiar recomandat pt garvide cea cu germeni de grau - e buna si in digestie si ca energizant..

Ellis28+
[/quote]

Mersi de raspuns Ellis.Deci nu cred ca scap fara eco vaginala sau tuseu daca vreau sa aflu detalii despre colul meu. Cat despre miere, nu stiu ce sa cred, dar totusi daca nu e din surse sigure cum spunea Anacami, parca nu ma mai incumet sa o folosesc. O sa treaca raceala asta cumva si fara miere. Bag lamaie multa si lichide si sper sa treaca.

Crisstiana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ramonella, cat de grea este salteaua? Sau cum ti se pare tie.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

sa nu mai aud de listeria..eu dupa rasanalize la cantacuzino, de cd am venit in cj am refuzat sa mai fac...:)
cataro, mama..ai dreptate tu..dar daca nu eram cu stresu asta ca nu mi-i gata casa..mai merea..dar asa..nu pot risca..pricepi mataluta?
asa ca fetele..care mai puteti si vor si dansii..dati-i bataie cu .
cristiana, mama,asta e tre s a induram d e toate..ia du=te si la epilat total si sa vezi cum te obisnuiesti sa se uite tata lumea in tau..si mie mi-era oarecum la inceput, dar asta este..iar dr ginecologi, chiar ca sunt super obisnuiti...

31+ piticul Stefanut
AMR 9 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

quote:
Originally posted by creem

Neata, burtici!

Am gasit la un alt subiect despre miere in sarcina:

A pregnant mom can safely eat honey. Her digestive tract is acidic, and will prevent a botulinum spore from growing -- no toxin will be produced. There is no danger to the fetus from the mom-to-be eating honey or honey-containing foods.

Normally, swallowing spores is not a problem for healthy adults or older children. The spores usually remain spores. The bacteria do not grow well in mature intestines teeming with beneficial bacteria. Pregnant women, other adults, and older children are routinely exposed to spores without being affected.

It's perfectly safe for a pregnant woman to eat honey, though it should not be fed to children under age 1 because it may contain the deadly bacterium Chlostridium botulinum.

Eu am mancat miere multa cu ceai, iar pentru tuse medicul mi-a recomandat sirop de patlagina...pentru mine a fost bun.

Deci, pana la urma e ok mierea in sarcina? Atunci stiti ce? Aleg calea de mijloc, o sa o folosesc dar cu prudenta.Cred ca asa e cel mai bine.
Siropul de patlagina l-ai luat de la Plafar sau de la farmacie?

Crisstiana 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare burtici!

M-am intors de la servici unde mi-am facut o mie de nervi, m-am certat cu contabilul, care e un simplu contabil si nu expert in resurse umane si care desi a recunoscut asta si ca se intereseaza, mi-a vb f urat ca ei nu tb sa respecte Contractul colectiv de munca la nivel national (desi este stipulat in contractul meu individual de munca) si sa imi dea compensarea dintre indemnizatia de materniatate si sal meu de baza si probabil nici sal bonus la nastere dupa el, ca de asta nu am mai apucat sa ii spun.......... Acuma astept sa se intereseze si el si caut si eu legi sa ii dau cu ele in cap. Nu e vb de sume mari dar sunt drepturile mele la care tin.
Ma rog, tb sa ma calmez ca nu are sens sa ma stresez prea tare cu asta.

Cami vroiam sa te intreb dc stii pe cineva care a cumparat de la Cesco si dc a avut ceva pb cu patuturile. Eu m-am uitat la ei pe site si chiar imi plac si mi se par bune, dar vroiam sa le vad asamblate, iar ei nu au showroom, asa ca dc vreau sa vad ma duc la ei la depozit si imi arata pachetele, eventual imi desfac sa vad eu finisaje si alte cele, dar tot nu le vad asamblate.....
Pana una alta, maine mergem la Loris Baby's Land sa vedem ce gasim acolo, atat patutz cat si carutz, am vazut ca au de la Graco.

Mai fetele, nu mai vb atata de kg-e......eu deja bat spre 15 kg in plus la 32 de sapt, si tot imi fac sperante sa nu depasesc 18-20 pana la sfarsit, dar asta e......eu si dc mor de foame si tot ma ingras, cu aer probabil.......... De aceea aseara la intalnire mi-am facut de cap si rezultatul = 700gr dimineata in plus fata de ieri.

Anca 32+ Elena

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..acum am ajuns si noi ..tot pe fuga....suntem ok...ca sa o citam pe doamna dr "SARCINA, MAMICA SI BEBE exceptionali de perfecti"...COLISOR FRUMOS"....mi-a luat o tona de sange..pt o gramada de analize ..ma doare capul....ne-a cantarit, masurat, pipait, tuseu, tot tacamul...ne vedem saptamana viitoare sa ne citeasca analizele si apoi la 37 de saptamani(tot peste o luna)..ca sa ne intalnim si cu medicul anestezist sa discutam despre epidurala...pt NASTERE 100% NATURALA!!....bebe e perfect..nici gras nici slab...este eaxct asa cum trebuie, foarte zburdalnic si cu capusorul situat unde trebe"...asa ca avem voie la munte..chiar ne-a rugat sa mergem la aer..dar sa o las si eu mai moale cu agitatia si alergatura dar daca nu se poate asta e..mi-a spus ca oricum am ceva la cap...
va pup..fugim la gimnastica si masaj si apoi venim repede sa facem bagajele...poate am si eu noroc de ceva ..mai ales ca maine e ziua lui mami de nume asa...desi parca vad iar un refuz.....pei pana la urma la 42 de saptamani tot colisor frumos o sa am daca nu mai prestam si noi cate ceva

ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput