Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)
Raspunsuri - Pagina 27

anacami spune:
anacami spune:
 Vasari (ultimul mesaj la aceasta tema...), daca peste saltea poti pune un cearsaf impermeabil si nu mai ai nicio problema  :
:
http://www.cesco.ro/index.php?cPath=82_171
Camelia, Sebastian   si   Stefania
 si   Stefania 
lista necesar bb

dany26 spune:
dany26 spune:
 Ramonella si ellis mersi mult ca mi-ati povestit ce credeti si voi... ... OK deci se pare ca de acum incolo pna la intalnirea cu minunatzii si mult asteptatii bebei....toate vom fi..."calugaritze"
OK deci se pare ca de acum incolo pna la intalnirea cu minunatzii si mult asteptatii bebei....toate vom fi..."calugaritze"  la capitolul
la capitolul 
 28+
 28+  ANDREI
ANDREI

ellis spune:
ellis spune:
 Eu sunt o balena de felul meu, mai stau si acasa de 2 luni si mi se pare ca m-am ingrasat si mai tare, nu stiu cate  kg ca nu m-am cantarit nici inainte de sarcina; insa am avut surpriza in we, cand m-au vazut parintii(care nu ma mai vazusera de 1luna jumate) sa-mi spuna ca se asteptau la mai mult, ca am mai pus numai pe burta..asa ca ma imbarbatez cu asta ca nu le-ar fi fost jena sa-mi spuna ca sunt cat palatul telefoanelor; oricum eu vad ca am pus destul si pe picioare, solduri, dar am speranta ca fata mea va fi activa si dupa nastere si asa va slabi si ma-sa.
Eu nu pot dormi noaptea pt ca fata se misca f mult si am impresia ca o deranjeaza pozitia mea si atunci ma foiesc si eu; si merg si des la baie, ca beau apa toata noaptea...sa inteleg ca nu-s singura!?
Ellis 28+
28+

cataro spune:
cataro spune:
 danny, stai linistita ca nu-i faci rau bebeului daca  .
 .
si noi o comitem si eu tocmai am trecut in saptamana 32. am prietene care au facut lucrul asta si inainte cu o saptamana de nastere. chiar aici pe forum am auzit o mamica povestind ca ajunsese in saptamana 41 si facea  zilnic doar-doar or apuca-o contractiile.
 zilnic doar-doar or apuca-o contractiile.

ellis spune:
ellis spune:
 DANY, ai grija cu "calugaritzele" ca s-ar putea sa nu fie prea incantat sotul, ca eu stiam ca gazele cu acest nume isi omoara partenerii dupa partida de....
Ellis 28+
28+

bb_yasmi spune:
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Mai eu nu ma mai joc , zau ...intr-o saptamana am pus pe mine 1 kg, am ajuns la minunata performanta de plus 7
...si sunt de abia in saptamana 23
Si nu mananc ca sparta, din contra, mananc mai putin ca inainte de sarcina si atunci nu puneam un gram ( am avut 54 de kg in ultimii 6 ani ).
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2)
lala, asta nu-i nimik, eu am avut zile in care puneam ziua si kg....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
 31+  de bubulina
31+  de bubulina  IASMINA ALYSSA
 IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
 AMR maxim 9 sapt!!!!
AMR maxim 9 sapt!!!!

dany26 spune:
dany26 spune:
quote:
Originally posted by ellis
DANY, ai grija cu "calugaritzele" ca s-ar putea sa nu fie prea incantat sotul, ca eu stiam ca gazele cu acest nume isi omoara partenerii dupa partida de....
Ellis28+
Ce haioasa ai fost

28+
 28+  ANDREI
ANDREI

dany26 spune:
dany26 spune:
quote:
Originally posted by cataro
danny, stai linistita ca nu-i faci rau bebeului daca.
si noi o comitem si eu tocmai am trecut in saptamana 32. am prietene care au facut lucrul asta si inainte cu o saptamana de nastere. chiar aici pe forum am auzit o mamica povestind ca ajunsese in saptamana 41 si faceazilnic doar-doar or apuca-o contractiile.
Mersi de informatie

28+
 28+  ANDREI
ANDREI