Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)
Raspunsuri - Pagina 23
RAMONELLA spune:
Multam fetelor!!!
Acuma m-am pus pe mancat.E ora 11 si eu deja am mancat 2 felii cu unt si cu gem si 2 hot dogi.Si parca nu m-am saturat.Imi spal mai incolo niste strugurei.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel31+ Beatrice Alessia
AMR 9 SAPTAMANI
pussi spune:
mai.. mai .. eu ce sa zic atunci... eu imi doresc sa fie sanatoase tun, sa nasc pe la 37 de sapt. si sa aiba vreo.. 2.5 kg. bucata e bine?
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
dany26 spune:
Fetelor eu am poftit rau la un cheesburger de la MCdonald....si am si papat azi....oare ii face rau lui bb????E al 2-lea de cand sunt gravida...
28+ ANDREI
ellis spune:
quote:
Originally posted by dany26
Fetelor eu am poftit rau la un cheesburger de la MCdonald....si am si papat azi....oare ii face rau lui bb????E al 2-lea de cand sunt gravida...
28+ ANDREI
nu-i face rau, numa bine...stai mai linistita
Ellis28+
ancadragoman spune:
Pussi este f bine ,eu am o prietena care a nascut la 36 de saptamani gemeni 3,300 si 3,600
Dany nu face mama rau
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
pussi spune:
dany stai linistita ... asa putin in sarcina nu strica!
Eu dupa ET trebuia sa stau pe orizontala .. eram in masina in Szeged.. si-mi era foame, tati merge si ne cumpara mancare de Mc' si ne aduce la masina.. manac cu toate remuscarile aferente.. ca am 2 embrioni pe care nu-i hranesc sanatos! Si vreau sa va spun ca as putea manca carofi pai cu maioneza de la Mc' in prostie... asa ca prima papa data de mine le-a placuT!
BURTICA ROZ
ellis spune:
quote:
Originally posted by pussi
dany stai linistita ... asa putin in sarcina nu strica!
Eu dupa ET trebuia sa stau pe orizontala .. eram in masina in Szeged.. si-mi era foame, tati merge si ne cumpara mancare de Mc' si ne aduce la masina.. manac cu toate remuscarile aferente.. ca am 2 embrioni pe care nu-i hranesc sanatos! Si vreau sa va spun ca as putea manca carofi pai cu maioneza de la Mc' in prostie... asa ca prima papa data de mine le-a placuT!
BURTICA ROZ
mie de la mc imi plac cartofii wedges cu maioneza cel mai mult, tare mi-e ca traversez strada si merg sa-mi iau, ca tortul Erikai nu stiu de unde l-a luat...
Ellis28+
mihuta spune:
Frumoase poze, frumoase burtici...Daca n-aveam sotul paranoic ma suiam si eu in masina si veneam la voi dar se tine ca scaiul de mine sa nu conduc pe distante lungi (ca stam in buzau).... Desi daca stau sa ma gandesc aseara era la fotbal, deci puteam s-o sterg. Ba nu, ca luase cheile de la ambele masini la el....Cred ca e vorba de o conspiratie !
Sper macar sa stabilim o data si o ora unde sa ne vedem la targ - desi mare lucru nu prea mai am de luat, doar patut, saltea si cosmeticale....
29s + Sophia
dany2007 spune:
Dany stai linistita ca si eu am papat aripoiare picante de la MC...
Acum sunt in bucartarie fac papa bunnn ardei umplut cu multa carnita pt asa ne place
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica