Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

dany2007,sa sti ca sotul a crezut ca am luat-o razna aseara,dupa ce ca am mancat desert la restaurant am dat tabara si pe tort calumea ,eu care ziceam ca nu mai mananc dulciuri ,dupa care a zis ,daca Angelina iti cere ,sa nu cumva sa nu-i dai,asa ca am papat linistita,succes sa gasesti si tu tortulet si distractie placuta la tara,poate tine vremea cu tine!!

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pai vreau sa fie de vreo 3 kile si ceva.Doctorul a zis ca e normal agreutatea pentru aceasta varsta,dar cand vad la voi ca au vreo 2 kile...Ei dar si eu sunt tare micuta,asa ca nu are cum sa iasa un bebeloi mare.Dar am si o vecina care a nascut la 34 de saptamani si a avut bebeloiul 2600.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel31+ Beatrice Alessia
AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

in 9 sapt o sa ia sigur peste 3 kg,ai sa vezi succes si multa sanatate si sa-i dai papica si tot cepofteste,ca sa se faca grasunica,fetele aseara cand mi-au vazut burtica au spus ca o sa fac o grasuna peste 4 kg,asa imi doresc si eu daca tot am pus atatea kg pe mine si o sa mai pun,nu asta-i problema dar macr sa se duca si la lea,sa nu am doar lichid,am sa vad miercuri la eco cat are pana acum,ca azi se fac 2 luni decand nu am mai vazut-o la eco,deci va dati seama cat de mult ne e dor de ea,abia asteptam,sa speram ca reusim sa-i facem si poze !!

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by crisstiana

buna seara burtici!
Cine ma lamureste si pe mine cu o problema?
Am programare la eco saptamana viitoare, la privat si vreau sa intreb cat mai multe, ca daca dau niste bani, sa stiu pe ce ii dau.
Vroiam sa intreb de lungimea colului uterin.Am 26 de saptamani si niciodata pana acum nu mi s-a spus nimic despre colul meu. De fapt, mereu mi se zice ca totul e ok, dar nu-mi dau detalii. Of, ce ma enerveaza partea asta.
As vrea sa stiu cum se determina lungimea colului? Se vede la ecografie sau prin tuseu vaginal?

Imi trimite si mie cineva parola de la mailul comun ca sa vad si eu pozele de la mult asteptata intalnire?

Era sa uit. BB_Yasmi, cu ce ti-a trecut raceala? Adina, mai esti inca racita? Tu ce iei ca sa-ti treaca? Mierea de albine e interzisa in sarcina? Citisem pe un amabalaj ca e interzisa copiilor sub un an, sper ca nu si pt gravide. Voi ce stiti?

Felicitari pentru rezultatele de la eco, BB_Yasmi si Vasari.

Crisstiana 25+

lungimea colului se masoara ecografic cel mai bine, atat prin eco abdominala, cat si vaginala - la sarcinile mici; consistenta colului se poate verifica prin tuseu; mierea e permisa in sarcina, e chiar recomandat pt garvide cea cu germeni de grau - e buna si in digestie si ca energizant..

Ellis28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

si noi pe aici buna dimineata!
dany mersi ca m-ai lamurit care si cum!
iuliana am fete multe asa ca trebuie sa le pregatesc terenul.. sa aiba de unde alege!
erika spor la schimbat pantalonasi!
adina si eu stiu ca se lasa sanul liber, fara sutie, indicat si fara tricou!
ramonela felicitari pt. BBlina!
roxxy ce carti ai mai citit??

Noi azi aveam program de shopping ... dar n-am chef, e frig.. o atmosfera bacoviana

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata, burtici!

Am gasit la un alt subiect despre miere in sarcina:

A pregnant mom can safely eat honey. Her digestive tract is acidic, and will prevent a botulinum spore from growing -- no toxin will be produced. There is no danger to the fetus from the mom-to-be eating honey or honey-containing foods.

Normally, swallowing spores is not a problem for healthy adults or older children. The spores usually remain spores. The bacteria do not grow well in mature intestines teeming with beneficial bacteria. Pregnant women, other adults, and older children are routinely exposed to spores without being affected.

It's perfectly safe for a pregnant woman to eat honey, though it should not be fed to children under age 1 because it may contain the deadly bacterium Chlostridium botulinum.

Eu am mancat miere multa cu ceai, iar pentru tuse medicul mi-a recomandat sirop de patlagina...pentru mine a fost bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

RAMO, felicitari pt bebelusa, sa fii tu linistita si sa papi bun ca va creste ea; si daca e mai slabuta, ce, poate vrea sa fie fotomodel...

IULIANA, primim, primim petitori; distractie placuta la Tusnad si sa papi si pt noi la restaurantul de pe lac...

Ellis28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramo felicitari si tie ptr printesa

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

anacami si alfa anca felicitari pt inaintarea cu bine, cu inca o sapt, mai apropae de intalnirea cu bb!!!!!

Fetelor de la intalnirea de aseara ,da frumoasa burtici aveti...si maricele...Pozele sunt f frumoase!!!
Of daca eu am burta prea mica...

BByasmi felicitari pt bb garsunica...de acum o sa fiu si mai atenta se mananci...ca vreau si eu bb asa mai grasun...ca sa nu imi fac griji prea multe dupa nastere..

Erika...hmmm zi-mi si mie te rog de la ce cofetarie ai cumparat tortul ca arata f f bineeeeiar combinatia cioco cu visine e cea mai tare

28+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Ramo felicitari pt vestile bune...cel mai important este ca e sanatoasa!!!!!!!!!!!Eu asata imi doresc cel mai mult si sa aiba macar 3kg-3,300...

28+ ANDREI

Mergi la inceput