Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)
Raspunsuri - Pagina 21
alfa_anca spune:
AAAA, FELICITARI! fetelor care si-au vazut ieri bebeii, sa creasca mari in continuare.
Ramo, stai linistita ca eu nu cred ca Bea e micutza, dc dr a zis ca e totul in ordine nu ai de ce sa iti faci griji, nu toti copiii ies de 4 kg-e.
Si eu abia astept sa merg sapt viitoare la dr, miercuri am control la dr meu si joi am o programare la Dr Pop facuta de acum 3 luni si la care nu vreau sa renunt, chiar dc vor fi 2 ecografii in 2 zile. Vreau sa mai fac o eco morfologica, sa fiu eu impacata ca chiar am facut tot ce se putea.
Anca 32+ Elena
poze
dany2007 spune:
Neata' . Am facut si noi ochisori... nu am dormit mai delociar carceii ne-au dat de cap azi de dimineta.
alfa_anca & anacami - felicitari pt bubuline .
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
iuli-ana spune:
Chiar asa...ce burtici frumoase!!!
Fetelor,la urmatoarea intalnire voi veni si eu,cel putin asa intentionez!!!
Ana, 24+
loub_erika spune:
buna dimineata gagici,cum ati dormit!? Eu foarte bine,nu am mai visat despre torturi,ca imi facusem pofta deja,din pacate acum v-am facut si voua pofta cu poza,dar daca vreti va trimit la fiecare cate o feliuta ,va trimit !
Am vazut ca v-au placut pozele,ne bucuram...,sa stiti ca in pozele unde suntem fiecare singura,am scris si cine e,ca sa stiti si voi cine e in poza,dar cred ca ati vazut pana la urma !
Taticul a gasit pe umeras cele doua pijamalute achizitionate ieri,cand am ajuns acasa de la intalnire,era cu ele in brate ,mai avea un pic si dormea si cu ele in brate,e asa de ne-rabdator,amandoi suntem,azi mergem sa vedem un film la mall in Vitan,ca vreau sa imi schimb si pantalonii cu o marime mai mica,ca mi se par totusi c-am largi,i-am cumparat ieri de la Mathercare,nu cred ca va fi o problema sa-i schimb,daca am bonul,nu!?
30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
RGE spune:
..fetelor mai aveti tabelul acela cu valorile pt beta hcg?...ca am o prietena care a facut..mersi mult va pup..
ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
ancadragoman spune:
Neata fetele
BB felicitari ptr bebelina grasunica
Fetelor sunteti niste frumoase si data viitoare sigur vin si eu
Pupicei
anca 31+
Maria
poze
AMR 9 saptamani
loub_erika spune:
ramonella,felicitari si tie ptr Beatrice,lasa ca are timp sa recupereze pana la sfrasit,tu de cate kg ti-ai dori sa fie,cand nasti!?
30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
dany2007 spune:
Erikaaaa....acum ma duc sa caut tort...ca sunt numai ,toata noaptea am visat tort si gratar cu pui de tara. Ma duc sa vad daca gasesc tortulet,daca nu fac eu ...
Si azi plec la tara si voi papa pui
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
laura1713 spune:
Neatza, burtici!
Aveti o viteza la scris.... inca nu am ajuns la zi cu cititul. Am lipsit cateva zile (am facut o indigestie care m-a tinut la pat), si nu mai reusesc sa va ajung din urma.
Azi e oricum ultima zi de servici, de luni sunt oficial in prenatal, asa ca voi avea mai mult timp sa stau cu voi de povesti.
Pupici si toate cele bune.
Laura 30+
iuli-ana spune:
Fetelor,va pup pe toate si va urez o zi minunata si plina de surprize frumoase!Am o gramada de treaba azi,da' maine plec la Tusnad,asa ca ne mai "vedem" luni!!!
Ana, 24+