Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)
Raspunsuri - Pagina 20
pufulet74 spune:
Buna dimineata !!
Ramo, felicitari pentru micutze, ma bucur ca e bine :)
Eu mai am de asteptat pina in 20 sept ...
Eu inca nu am nici urma de colostru sau alte manifestari de genul la sini, doar ca s-au marit si mameloanele sunt mai mari, e vreo problema ...?
Am vazut pozele de la intilnire, f frumoase si se vede ca v-ati distrat pe cinste iar de tortul lui Erika nu mai zic nimic decit ... vreau si eu !!!
------------------------
Flory 30+ Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
pufulet74 spune:
Am vrut sa zic micutza, se vede ca e prea dimineata pentru mine :)
------------------------
Flory 30+ Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
anacami spune:
Buna dimineata!
v-am vazut pozele de la intalnire- se vede clar ca v-ati distrat pe cinste! waw, da- aveti burticute maricele, tare frumoase!!!
Adina, stiu despre ce spui- cand se fac ragade se recomanda sa se faca asa numitele "bai de aer"- adica lasi sanii dezgoliti, la contactul cu aerul se usuca mai bine si mai repede ranile. Pt. perioada de dupa nastere- adica in timpul alaptarii- se recomanada Bepanten. Mai exista insa si Garmastan, care se recomanda a fi folosit atat inainte- pt. pregatirea sanilor, cat si dupa; este excelent mai ales in perioada de dinainte, de formare si desfundare a canalelor! Iti doresc insanatosire si refacere grabnica!!!
aaa, pt. sani exista aparatori sau protectiile de silicon (pt. evitarea ranilor)-
http://reclama/subcat.php?categorie=Aparatori%20pentru%20san&marca=Chicco
http://reclama/subcat.php?categorie=Aparatori%20pentru%20san&marca=Medela
sau tampoane pt. a nu pata hainele/lenjeria:
http://reclama/produse.php?categorie=Tampoane+pentru+san
in loc de reclama puneti bebelusultau.ro
cele despre care spui cred ca se numesc pur si simplu tampoane-protecii sani.
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
RGE spune:
..NEATZA FETELOR!!! CE GRAVIDUTE FRUMOASE!!! SUPER BURTICI !!...ma bucur ca v-ati simtit super la inralneala..sper sa apuc si eu sa va vad!!..noi suntem pe fuga(stati linistite ca mi-am pus ceasul sa sune)....trebuie sa ma chinui sa o "coafez" pe mandra mea ca sa mergem la control...apoi gimnastica si masaj..si daca dr ne da ok-ul diseara fugim si noi la munte..prin toata aglomeratia sper sa reusesc sa mai reusesc sa mai citesc ce ati facut..va pup pe toate...FELICITARI celor ce au fost la dr si care urmeaza sa mearga astazi!!!..o zi buna ...ca racoroasa e
ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
..scuzati mesajul extraordinar dar sunt pe fuga mare..pupici!!!
ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
anacami spune:
Crisstiana, am inteles ca mierea nu se rec. la bebelusi pt. ca ar putea avea nu stiu ce bacterii care provoaca botulism sau o infectie in organism; cred ca aceelasi lucru este valabil pt. oricine, dar depinde de imunitatea fiecaruia sa treaca peste...Pentru evitarea oricarui risc se recomanada folosirea mierii produse de "surse sigure", verificate- si nu de oriunde/de la orice producator
Ref. la col, unii ecografisti il pot masura pe unele ecografe direct prin eco abdominala (asa mi l-a masurat dr. Pop, dr. Iosup); dr. meu ginecolog mi-a facut eco abdominala pt. morfologia fetala, apoi la sfarsit- a schimbat sonda abdominala cu cea vaginala si masurat vaginal colul
Stiati ca IRurile nu pot fi masurate de orice ecograf, ci doar de cele mai performante, care au posibilitatea sa faca si Doppler? de aceea multi ecografisti nu au posibilitatea sa le masoare, nu neaparat ca nu le considera importante nici dupa o anumita varsta...
lista necesar bb
alfa_anca spune:
Neatza burtici!
Noi aseara nu am avut loc la calc de tati, asa ca nu am mai intrat dupa intalnire.
Burticile erau mari de la atata mancare .
Erika multumim pt poze .
A fost super la intalnire, e bine cand cand mai vb cu alte gravidutze. Sper sa reusim sa ne mai vedem si data viiitoare sa fim mai multe.
Eu ma pregatesc sa dau o fuga pana la servici sa duc CM si prenatalul, asa ca vb mai tarziu.
Va pup si va doresc o zi minunata.
PS: azi am implinit 32 de sapt si intram in sapt 33, aoleu ce putin mi se pare ca mai e.
Anca 32+ Elena
poze
anacami spune:
Felicitari Anca!
si noi am implinit astazi 30 , am intrat in sapt. 31!!!
lista necesar bb
iuli-ana spune:
Buna dimineata,burtici!
MAi,da' voi nu va jucati,ati scris iar o gramada,abia pot tine pasul cu voi!!!
RGE,eu stiu ca daca visezi zapada este foarte bine,mie asa mi se intampla...Da' eu cand visez ca plang,chiar plang!
PUSSI,mi se pare mie sau ai cam uitat ca o fata e pt baiatul meu...Vad ca promiti la toata lumea,esti cam neserioasa,mai cuscra...
ELLIS,cred ca o sa ne dam la fata ta,ce parere ai???Si sa stii ca nici eu nu-mi voi pune AMR-ul la semnatura,pe mine ma a cu fiori cand vad AMR-ul lui RGE...
In legatura cu hainutele de ...Am fost alaltaieri la Carrefour-Ploiesti si mi-am luat o bluzita roz foarte frumoasa,cam subtiruica si cu maneca lunga,dar e super...Si tot de acolo mi-am luta si pantaloni de trening,tot 40 de lei,au banda dintr-un bumbacel pe burtica,sunt dintr-un material elastan+bumbac,o sa-mi ina pana nasc!
Si...am o prietena in spania cre imi trimite hainutza de la ZARA,sunt foarte frumoase,materiale super si nu ma simt deloc o balena in ele...Asa ca...aviz spanioloaicelor,ca la noi sunt cam piperate...
Felicitari tuturor fetelor care au fost ieri la eco,bravo pt sanatosi si frumosi!
Ana, 24+
RAMONELLA spune:
Ce frumoase poze!!!!!Ce burtici frumoase!!!!
Eu sunt putin suparata....Pai bebelina mea e micuta in comparatie cu ce vad aici...A lui BB are 2 kile?????Ioi,da voi ce papati?????Dac va fii prea micuta?????Ma duc sa mai mananc o felie...
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel31+ Beatrice Alessia
AMR 9 SAPTAMANI