Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)
Raspunsuri - Pagina 19
adinag spune:
Ba cine nu are sanii mari poate linistit sa stea fara sutien, dar la mine nu se poate, ca-s prea mari...
Si asta cu crema ti-am zis, e controversat sa te dai direct pe mameloane... Dar ma mai dau eu din cand in cand, insa cum nu-mi place in general sa ma "creia o pauzasc", cam uit...
Adina 24+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
crisstiana spune:
buna seara burtici!
Cine ma lamureste si pe mine cu o problema?
Am programare la eco saptamana viitoare, la privat si vreau sa intreb cat mai multe, ca daca dau niste bani, sa stiu pe ce ii dau.
Vroiam sa intreb de lungimea colului uterin.Am 26 de saptamani si niciodata pana acum nu mi s-a spus nimic despre colul meu. De fapt, mereu mi se zice ca totul e ok, dar nu-mi dau detalii. Of, ce ma enerveaza partea asta.
As vrea sa stiu cum se determina lungimea colului? Se vede la ecografie sau prin tuseu vaginal?
Imi trimite si mie cineva parola de la mailul comun ca sa vad si eu pozele de la mult asteptata intalnire?
Era sa uit. BB_Yasmi, cu ce ti-a trecut raceala? Adina, mai esti inca racita? Tu ce iei ca sa-ti treaca? Mierea de albine e interzisa in sarcina? Citisem pe un amabalaj ca e interzisa copiilor sub un an, sper ca nu si pt gravide. Voi ce stiti?
Felicitari pentru rezultatele de la eco, BB_Yasmi si Vasari.
Crisstiana 25+
crisstiana spune:
V-ati si dus la culcare toate? Ce repede! Somnic usor sa aveti!Ma duc sa trag un ochi la mamicile de sept-oct, sa vad ce mai povestesc.
Vise placute!
Crisstiana 25+
adinag spune:
Crisstiana,
cu eco nu pot sa te ajut, mie mi se pare suficient sa stiu ca e ok (lung si inchis), mai exact nu ma intereseaza :-)
La raceala - beau ceai, odihna, spray de nas cu apa de mare, vitamina C, si cam atat... E mai bine, dar pana n-am trecut la odihna nu s-a imbunatatit treaba... Ah, am luat si miere, dupa ce am citit ca este voie in timpul sarcinii.
Esti racita? Atunci iti doresc sa te faci bine cat mai repede!
Daca te doare gatul, sunt solutii de gargara permise in timpul sarcinii. Si tablete de supt naturale, intreaba la farmacie!
Adina 24+
crisstiana spune:
quote:
Originally posted by adinag
Crisstiana,
cu eco nu pot sa te ajut, mie mi se pare suficient sa stiu ca e ok (lung si inchis), mai exact nu ma intereseaza :-)
La raceala - beau ceai, odihna, spray de nas cu apa de mare, vitamina C, si cam atat... E mai bine, dar pana n-am trecut la odihna nu s-a imbunatatit treaba... Ah, am luat si miere, dupa ce am citit ca este voie in timpul sarcinii.
Esti racita? Atunci iti doresc sa te faci bine cat mai repede!
Daca te doare gatul, sunt solutii de gargara permise in timpul sarcinii. Si tablete de supt naturale, intreaba la farmacie!
Adina 24+
Adina,merci de raspuns. Ce bine ca mierea e ok in sarcina. Folosesc destul de multa de cand sunt racita.
Cu colul, e ok si pt mine daca imi spune ca e inchis si lung, dar problema e ca pana acum mi s-a spus ca e totul ok si doar atat. Si ma gandeam eu, ca daca a uitat sa verifice si colul si ceva o fi in neregula. Poate imi faceam griji aiurea, dar acum ca sa scap de ele, mai bine intreb.
Cu raceala, ce e nasol la mine, e ca tusesc mult. Si cred ca bebe se da si el peste cap de la atata tusit. Cred ca il deranjez si pe el. Pana acum am baut doar ceai de musetel cu lamaie si miere, dar o sa intreb la farmacie si de pastile de supt, care sa ma ajute un pic cu tusea.
Mersi de raspuns, mi-a prins bine si sper sa te refaci si tu curand ( atat in ceea ce priveste raceala cat si la problema pe care o ai cu sanul) De crema de galbenele stiu si eu ca e buna. O folosesc si eu extern pentru taieturi sau alte rani si imi place ca nu lasa cicatrice. In rest, nu stiu ce ar mai fi bun pentru asa ceva, poate comprese cu ceai de musetel.
Oricum, sper sa-ti treaca repede si sa te faci bine!
Crisstiana 25+
adinag spune:
Ah, colul eu stiu ca cel mai sigur se controleaza prin tuseu vaginal.
Si eu eu tablete din alea contra tusei, care ma supara mai ales noaptea, si cu ele ma linistesc mai repede. Ziua e ok.
Iti trimit si parola, ca uitasem!
In rest, multumesc si eu si noapte buna!
Adina 24+
crisstiana spune:
Am vazut pozele de la intalneala!
Suuuuuuuuuuper sexy, mamicile de la odiseea noastra! Si ce burtici mari aveti! Sa aveti sarcini usoare de-acum inainte si bbei sanatosi! Cred ca v-ati distrat pe cinste. Pacat ca nu au reusit sa ajunga mai multe mamici la intalnire.
Mai Erika, mi-ai facut o pofta cu tortul ala... Pai de unde sa scot eu la 1 noaptea tort ca ala, ca imi venea sa mamanc ecranul calculatorului. Pune si tu poze din-astea apetisante la ore mai rezonabile, ca altfel... e vai de noi( de mine si de bebe)
Pupici pe burtici!
Crisstiana 25+
crisstiana spune:
In noaptea asta chiar toata lumea doarme??
Si eu vreau la somn, dar nu putem inca, nici eu nici bebe.
Sa visati frumos!!
Crisstiana 25+
RAMONELLA spune:
Asa,noi am fost la eco 3D,bebelina este bine,are 1500 g,si e tare activa.Din pacate n-avem nici o poza,ca tot timpul si-a tinut manutele la fata.Asta este.Important e ca e sanatoasa.Fatuca o sa i-o vad cand se naste.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel31+ Beatrice Alessia
AMR 9 SAPTAMANI