Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)
Raspunsuri - Pagina 18
bb_yasmi spune:
offf adina, inseamna ca asta ma asteapta si pe mine......in privinta mancarii nu ai gasit omu' potrivit (adica pe mine...), eu acuma sunt cu o punga mare de napolitane cu ciocolata si o farfurie plina de struguri in fata..
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
fecian spune:
Buna seara fetele mele dragi
Multe din fetele cu care eram la aspirnate sunt deja pe ultima suta de metri...Adica in acest subiect...
Va urmaresc din urma si ma rog pentru toate sa aveti bebici sanatosi si sa aveti o nastere usoara. O sa va urmaresc cu placere povestile despre nasterea puilor vostri.
Poate sunt usor nostalgica, dar asta e ..o sa imi treaca
Hai ca nu va mai sacai.
Vroiam numai sa va urez multa multa santate si sa aveti nasteri usoare si bebici sanatosi.
Si sa stiti ca exista si destui oameni care va admira viitoare mamici!
V-am pupacit mult de tot.
Felicia
bb_yasmi spune:
adina de ce nu te dai pe san cu crema?? imi recomandase o prietena care a nascut sa ma dau pe san cu crema speciala cu 2 luni inainte sa apara bb.
felicia, ce mai faci draguta??? nu te-am ami "auzit" de mult, nici la aspirante. multumim pt urari!!
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by adinag
m-am uitat si eu la poze, dar tot nu sunt la toate sigura cine-i cine... Vreau si eu lamuriri!!! Cred ca a fost tare frumos! Ce-ati mancat? :-))
Adina 24+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
darleena - este dungata cu decolteu
alfa_anca- bluzita alba
sheritra - in buline
erika - e in negru
yasmi012 - in rosu
si dezbracata cu colanti sunt eu
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
adinag spune:
Multumim pentru urari, Felicia!
BB, in primul rand in general nu-mi place sa ma dau cu creme, pe urma de obicei, chiar cand vreau, uit. Pe urma, eu stiu ca daca te dai in timpul sarcinii cu crema pe mameloane prea mult, le faci prea fine/sensibile si mai multe probleme ai la alaptat. Cu crema speciala te dai cand alaptezi, ca sa eviti rani... Este chiar recomandat sa se umble (mai ales prin casa) si fara sutien sau, daca ai sanii grei/mari, sa-ti faci chiar gauri intr-un sutien, incat mameloanele sa nu fie asa protejate. Nu stiu cum sa explic mai bine... adica sa nu le cocolosim prea tare!° :-))
Ma mai dau din cand in cand acolo cu un unguent de galbenele, si azi am inceput sa port (iar nu stiu cum le zice) alea care se pun in sutien sa nu te uzi
Cum le zice pe romaneste?
Insa nu am vrut sa le port, ca prea ma simt deja opusul la sexy :-((
Adina 24+
dany2007 spune:
bb_yasmi- felicitari pr bubulina sa ajungeti sanatoase la termen.(Poate o ti in burtica pana vine Luca). Si vreau sa ne luati si pe noi la cumparaturi...tare ne place .
Dana 25+ Luca-Rares
dany2007 spune:
Noi plecam sa facem sa creasca baiatul mare sa o ajunga pe Yasmi din urma. Va pupacim si va uram noapte buna!
Dana 25+ Luca-Rares
adinag spune:
quote:
Originally posted by dany2007quote:
m-am uitat si eu la poze, dar tot nu sunt la toate sigura cine-i cine... Vreau si eu lamuriri!!! Cred ca a fost tare frumos! Ce-ati mancat? :-))
Adina 24+
darleena - este dungata cu decolteu
alfa_anca- bluzita alba
sheritra - in buline
erika - e in negru
yasmi012 - in rosu
si dezbracata cu colanti sunt eu
Dana 25+ Luca-Rares
Si nu lipseste nimeni? 6 ati fost?
Cred ca va ghicisem cam pe toate, dar nu eram sigura...
Cred ca a fost tare fain!
BB, uite ca tot citesc, cred ca-mi voi cumpara ulei de pojarnita de la farmacie, cica este bun la asa ceva, in general la mameloane foarte sensibile.
In orice caz nu este recomandat sa folosim creme parfumate...
Adina 24+
bb_yasmi spune:
quote:
Multumim pentru urari, Felicia!
BB, in primul rand in general nu-mi place sa ma dau cu creme (ma refer la crema speciala de dat pe san), pe urma de obicei, chiar cand vreau, uit. Pe urma, eu stiu ca daca te dai in timpul sarcinii cu crema pe mameloane prea mult, le faci prea fine/sensibile si mai multe probleme ai la alaptat. Cu crema speciala te dai cand alaptezi, ca sa eviti rani... Este chiar recomandat sa se umble (mai ales prin casa) si fara sutien sau, daca ai sanii grei/mari, sa-ti faci chiar gauri intr-un sutien, incat mameloanele sa nu fie asa protejate. Nu stiu cum sa explic mai bine... adica sa nu le cocolosim prea tare!° :-))
Ma mai dau din cand in cand acolo cu un unguent de galbenele, si azi am inceput sa port (iar nu stiu cum le zice) alea care se pun in sutien sa nu te uzi
Cum le zice pe romaneste?
Insa nu am vrut sa le port, ca prea ma simt deja opusul la sexy :-((
Adina 24+
adian eu stiu ca din contra , e bine sa te dai inca din ultimele luni cu crema, e buna si cea de galbenele. iar cu sutienul, sa le faci gauri mai zic dar deloc nu e bine. se recomanda sa se sustina sanii cu o bustiera sau cu un sutien special.
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
noi va spunem Noapte buna!!! somnic usor!!!
pupici
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!